27.4.09

Huhuu:O

Voe Ristus. Kyl on kuulkaa Luojalla tiukentunu nuo mammakerhon pääsykokeet. Viime viikon makasin ensin kotisohvalla ja perjantaina otaksuin olevani niin hyvässä kunnossa, että saatoin lähteä B:n ja C:n kanssa mummolaan. Hyvin päästiinkin sinne, mutta sunnuntaina iski mahatauti (olen ilmeisen otollista maaperää kaikille pöpöille) ja sunnuntai-iltana ajelin kotiin yrkkäpussi sylissä. Jos en syö mitään, niin mahaan ei koske, mutta jos syön, niin saan kontata tuskissani pitkin lattioita. Eli siis en syö. Viikon työt odottaa tekijää. Lupaan kertoa tarkemmin vielä tämän päivän aikana kaikesta HUIPPUMUKAVASTA mitä meille kuuluu, mutta tässä nyt ens alkuun vain pieni viesti: Hengissä ollaan=)
Ja sarvikuonokannu on sitten mukava vekotin!
Ja koiralla on täitä. Huomasin, kun oli aikaa rapsutella sitä viikko. Samperi soikoon, ehdin jo likipitäen ajella kaikki pojat ja itseni klaniksi, kunnes luin netistä, että ne ei tartu ihmiseen. Huoh!
Palaan pian!
S.A.

10 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

VOI EIH! Ei mene hyvin sielläkään...Toivottavasti tuleva toukokuu parantaa kaiken. Ja siis tarkoitan, että K A I K E N !!!

Anonyymi kirjoitti...

No kylläpä siellä vastustaa :(. Mutta kiva kuulla, että hengissä kuitenkin! Mulla mammakerhon pääsykokeet on menny aika hyvin, mutta ne varsinaiset kokeet sitten... Tottuminen huudonsekaisiin vähäunisiin/unettomiin öihin oli vaikeaa, vaikka ne kestivätkin yli vuoden... Se oli semmonen koe josta jossain vaiheessa kuvittelin reputtavani :(. No, selvisin kuitenkin läpi senkin kokeen..ainakin vähän jo helpottanut :)

Oltiin muuten viikonloppu hääpaikallamme fiilistelemässä viiden vuoden takaisia huippuihania hääjuhlia :). Kiitos vaan vieläkin Akallekin ihanasta seurasta :).

Turkinmatkaajaystävä

Ruska kirjoitti...

Voi kurjuus, miten Akkaa on koeteltu. Eikä parannuslähetykseni selvästikään tulleen perille :( Vaan onneksi noin ei voi jatkua ikuisuuksiin, joten parempi aika on ihan oven takana, usko pois!
Kiva kuitenkin, kun jaksoit kirjoitella :D

TaiNa kirjoitti...

Kyllä se pian helpottaa! Vaikka onhan niitä kauhutarinoita tiedossa, että jotkut kärsivät kamalasta pahoinvoinnista koko raskauden ajan... sulje korvasi kaikilta semmoisilta! ;)

Hyvä keino välttää sitä yleistä huonoa oloa on laittaa sängyn viereen suolakeksejä ja syödä pari niitä ennen kuin nousee ylös ollenkaan. Auttaa vähän :)

liskonainen kirjoitti...

vatsatautia, täitä, muuten vaan oksetusta... lupaatko kuitenkin jättää sen sikainfluenssan väliin? ihan vaikka vain minun mielikseni?

ruvetaanpa yhdessä noitumaan sinulle lokoisampaa loppuraskautta, jookosta.

Marjut kirjoitti...

Kiva kuulla että hengissä kuitenkin, vaikka onkin ollut aika koettelemusta siellä:/ Saisit nyt tulla se seesteinen odotusaika sinnekkin lopulta.

Pidähän huolta itsestäsi ja ethän sentään itseäs kaljuksi ajanut;)

Nana kirjoitti...

Voivoi...ja Meksikosta pukkaa sit seuraavaksi sikainfluenssaa :) Naurattiko, no ei muakaan :D
Paranemista ja kuten Stansta sanoi, toukokuu on toivoa täynnä!

Hannele kirjoitti...

Voih! Ihan tekee pahaa täälläkin pelkkä ajatus vatsataudista + raskaudesta + pahoinvoinnista + täistä! Täit ovat tässä pienin riesa, joten nyt alamme täällä puhkua ja puhaltaa Akkaa terveemmäksi, jotta pääset nauttimaan vauvelin potkuista ja muusta asiaankuuluvasta (kuten mega-ruoka-annoksista). Puuuuuuuuuh!

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista, kyllä täältä vielä noustaan:)

Toiveikas toukokuu, sen avulla jaksaa vielä nämä muutamat huonovointiset huhtikuun päivät:)

Hehkuvainen kirjoitti...

Parantavia energia-aaltoja ~~~~~~~~~~~~~~!