21.10.08

Pullamummelin vierailu ja muuta mukavaa.


Nyt se nuha iskee... toinen sierain on jo tukossa. Aamulla oli kotona sähköt poikki vartin verran 7.45-8.00. Melkoiset sotamaalit naamassa; oletteko yrittäneet koskaan meikata taskulampun valossa? Etäpojilla on kuulemma tosi mukavaa ja parasta puuhaa on leikkiä legoilla, kun pienin veli ei ole sotkemassa. Mukavat asiakkaat Rauno ja Reima (nimet muutettu) kävivät töissä ilahduttamassa. Kulkevat aina kaksistaan asioilla, toimittamassa juttuja. Eivätkä siis ole pariskunta. Samalla päivittävät minun BB-tietoni, jotka seuraamattomuudesta johtuen ovat todella vajavaiset. 2 ehdokasta kävi vaalijutustelemassa, laitetaan harkintaan äänestysnrot. Kanaverkkovarastokoppimummo toi vastaleivottua pullaa=) Viime viikolla saatiin sämpylöitä ja pullaa. Hyvä diili, pitemmän päälle voi käydä tosin kurveille kohtalokkaaksi.

Miten se nyt tuohon tuli tuo kuva?! On tässä vielä akalla treenaamista...

Kuvasta ei ehkä näy, että niissä pullissa on moniväristä raesokeria ja hilloa välissä. Olin niin iloinen, että melkein halasin sitä mummelia. Ja noin sievä lautanenkin. Kylläpä onkin ollut nuhasta ja vesisateesta huolimatta mahtava päivä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun on mukavaa! Iloista viikkoa sinne ja yritä saada nuha aisoihin - ja pliis pliis tuu takas Vuodatukseen, tuntuu niin oudolta tämä plokkeri... :) terveisin blogiserkku Islannista

liskonainen kirjoitti...

minä katselin kateellisena kun kuva oli niin nätisti paikallaan, olitpa heti osannut.... bloggerin kuvatouhu on tosiaan ihan omanlaisensa mutta kyllä senkin kanssa pärjää. ehkä.
syö vaan pullaa, se uusi tulokas varmaan tykkää... sitten.

Ruska kirjoitti...

Ihania tuollaiset kanahäkkivarasto- tai muut pullantuojamummot! Olen melkein kade...
nimim. pullahiiri