27.10.08

(-)

Maanantai(-). Syysloma loppui(-). Flunssa kiusaa(-). Nyt kuumeessa herra C ja minä(--). Isot pojat nahisteli heti aamusta(-). Töissä olisi hoitamattomia asioita(!). Väsyttää ja veto on pois(-). Koira näkee taas jotain kummituksia ja haukkuu(?). Ulkona on tihkusadetta (-). Yksi tärkeä paperi oli hukassa(-), mutta löytyi (+). Pyykkivuoret vaanii nurkissa; puhtaat(+) kyttää parisängyn päällä ja likaiset(-!) ovat hyvää vauhtia valtaamassa koko talon. Keuhkoihin sattuu, kun yskii(-). Parempiakin maanantaita on nähty. Ei kait se auta kuin alkaa taistoon pyykkejä vastaan. Juon kuumaa ja sidon koiralta silmät. Miinukset näyttävät olevan pahasti voitolla plussia vastaan.

S.A.
P.s. Korvakuumemittari on pers***tä. Tulee mitattua aina ohikulkiessa lukemat... 38,3. 37,9. 39,1. Vaihtelee korvien välillä nuo lämmöt. Jos olisi vaan semmoinen "makaa 10 min. liikkumatta"-mittari, niin ei tulisi mitattua ollenkaan. Se voisi olla parempi vaihtoehto.

Kaikille teille toivotan hyvää huomenta ja uutta viikkoa=)

7 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Ota hyvä ihminen kuuma rommi tautiin!! Ei se mitään auta mut on mukavampi sairastaa.nimimerkillä Kokemusta on

Marjut kirjoitti...

Huomenet Sveitsistä:)

Ompa siellä alkanut aamu kurjasti, sentää joku plussakin näkyi olevan ;)
Pikaista paranemista !

Hannele kirjoitti...

No voi noita miinuksia. Mutta laita plussaksi se, että et ollutkaan juonut liikaa viiniä, eli eilinen huono olo ei ollutkaan krapulaa vaan muuta tautia.Mun periaatteen mukaan kuumetta ei ole, jollei sitä mittaa. Yh-äidin selviytymiskeino kun kaikki on kuumeessa, mutta jonkun on lähdettävä kauppaan. Siis sen, jolla ei ole kuumetta..

Inkivääri kirjoitti...

No voi, noin kipeänä olisi kyllä syytä yrittää unohtaa ne pyykit ja kääriytyä vällyihin! Puhalluksia ja pikaista paranemista!

liskonainen kirjoitti...

voi, voi, voi pientä reppanaa...
suosittelen edellä saamiasi ohjeita. ja muistutan että lentokoneen turvallisuusohjeissa käsketään ENSIN laittaa happinaamari äidille, sitten vasta lapsille. Kömmi vaan C:n viekkuun ja unohda pyykit, ei sieltä mihinkään karkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Parane parane itten titten, jos et parane tänään niin huomenna sitten! *islanninserkku loitsii*

Ruska kirjoitti...

Terveempää tiistaita ja kunnollista keskiviikkoa toivon Susikairaan. Hunajaa ja lepoa niin paljon kuin suinkin!