5.10.09

Yöhöpötys.

Huomenna aion lähteä heti aamusta kaupoille. Oikeastaan mitään ei tarvitsisi enää hankkia, mutta koska paikallisessa kangaskaupassa (ei siinä jonka myyjät eivät harrasta ompelua) on kestovaippapäivä, niin sen varjolla voin hyvin lähteä ystävän kanssa muutenkin kaupoille luuhaamaan. Kas kuinkas sattuikaan. Sen verran ne vaipat kiinnostaa, että käyn kuitenkin katsomassa kaavoja jne. Älkää huoliko, en tule täyttämään blogia jatkossa millään vaippakuvilla ja sitä paitsi kamera on edelleen- en tiedä missä. (Pitää muuten varmaan koittaa oikeasti löytää se ennen Deen saapumista...)
Turhamaisena naisena veivasin pampulat päähän yöksi, jotta huomenna on kiharat ja mukavampaa mennä shoppailemaan. Aion ostaa napakoita alushousuja. Uudet housut tai hameen tai mekon. Lisäksi paidan, jos en osta mekkoa. Paksut kivat legginssit tai sukkahousut. Siis uuden vaatekerran itselleni kotiutumistani varten. Tällä kokemuksella voin sanoa, että napakat pikkuhousut on ihan taivaalliset siinä vaiheessa, kun persuus reuhottaa kuin neljäntuulenlakki. Lisäksi uudet housut/hame ja paita tai mekko on oikein oivallinen "palkinto" hyvin tehdystä työstä. Deelle on jo kaikki hankittu mitä tarvitaankin, joten nyt voin hyvin hellitellä vähän itseänikin. Enkö voikin?
Kirjastosta haen valmiiksi lukemista, nyt kuukauden laina-ajan pitäisi yltää yli synnytyksen. Pakkaan sairaalakassin ja Deen kassin valmiiksi ja nakitan Ukon kiinnittämään turvakaukalon valmiiksi lestabussiin. Hmm, onkohan vielä jotain tekemättä? Ruokaa voisi tehdä valmiiksi pakkaseen. Kapustan pyörittely ei juurikaan kiinnosta siinä vaiheessa, kun vaihtoehtona on vauvan nuuskuttelu.
(Laiskuuden huippu: Silloin, kun odotin viimeisilläni Beetä, otin serkkuni kaupoille mukaan ja ostin hänen vartaloaan apuna käyttäen vaatteet itselleni valmiiksi Been ristiäisiä varten.)

Oli tarkoitus vielä jatkaa tuota aiempaa "sarjaa", mutta tähän väliin törähti nyt tämmöinen tajunnanvirta. Jatketaan sitä sarjaa joko yöllä, jos ei nukuta, tai huomenissa.
Viime yön kiukuttelin sen saamarin pissapänikän kanssa. Ei huvittanut yhtään vessareissut ja normaalin noin viiden sijaan kävin vain yhdesti. Siis itsehän minä siitä kärsin, mutta pienen ihmisen julmat kostot on pieniä nekin ja osuvat omaan nilkkaan;D

S.A.

5 kommenttia:

hedelmä kirjoitti...

Jatka vaan sarjaa, kyllä joku lukee.

liskonainen kirjoitti...

huuuuuh!
kakaskytkolme päivää, kohtahan alkaa jo linkous.
tässä alkaa jo haltiakummimummiakin jänskättää!

meidän aapo on vallan vimmastunut touhuamaan, reipas poika hänkin.häntä joudumme odottelemaan vielä jouluviikolle asti.

hauskaa shoppailua, muista ottaa ne pampulat päästäsi ennen lähtöä...

mulle nääs kävi sunnuntaina silleen että mcgyver ja roosa olivat metsälenkillä löytäneet rouva fasaanin pyrstösulan, joka päätyi tietämättäni pystyyn toisen palmikon kupeeseen. ja sitten kirkolle kokoukseen. se sulka päässä...

Marjut kirjoitti...

Kihkih, neljäntuulenlakki :p Kuten huomaat kiinnitän aina huomioni kaikkein olennaisempaan:D

Sipulix kirjoitti...

:D mäkin nauroin neljän tuulen lakille, ei voi mitään. Ja sana reuhottaa oli kyllä oikein kuvaava, kiitos siitä.

Mukava puuhastelua pänikkää lukuunottamatta. Haleja sinne!

Hanni kirjoitti...

Vai neljäntuulenlakki :D Mullekin tuo nappas niin etten paljon muuta sen jälkeen lukemastani ymmärtänytkään :D Ujo pyyntö: saiskos yhden pikkuruisen (tai miten sen nyt ottaa...) mahakuvan ennenkuin Dee putkahtaa sieltä pois?