10.10.09

Hemmoteltu.

Tänään olen viettänyt täällä kotona varsinaista prinsessapäivää. Olen siis vain nauttinut olostani ja tehnyt kaikenlaista erityisen tähdellistä synnytykseen valmistautumista. Esim. värjännyt hiukset. Sheivannut sääri- ja kainalokarvat. Kuorinut ihon kauttaaltaan. Tuljannut hyväntuoksuista voidetta. Hoitanut jalat ja kädet. Siistinyt kulmakarvat. Lakannut sormien ja varpaiden kynnet. Astellut valmiille aterialle. Syönyt jäätelöä. Astellut valmiille iltapalalle. Kuunnellut kuinka Ukko on hoitanut kaikki ulkoilu-, ruoka- ja iltapesujutut.

Tämä on ollut niin hieno päivä, että pahoin pelkään kohta toivovani Deen pysyvän mahassa vielä pitkään. Tähänhän voisi vaikka tottua!

Kiitos haasteesta Holly ja Elisa:) Vastaan huomenissa! Nyt lueskelen vielä hetken ja fiilistelen täällä yöhön hiljentyneessä Susikairassa. Ottaisinkohan vielä yhden jäätelön? Joo-o. Napakka potku kylkiluuhun on selvä tahdon ilmaisu. Mitäpä sitä ei uhrautuva äiti tekisi lapsensa hyväksi?!

S.A.

6 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Ei oo totta! Kun minä valmistauduin sunnytyksiin, niin oli vaan jalka oven välis ja olo ihan kamala...
Vasta ku urakka oli ohi, olin tuollaisella fiiliksellä :) Sit meinaan yletty lakkailee niit varpaan kynsii...

Jane kirjoitti...

Aivan ihana asenne :D
Hyvä vielä ottaa levon kannalta kun voi.

Marjut kirjoitti...

Tuo on oikein, nyt lepäilet ja nautit palveluista ja siitä jäätelöstä:)

Hanni kirjoitti...

Muista että olet sen arvoinen. (L'Oreál)

Ruska kirjoitti...

Oikein! Juuri tuolla tyylillä ja asenteella vaan etiäppäin tuleviin päiviin. Se on parasta Deen hoitoa tässä vaiheessa. Ja ihan Kunigatar-Akan arvolle sopivaa ;)
Täältä käsin myös paljon lämpimiä ajatuksia ja halauksia!

stansta kirjoitti...

Olet asian ytimessä! Mahtavaa! Olet tuon kaiken arvoinen, kuten Hanni jo sanoi. :D Halauksia!