18.10.08

No hö:/

Kiitos teille, jotka jo olette eksyneet tänne uuteen osoitteeseen... Taas tänä iltana vuodatus ei toiminut juuri mitenkään- eli todennäköistä on se, että tästä osoitteesta tulee se varsinainen.
Tänään on ollut tekeillä taas yhtä sun toista. Saunan pesua-kaupassa käyntiä-poikien reissun suunnittelua-puheluita... pikkuisen töitä (varmaan tässä vaiheessa voin paljastaa toimivani yrittäjänä- joten myöskin se, että joskus bloggailen työaikana on pois omasta, itse määrittelemästäni työajasta- ja, että voin "lähes" nenäkkäästi vastailla aikovani istua "pomon" pallilla myös viiden vuoden päästä. Tämä kommentti on yleinen vastaus saamaani s-postiin. Eli todella en haaskaa muuta kuin omaa työaikaani... *höh* :/ Postin lähettäjälle vastaisin mielelläni ihan henkilökohtaisestikin, kunhan laittaisit toimivat yhteystietosi.)

Että semmosta... Hö. Miksi tulee tarve selitellä omaa elämää? Miksi näin, miksei noin? Miksi potea huonoa omaatuntoa siitä, ettei ole selittänyt tarpeeksi selvästi asioita alunperin? Miksi edes kirjoittelee mitään tänne? JA MIKSI IHMEESSÄ PAHOITTAA MIELENSÄ anonyymin KOMMENTISTA? Voi rähmä.

Meinaan silti jatkaa tätä. Kysykää ihmeessä, jos jokin yksityiskohta vaivaa, vastaan mielelläni ja rehellisesti.
S.A.

3 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

no hö, ho?
onkos multa jäänyt joku kommentti lukematta? näähän on blogeja. ikiomia ja vielä pseudoja. mitähän se kenellekän kuuluu (siis tuntemattomalle) mihin aikaan kukakin mitäkin tekee? ja mihin aikaan kukakin työskentelee olipa virassa tai omassa työssä tai eläkkeellä?
eipä piitata moisesta vaan jatketaan sekä itsemme että lähimmäistemme ilahduttamista ja elämän pienten mutta tärkeiden asioiden jakamista. ja jaksamista.

Hipinrouva kirjoitti...

Niin, en mäkään ymmärrä mitä se kenellekään kuuluu mitä kukakin tekee. Varsinkaan anonyymien kommenteilla ei kannata päätään rassata. Käsittääkseni blogin sisältö saa olla juuri sellaista kuin blogin pitäjä itse haluaa. Mukavaa sunnuntaiehtoota Susikairaan! =)

Anne kirjoitti...

Ha-haa !
Kaikkea ne immeiset viitsii touhuta kun miettivät miten kukakin päivänsä viettää =D.
Toi Liskosiskon lause
Mitähän se kenellekän kuuluu (siis tuntemattomalle) mihin aikaan kukakin mitäkin tekee ? on ihan kuin suoraan mun suustani.

Joku anonymous, tai joku muu hiiri, jätti mulle joskus viestin, että "En tykkää blogistasi."
Meinasin pissata housuni, kun nauroin mokomalle kommentille.
Mitä väliä ! sanoo nuori kansa.