22.10.08

Kakkajuttuja.

Heh:D Eilisen hyvä fiilis vaihtui "kakkaisiin" tunnelmiin suurin piirtein kotiovella. Ensiksikin koira odotti ikkunassa, mitä se ei yleensä ikinä tee. Siitä jo aavistelin, että jotain saattaa olla tekeillä... Kaaos oli vastassa heti ovelta lähtien ja sitä riitti, ympäri kämpän. Remu oli tutkinut olemmeko varmasti valmiita heittämään roskiin kokonaisen pussillisen kaikkea sekalaista. Mielettömän tarkasti oli tutkailta mm. jäätelökääreet, sunnuntaisen kalan rippeet, jogurttipurkit ja niiden kannet. Varmuuden vuoksi kaikki talouspaperit ja nuorimman vaipat oli myös möyhitty ja suikaloitu. Osa jätteistä oli todettu osittain syömäkelpoiksiksi ja ne oli syötykin.

Pesuhuoneen lattia oli melkoisessa ravassa- koska oli syöty vähän liikaa ja ehkä vähän pilaantunuttakin. Mutta siitä kiitos Remulle, että tämä "räjähdys" oli tehty siellä pesuhuoneessa. Siivoskeltiin sitten porukalla. Illalla saunan jälkeen herra C pesi muumihampaita (hammastahna on muumitahnaa, joten hampaidenpesun jälkeen suussa on muumihampaat) ja seisoi pienellä jakkaralla lavuaarin edessä. Ihan tyynen rauhallisesti pissasi suoraan minun meikkilaukkuun, hiusjuttuihin, pumpuleihin, yms. mitä nyt vessassa semmoisessa korivirityksessä säilytetään.

Yöllä klo 23, meille tuli päivän etuajassa ensimmäinen vieras. Tänään tulee toinen ja huomenna kolmas. Herrat A ja B saapuvat perjantaina. Trafiikkia riittää siis. Nyt on ollutkin minun makuun liian hiljaista. Nuha otti harppauksen parempaan suuntaan, enää vähän yskittää.

Susik. Ak. jatkaa muutaman ongelman pohtimista ja laatii mielessään taka-alalla ruokalistaa...


Tää on niin jännää... just kun todenteolla pohdin ruokajuttuja- niin yksi tuttu poika tupsahti ovesta ja toi tuoretta kalaa! Samalla ukko soitti, että pojan isä oli laittanut viestin, että poika tuo kalaa meille. Ihania ystäviä!<3<3<3

4 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

kyllä remu on taitava!
mekin saimme kesällä muistutuksen siitä ettei passaa jättää roskista, kahta kissa ja yhtä koiraa keskenään roskapussinvartijaksi. ei ollenkaan.
käy kurkkaamassa jos vaan uskallat...

Minz kirjoitti...

Ahkerana on siis Remu ollut! Huh-huijaa! Meidan karvakeria on jo hurja ikava taalla Shanghaissa. Eli sateiset terkut Kiinasta!

Ruska kirjoitti...

Onhan Susikairassa taas tapahtunut... Huomasitko järkytykseltäsi ottaa kuvatodistusaineistoa Remun aikaansaannoksista? Semmoiset kannattaisi aina ikuistaa :)

Susikairan akka kirjoitti...

En ehtinyt kuvaustoimiin, koska roskapussin unohtaminen oli noin 95%:sti minun kämmäys... joten Ukko silmäili siivoa ja minua, aikas "kiihkeästi"... En kehdannut kokeilla miten olisi suhtautunut ikuistusoperaatioon:D
Joskus on parempi todeta vain: Oho! Katos vaan, kiltti koira!