1.10.09

Täh?

Se hyvä tässä oman napatyrän ympärillä pyörimisessä on, että on oikeastaan ihan yks hutun hailee mistä/kenen laudoista se Vanhasen kivitalo on rakennettu. Eikö se joskus muuten ollut myynnissä? Saiko ne sen myytyä? Voisiko siinä mahdollinen ostaja vaatia hinnanalennusta, jos rakennuksen arvo onkin tavallaan tosi paljon alempi kuin ostohetkellä on ollut syytä olettaa?

Sen sijaan esitän oman julkisen anteeksipyynnön, jos klo. 22-06 välillä blogeihinne ilmaantuu omituisia kommentteja allekirjoittaneelta. Täällä mennään niin väsymyksestä ylikierroksilla, että kaikenlainen virtuaalinen ja sosiaalinen kanssakäyminen yhtään kenenkään kanssa tulisi minulta jyrkästi kieltää. Saatan laajentaa tämän anteeksipyynnön koskemaan myös päivisin tapahtuvaa häsläämistä, koska minusta tuntuu, että alan olla kaiken kaikkiaan syyntakeettomassa tilassa. Tänään olisi lääkäriä, eilen oli labra (itseasiassa minulla ei ole aavistustakaan mitä kokeita minusta otettiin, pitääkö minun soittaa jonnekin vai soittaako joku minulle tuloksista). Yhtä kaikki- ihan sama vaikka joku vihreä mies ulkoavaruudesta tulisi vaatimaan paria putkiloa verta, niin jeah- ota vaan! Kloonaa vaan lisää tämmöisiä mistään mitään tajuamattomia hattarapäitä tähän maahan (niin on jo tainnut tapahtuakin).

Muistivikaisuuden ollessa nyt ikään kuin IN-juttu, niin ilmaisena vinkkinä annan jakoon semmoisen, että pyydä kirjoittamaan paperille, kopio sähköpostina, lähettämään tekstiviestinä (hahhaahaa, tää onkin jo jossain piireissä tuttua) ja vielä soittamalla varmistamaan, että ohjeet on vastaanotettu ja ymmärretty ja sitten seuraavana päivänä uudelleen. Eihän sitä muuten kukaan mitään muista- mistään. Lähden nyt sinne lääkäriin.

S.A.

5 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

ihan vähän vielä, neljä vaivaista viikkoa... ja ajattele, onervakin on tiineenä. poikinee samoihin aikoihin.

toivottavasti arvot ovat edes jotenkin kohdallaan, kerrothan lääkärissäkäynnin tulokset, kerrothan.

minä täällä kaukovalvon että asiat menee kunnolleen.

Ruska kirjoitti...

Triljoona halausta Hattarapäälle, jonka yöllinen kommentti ainakin erään kohdalla putkahti sitten varmaan jostain viisaudentyrästä... ;) Jaksamista tärkeimmistäkin tärkeimpään projektiisi!

TaiNa kirjoitti...

omituiset kommentit on ihan tervetulleita, kirjoittele vaan ;D

Riepu kirjoitti...

Heei! Mitäs sinne Susikairaan kuuluu?? Millon baby-D putkahtaa maailmaan? :) Paljon haleja sinne kaikille!

Riepu kirjoitti...

Heei! Mitäs sinne Susikairaan kuuluu?? Millon baby-D putkahtaa maailmaan? :) Paljon haleja sinne kaikille!