29.10.08

Omituisuuksia(ko)?

Hiirose emännältä löysin tämän. Ai, kauhea kuinka vaikeaa on huomata omia omituisuuksia... Kovasti yritän miettiä onko niitä? Mitä ne voisivat olla? Lukija päättäköön omituisuusasteen.

1. Astiakaapissani on sotilaallinen järjestys. Kaikki mukit ovat korvat samaan suuntaan. Samanlaiset lasit omissa jonoissaan. Lautaset kokojärjestyksessä. Isot oikealla ja pienenevässä järjestyksessä vasenta kohti.

2. En ole koskaan hakenut töitä. Olen kyllä ollut töissä 15-vuotiaasta lähtien, mutta aina päätynyt töihin joko menemällä vaan ovesta sisään tai sitten "löydettynä".

3. Koputan oviin ja juttelen sisään mennessäni. Aina. Liiteriin, varastoon, autotalliin. Illmoitan mielestäni selkeästi aikovani tulla sisään ja mahdollisilla rotilla/hiirillä/päästäisillä on näin aikaa piiloutua. Näin vältämme luultavasti molempien mieltä järkyttävän kohtaamisen. Kop-kop-kop-"Minä täällä vain- tulen kohta sinne!" Pieni odotus ja sitten sisään vaan. Tätä olen opettanut muillekin tosin kannattaa miettiä toteutustapaa, jos asuu tiuhaan rakennetulla alueella. Voi esim. kopistella kengistä lumia oven pieleen, vihellellä huolettomasti, yskiä kovasti jne.

4. Meillä on kiertoilmauuni, mutta käytän aina sitä normaalia uunia ilman kiertoilmatoimintoa. Syy: Kiertoilmalla ruoka valmistuu liian nopeasti. Tätä hyvä ystäväni pitää "maailman" omituisimpana asiana ja syynä. Mutta olen polttanut niin monta ruokaa ja piirakkaa karrelle, etten vaivaudu enää kokeilemaankaan. Olkoon mokoma toiminto.

5. Minulla on nukkuessa 2 peittoa ja ainakin 3 tyynyä. Nukun kyljelläni. Toinen peitto on pitkänä rullana vatsaa vasten ja jalkojen välissä, toinen ihan tavallisesti päällä. Tyynyt ovat paksuja ja niistä yksi on kyljen alla ja kaksi pään alla. Eli nukun lähes istualtaan, mutta kyljellään. Kylässä ollessa en usein kehtaa pyytää lisää ja lisää tyynyjä- joten olen oppinut tyynyvarkaaksi. Lapset piikittelee minua siitä, että varastan tyynyt ja peitot niiltä, jotka ovat menneet minua ennen nukkumaan. Siis lapsilta. Ihan kamala olen. *nolo*

Ihan normaaleja juttuja? Eikö olekin? Jos joku haluaa ruotia omia omituisuuksiaan, niin mielellään niitä lueskelen=)


Sitten kuvat, jotka aioin laittaa eilen... Eli sain tämmöisen ihanan paketin: siinä on vähän Jouluun liittyviä leipomisjuttuja, muita leipomisjuttuja, syötäviä koristeita! Arvatkaa ilahduinko? Kyllä vain!
(Chilipähkinät on Ukon tuliaisia reissusta. Minun suurinta suosikkiani! Jättipussi!!! Laitoin samaan kuvaan, kun olivat siinä pöydällä.)


Siinä on mantelimassaa, krokantteja, kakun koristeita 12x2, vaniljatankoja, strösseleitä: nuo monilajipurkit (neljää toisiinsa sopivaa aina yhdessä purkissa, Kätevää!) kirsikoita, mantelirouhetta, koristelugeeliä ja vaaleanpunaista sokerikuorrutetta.

Ja tämä.Vähänkö hihitin tälle lehmäpiparimuotille;D

Nyt vissiin pitää sitten opetella leipomaan?!

S.A.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö on hienoja leipomistarvikkeita! Oon aivan kade, varsinkin noista kakunkoristeista... mukavia leipomishetkiä, t. Alohomora

liskonainen kirjoitti...

ai opetella? tynnyrissäkö sinut on pidetty näitten naisten juttujen osalta?

ihania juttuja sait, ihan tässä alkoi sormet syyhytä leivinpöydän suuntaan. joulukin tulossa kovaa kyytiä.

Ruska kirjoitti...

Eheii mittään omituista. Tuo lehmämuotti on ainoastaan hmmm... :D :D tota noin... *hervotonta naurua*

Allekirjoittaneella on samanalainen astia- ja nukkumispolitiikka. Kyllä pitää vähintään 2 peittoa ja 2 tyynyä olla, mut kylässä pakko joustaa :(

nimim. juuri äsken kelluntuapukua sovitellut ja muhkeaa olemustaan peilistä ihaillut :)

Amalia kirjoitti...

Sehän on ihan normaalia, että peitton on jakovälissä. Pitäähän siellä jotain olla, jos ei muuta niin peitto ;-]

Amalia kirjoitti...

Siis jalkovälissä. Se oli KIROTUSVIRHE OIKEESTI!!!!!!!!!!!!

Susikairan akka kirjoitti...

Kiitosta vaan Amalia=D=D=D Nyt on kannettava kahvissa, kun tuli hallitsematon naurunpyrskähdys!

Liskonainen: Kerron tarkemmin näitä leipomisjuttuja lähiaikoina, paljastettakoon sen verran, että leipomisessa ei ole hyväksi jos into korvaa puuttuvan älyn...

Eihän noi mun omituisuudet olleetkaan omituisuuksia;) Mukavaa, että muillakin on samoja vinkeitä. Ruskalle olen kade siitä kelluntapuvusta- tääkin tahtoo!!!

Minz kirjoitti...

Hih! Kivoja juttuja, sekä sun "omituisuuret" että saamas paketti! =oD Mä en ol koskaa päässy viäl eres kiartoilmauunin hianouksii kokeilemaha, ku missää ei ol sellast ollu, misä mää ole jottai leiponu...

Hannele kirjoitti...

Nyt pitää kai munkin paljastaa omat omituisuuteni. Viisi vain? No heti tulee mieleen ne, joita ei voi julkistaa, kun blogissa on oman pärstän kuvakin... jään miettimään. Ja ihana tuo lehmämuotti :DD

Ruskan 5 omituisuutta kirjoitti...

No niin Akka, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Jossain kommentissa haastoit minut esittämään omituisuuksiani.