29.4.09

Systeemit ja sikanuha.

Isot pojat tulivat eilen munkki-kahveilta (50 senttiä per jannu, varsin kohtuullista, sanoisin) posket innosta hehkuen. Nyt oli päätetty perustaa poikabändi. Oli valittu kosketinsoittajaksi B, laulaja-kitaristiksi A, ja rumpaliksi kaveri O. Treenikämppä aiottiin rakentaa meidän ala-aittaan. Lyttäämättä haaveita kokonaan, tiedustelin pojilta onko heillä ajatusta minne laitetaan aitassa olevat tavarat? Papan luo, kuulemma. Ensimmäiset hankinnat tulisivat olemaan jääkaappi (!!!), koska sisälle ei jaksa tulla syömään (matkaa onkin huikeat 10 metriä). Pieneksi pohdinnan kohteeksi tarjosin aitan sähköttömyyttä. Vedetään roikka, kuulemma. Soittimien hankinnasta ei toistaiseksi vielä puhuttu ollenkaan. Bändin nimeksi tulisi: Systeemit. Yhtye ei soita muiden tekemiä kappaleita, vaan tekee kaiken itse. Pojat sanoittivat yhtä kappaletta kaksi tuntia ja meille vanhemmille ei suotu mahdollisuutta tutustua ko. materiaaliin, koska saattaisimme vuotaa sanoitukset julkisuuteen ennen aikojaan. Viisas päätös.

Manageriksi valittiin B:n kummisetä (kysymättä ko. henkilöltä).

Kiinnostuneena kyselin minkälaista musiikkia he aikovat soittaa? B:n suupielet vääntyivät alaspäin ja poika totesi, ettei toistaiseksi osaa muuta kuin soittaa muumitietokoneella Ukko Nooaa. Voitte kuvitella, että muutamia kertoja meillä meni Ukon kanssa "pölyä kurkkuun" niin, että piti mennä hetkeksi vessaan yskimään.

A:lla oli huoli "sikanuhasta", koska ystävä J oli sanonut, että kaikki kuolee siihen ja koulut laitetaan kiinni kahdeksaksi viikoksi. Väheksymättä pojan huolta kysyin, että mitä järkeä olisi sulkea kouluja kahdeksaksi viikoksi, jos kaikki kuolevat joka tapauksessa? Poika mietti hetken ja totesi, että saattoi se J liioitellakin. Oh really;)?


Kepeää keskiviikkoa, murut!Tarjoilen vanhan kuvan, jotta voitte päästä jo Systeemien makuun=) Ja nyt on kyllä Usbkaapeli mukana, mutta kamera kotona, hih;)

S.A.

Ps. Sipulix, ei ollut siinä tekstarijutussa kyse mistään kovin suurista laittomuuksista, vaan ihan puhtaasti vanhempien laiskuudesta- Päätaloleffan ikärajaa pohdin, että voinko pistää pojat hakemaan sitä:D

11 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Bändi, jee! Musiikilla on ihmeellinen voima... :D
Blogissani olisi tarjolla jotain sinulle...
Keikkalistaa odotellessa; aurinkoista päivää!

Ruska kirjoitti...

:D :D :D Selvät on Systeemit. Minusta tuli jo fani!

Anonyymi kirjoitti...

Asiallinen nimi bändillä! Siitä se ura urkenee. Niin joo ja iloista vappua susikairaan toivottelee etanainen serkkusi kersoineen, ukkoineen ja pallittomine kolleineen. :)

liskonainen kirjoitti...

tähän on paha sanoa muuta kuin: käypä kotiluolassani noutamassa omaisuutesi pois että sinne taas mahtuu.

hauskaa vappua toivotan myös, mitähän jekkua bändi siihen keksii?

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty, pojat ovat selkeästi sen ymmärtäneet ;).

Nana kirjoitti...

Musiikkihommat on parasta :) Ja miten hyvän nimen ovat keksineet!

Anonyymi kirjoitti...

Oma tyttöni on myös perustamassa bändiä koulukavereitten kanssa. Nimi valittiin tökkäämällä englannin sanakirjan lehdelle sormi silmät kiinni ;)
Elisa

Pellon pientareella kirjoitti...

Valloittavia lapsia! Ja te olette ihania vanhempia, saatte vain kutinaa kurkkuun :). Minä olisin pienenä saanut suorasanaisen kuittauksen siitä, miten ja miksi ajatus on naurettava ja mahdoton...

Stansta kirjoitti...

Riemuisaa vappua koko konkkaronkalle! :D

Sipulix kirjoitti...

:D hyvä nimi bändille, systeemisellaista odotellessa...ja leffaikärajaa(!)..eipä oo tullu mieleen että nekin tosiaan voi jäädä vuokraamatta jos ikä ei riitä...(täällä lähimpään vuokraamoon pitää mennä autolla, joten se hieman rajaa tätä(kin) ongelmaa ja sen ajattelua)...Hauskaa wappua!

Marika kirjoitti...

Just just! Tällaisia bändihaaveita täälläkin. Rummut jo tönöttää keskimmäisen huoneessa ja kova paukutus näkyy kalvoilla. Kaverilla kitarakin niin voi bändi kokoontua talon toiseen päähän soitteleen ;)
Autotallin uhkasivat varata, mutta mies tarvii sen omaan korjaamo toimintaansa joten tyytyminen on siis peräkamariin. ;)

Leppoisia bändi-hankkeita kohti!