13.10.09

Hemmottelua aina vaan.

Hihhii;D Melkein kännipostaus! Ukko tivasi aamupäivän, että mitähän rouva söisi mielellään tänään ja lopulta tuskastuneena (kun oikeasti ei haluttanut yhtään mitään oikeaa ruokaa) sanoin, että: "No punaviiniä ja tummaa suklaata!" Niinpä lähti Ukko kauppareissulle. Palasi sieltä takaisin mukanaan pullo punaviiniä ja suklaata. Valinta oli kuulemma ollut äärettömän helppo, koska alkoholittomia punaviinejä oli ollut valikoimissa kokonaista yksi laatu. Vaan kylläpä se maistui hyvältä:) Join kaksi lasia, jonka jälkeen "sammahdin" sohvalle reilun tunnin päiväunille. Rentouttava vaikutus sillä siis ainakin oli. Ukko toiveikkaana totesi, että kun Cee lähti syntymään pippuripihvin voimin, niin häädetään Dee yksiöstään punaviinillä.

Cee alkaa olla jo todella kyllästynyt odottamaan vauvaa ja minulla naurattaa välillä, että minkähänlainen mielikuva Ceellä vauvasta oikein on, kun poika puhuu mahalle, että: "Tuu jo leikkimään sieltä!" Minä toppuuttelen, että ei vauva heti osaa leikkiä, niin Cee tuijotti silmät selällään, että: "Eikö sillä oo käsiä ja jalkoja?" Jos Cee ei jaksa syödä jotain loppuun, hän kantaa jämät minulle, mutta käskee antaa ne vauvalle. Sanoinkin Ukolle, että siinä meillä taitaa olla vahtiminen, ettei ihan oikeasti jonain päivänä ole vauvalla näkkäri suussa.

Vaan nyt saunaan ja jos sitä sitten ottaisi vielä lasillisen viiniä;D

S.A.

6 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Mutta on se Ukkokin aika liikuttavan huolehtivainen. *melkein pyyhkii kyyneleen paidanhelmaan liikutuksesta*

Susikairan akka kirjoitti...

Voi Hanni:) Mie tiedän, että kun Dee tulee, niin minut heitetään nurkkaan samoin tein... turha odotella passausta, Dee saa Ukon kaiken liikenevän ajan, joten otan totisesti kaiken ilon irti näistä päivistä;D

Nana kirjoitti...

Ihana Ukko! Ja kiitos Cee, elän ansiostasi yli satavuotiaaksi,jos nauru pidentää ikää...

liskonainen kirjoitti...

minä vaan hykertelen täällä.
ja otan kanssasi lasillisen viintä.
kippis! onneksenne!

Marjut kirjoitti...

Voi kun ihanaa huolehtimista mieheltä <3

Ja Cee on niiiin leikkikaveria vailla, toivottavasti pettymys ei ole kovin suuri ;)

Voihan hyvin !

Arjaanneli kirjoitti...

Nythän onkin jo aika ottaa ensmäiset glögit, joten kippis sinne massulle ja massun kantajalle!