17.10.09

Tunti ja koe kerrallaan eteenpäin.

Oi voi. Jännä juttu, kun minun nyt pitäisi ilmeisesti voida huonosti ja ei tunnu miltään. Ei kivistä, ei kolota, ei huippaa, ei ahdista, ei purista. Se arvo mikä oli 2600 (HUONO), oli tänään 5000 (ei tarvitse olla asiaan kovinkaan perehtynyt, että osaa päätellä sen olevan TODELLA HUONO). Nyt sitten verikoetta, käyrää ja kaikkea pilputusta. Synnytyssaleissa on kiirusta ja koitetaan huomiseen ainakin pärjäillä. Ainoa mistä vähän huomasin, että en taida olla ihan terässä, oli se, että suihkussa käynnistä tuli aikamoiset näköhäiriöt.

Tympii jupista näistä, koska jos tätä joku lapseton lukee, niin eihän kukaan tämmöisen yhdeksän kuukauden valitusvirren jälkeen uskalla edes ajatella, että olisi mukavaa tulla raskaaksi. PÖH.

Siispä painotan, että kaikki 3 aiempaa raskautta ovat olleet ihania, helppoja ja olen ollut elämäni parhaassa kunnossa. Seesteinen, hyväntuulinen ja miellyttävää seuraa.

Vaan viime yön nukuin kuin pieni porsas:). Huonekaverin kanssa oikein säpsähtäin herättiin puoli yhdeksältä, kun siivooja pöläytti valot päälle ja huikkasi huomenet. Hih. Hoitajat vielä kysyivät illalla otanko unilääkkeen. No en, se tuskin lienee tarpeellinen.

S.A.

Ps. Aikamoisen tehtävän se Hanni mulle langettikin. Pitää nyt vielä viikko kintut ristissä! No yritetään, yritetään. Liskonainen vartioi sitten samalla, ettei niiden kissanpennutkaan synny ennen Deetä. Jos en mie, ni ei muutkaan!;D

8 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Voihan hyvin siellä D:n kanssa :D
Ei nämä mitenkään erityiseltä valitukselta minusta ole kuullostanut, joten tuskin sinun niskoille voidaan laittaa jos synnytyksissä tulee joku lasku tästä yhdeksän kuukauden päähän. Se johtuu vaan siitä, että on niin kylmä ettei kukaan tarkene ottaa niin paljon vaatetta pois.
Minulla on kaksi raskutta takana ja lisää ei enää tule. Kaikki on mennyt molemmilla kerroilla hyvin, kaikin puolin. Ei kai sitä etukäteen voi tietää kuinka käy.

stansta kirjoitti...

Otat siellä nyt vaan ihan rennosti ja jos ei muuten onnistu, niin mieti mitä kaikkea ei tarvitse tehdä...Pyykit, kuravaatteet, tiskit jne. :) Niitä piisaa myöhemminkin, varmasti.
Jos poika olisi vielä siellä, niin olisin passittanut tuomaan jotain kivaa "terveisin Stansta", mutta kun ehti jo palata tänne.
Jaksuhaleja!!!

(roskanestosana "maharmi"..vääntyy blondin päässä maha-ei-harmi!)

Ruska kirjoitti...

Eihän tuo jupinaa ole, vaan totista totta. Sitäpaitsi saisi sitä jupistakin ihan tarpeen mukaan...
Nyt on ihan kaikkein tärkeintä Sinä ja Dee! Voimia kummallekin jokaiselle tunnille!

liskonainen kirjoitti...

luonto hoitaa kaiken parhaan halunsa ja tajunsa mukaan, herra pitää siitä huolen. samoin sinusta ja deestä. me vaan täältä usutamme tarpeelliseksi katsomamme määrän enkeleitä vahtiin ja pitämään kädestä kiinni.

Pellon pientareella kirjoitti...

Täällä eletään jokainen hetki hengessä mukana! Kiva kun pidät meidät ajan tasalla. Asenne sinulla on kohdallaan, eikä turhaa jupinaa kyllä ole kuulunut. Voimia ja tsemiä teille!

TaiNa kirjoitti...

voi iik, luin kaikki postaukset kahden viime viikon ajalta! Jänniä hetkiä todellaki... ja voi hurja, tuntuu että ihan vastahan sinä tollotit sitä viivaa siinä tikussa! :)

Ninni kirjoitti...

Hep! Sut on haastettu mun blogissa :o))

Marjut kirjoitti...

Voihan hyvin !

Täällä pitää nyt jatkuvasti käydä kurkkimassa, jokojokojoko ;)