28.10.08

Yleistä kaaosta.

Voi kiitos rakkaat kaverit=)! Kirjasin kaikki "parane pian"-toivotukset plussiksi, joten eilinenhän päätyi aikalailla +-0 tilanteeseen. Pyykit tuli pestyä ja viikattua ja hyvä niin! Tänään päivän teemana onkin näköjään oksentaminen, joten pyykkiä näyttää riittävän lähipäivillekin. Pienin ei vielä oikein tunnista oksennuksentuloa, joten sehän tulee siihen mihin tulee. Nyt täytyy luultavasti laittaa pohdinta päälle koskien perjantain Halloween-juhlia... Onko viisasta kutsua läjäpäin isojen poikien kavereita kylään ja antaa kotiinviemisiksi nuhaa, yskää, kuumetta, oksetusta (ja mitähän tässä vielä ehditään haalia kasaan...?)?!
Odottelin kirjaimellisesti kuumeisesti poikia koulusta kotiin eilen. Herra B pääsi kello 12:sta ja herra A tunnin myöhemmin. Annoin B:lle kauppalistan ja rahaa. Listalla oli :
maitoa
näkkileipää
kahvia
hotdog
suikalejuureksia
jauhelihaa
leipämargariiniä

ja mitä kaupasta tuli:
jauhelihaa
maitoa
kahvia
voita (!)
näkkileipää

Siten herra A paikkausreissulle... saatiin loputkin tavarat. Tuota leipämargariini-voi juttua en tajua.

Voi jee. Tämä seuraava on tiivistelmä viimeisimmästä 15 minuutista. Herra C oksensi keittiönlattialle. Oveen koputettiin. Avasin. Vesimittarinlukija. Jätti oven auki. Koira karkasi. Näytin pannuhuoneen mittarinlukijalle ja toivoin, että se liukastuu siihen yrkkään. Mittarimato luikersi pihalle sanoen: "Kai se tulee takas, mää sain kuitenki sen mittarilukeman!" Kiristelin hampaita ja tähyilin koiraa. Soitin ukolle, joka sanoi ettei voi töistä lähteä koiraa etsimään... (niin tottahan se, mutta piti vaan soittaa ja jakaa "riemua"). Puhelin soi, kaveri soittaa, vastasin vaan, että nyt on vähän huono hetki, soittelen myöhemmin. Menin terassille, koiraa ei näy. Tulin sisällä ja totesin, että eipä tässä tämän kummempia. Rapsakka vartti. Herra C huhuili sisällä ikkunassa: "Lemuu, tuu kottiin, täällä on luokaa, tule, lapputetaan!" Kuuntelin, että kuulostaapa ihanalta, tulisin itsekin mieluummin tuon äänen kutsumana kuin vihanvimmaisella (tosin mittarimatoa kohtaan) kireällä äänellä huudettuun: REMUUUU! Pipoa ja vilttiä ympärille ja herra C sylissä terassille.

Arvaattekin varmaan=) Kurainen koira karautti syliimme sillä sekunnilla, kun herra avasi suunsa.

Oli eiliseltä vielä yksi kiva juttu, josta piti laittaa kuviakin, mutta nyt tuntuu siltä, että taidan lukea herralle "Hiilikiijaa" (Hiirikirjaa). Sekin sinänsä huvittavaa, koska siinä kirjassa ei ole yhtään hiirtä, vain karhuja. Säästän sen kuvallisen eilisen jutun jollekin päivälle, jolloin täällä ei ole tapahtunut mitään kummempaa... Ja sitä päivää odotellessa
S.A.

7 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

voi rakas ihminen,
ei sellaista päivää teidän huusholliin ikinä tule. tuskin edes sitten kun kämppä on miniöitä täynnään... miniät tuo usein tullessaan ahkeran ja toimeliaan lapsikatraan. kai? toivottavasti.

Susikairan akka kirjoitti...

Voi ei;D Totta tosiaan, taitaa vaan kaaos jatkua sukupolvelta toiselle... Tai jos ne nyt löytäisi tyttö- tai poikaystäviksi jotain erityisen seesteisiä ja rauhallisia henkilöitä:) ja mahdolliset lapsenlapset tulisivat tähän rauhallisempaan vanhempaan.

Marjut kirjoitti...

Minä jo odotin että se mittarimato todella liukastuu siihen yrkkään;)

Susikairan akka kirjoitti...

Marjut- Kamalaa myöntää, että hetken ihan TOSISSANI toivoin, että se liukastuisi siihen. Himputti, kun olisi edes pyytänyt anteeksi, että jätti ovet auki. "Hups" ei riitä anteeksipyynnöksi. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin;)

Ruska kirjoitti...

Oikeata Elämätä :D :D
No totta puhuen, tuli kyllä hiki sun puolesta ja takautuvasti omasta puolestani.

Minz kirjoitti...

Ohhoh! Kylläpä teillä on sitten tapahtunut! Toivottavasti pian pääsette taudeista eroon, ja normaaliarkeen taas kiinni. Kun on kipeänä, niin saa olla touhuamattakin! Ei tarvitse kaikenlaisia siivouksia miettiä siinäkohtaa - ja hyvällä omallatunnolla vielä! =o)

Pikkasen naureskelin tuota koiran karkaamista, kun vieras tulee sisälle. Meillä ei saisi ketään koirista pihalle siinäkohtaa, kun sisälle "tunkee" joku vieras. Vieraita kun pitää pitää silmällä, ja voihan sitä vaikka kokeilla, jos saisi jotain herkkuakin (äitini opettanut)...

Inkivääri kirjoitti...

Te meinaattekin sitten sairastaa kaikki taudit putkeen ilman hengähdystaukoa - parannuspuhalluksia!