24.10.08

Voi virsu.

En mie tajua. Nyt, kun olen saanut jo kaksi tunnustusta tälle päivälle ja onnesta mykkyrällä olisin niitä tänne tuomassa, niin en osaa. Saisin ehkä ne tähän tekstiin, mutta miten tuonne sivupalkkiin? Lisää gadget? Mikä niistä kuva, video, lista, teksti? Ihan totta, minä olen tyhmä. Ja nyt kokeilin, niin en saa edes tähän tekstiin niitä. Haluaisiko joku alkaa kanssani ihan tavalliseen kirjeenvaihtoon? You know, paperia, kynää ja kirjekuoria ja postimerkkejä...? Siitä saattaisin suoriutua, häthätää.

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Sillä gadgetilla sen pitäisi onnistua kai. Minä en saanut kyllä lisättyä netistä mitään, mutta omasta galleriasta. Tulen katsomaan tänne, jos joku muu osaa neuvoa sinua.

Olen yhtä ihmeissäni tuon bloggerin ja kaikkien näitten taitajien kanssa, kun en ole koskaan törmännyt kenenkään kysymyksiin ja vastauksiin bloggerin käytöstä ja sentään kiertelen aika paljon:) Ja niistä enkunkielisistä ohjeista en saa tolkkua...

Hannele-Hanni kirjoitti...

Juu, en mie uskalla ollenkaan suunnitella Vuodatuksesta muuttoa. Hyvä kun siellä selviän teknisestä puolesta, tekstiä kyllä syntyisi..voi kirjeenvaihtoon kyllä alkaa, se on helpompaa.

Hannele-Hanni kirjoitti...

No sait kolmannenkin pystin, siis minulta. Onnea vaan kauheen paljon!

liskonainen kirjoitti...

voi hyvä tyttö!

osasit laittaa lapaseen peukalon joten ihan varmasti opit bloggerinkin salat. tappelin ekan kunnarini kanssa hampaat irvessä pitkät tovit. onnistui se kuitenkin.

koska en ymmärtänyt ohjeita teen nykyään näin:
valitsen kunnari(tms)kuvan ja tallennan sen omalle koneelle ja lataan sen sieltä kuvana omaan blogiin. joko tekstiin tai laatikkoon. jostain syystä jokainen laatikkokuva tahtoo oman laatikkonsa joten sitten vaan: lisää gadget, lataa kuva ja hinaa laatikko sinne minne palkissa sen haluat. en tiedä kuuluuko se oikeesti tehsä noin mutta toimii niin kuin toimii lapasen peukkukin.

nyt siirtelen näillä opeilla sen ruusun. kiitoshalaus!