1.10.09

Lomalainen.

Mitatut tulokset olivat joltain osin parantuneet (joku maksa-arvo ja munuaisarvo verikokeissa), mutta osaltaan taas menneet enemmän sekaisin (verenpaine nousussa, paino laskussa- 400g, valkuainen +++). Ota tästä nyt tolkkua. Deen mitat olivat kuitenkin kasvaneet ja oikein reippaasti liikkuu. Ensi viikolla sitten samat kokeet ja vielä pissan keräily uutena juttuna. Kysyin labrantätiltä, että voiko sitä keräillä ihan keneltä vaan (kun oli niiiin iso pänikkä)?

Kysyin lääkäriltä, että miten huomisen ja ylihuomisen työpäivät ajoineen. Lääkäri katsoi hyvin hitaasti ja kysyi, että vieläkö sinä olet töissä? Lääkäri käski ottaa nyt hyvin rauhallisesti lepäillen ja tietysti heti tarkastukseen, jos mitään outoa ilmenee. Onpa simppelit ohjeet, näinkin hyvällä mielikuvituksella varustetulle;D. En sitten kysellyt enempää, vaan soitin kakkostöihin ja peruin keikat (itseasiassa, kun nämä päivät olisivat vähentäneet äitiyspäivärahaa lähes samassa suhteessa, ei "tullut takkiin" muutamaa kymppiä enempää). Esimiehen suhtautuminen oli niin hellän liikuttavaa, että alkoi puhelun jälkeen itkettää.

Cee on 39,4 asteen kuumeessa. Aa lähti innosta piukeana sinne leirille. Puhelin soi jo aamusta ennen seitsemää, kun kavereiden kanssa piti ilmeisesti vielä tarkistella varustelistoja jne. Bee kätki hyvin pettymyksensä, kun ilmoitin, että perinteiseen miesten iltaan osallistuu yksi äitikin, kun en lähdekään työreissuun. Täällä on aina poissa ollessani jonkun sortin kemut: herkkuja ja hemmottelua.

Ostin nyt virallisen rauhoittumiseni kunniaksi lankaa ja virkkasin Beelle ja itselleni kirjanmerkkejä. Ottaisin kuvan, mutta ei ole yhtään ideaa päässä, missä kamera voisi olla, eikä ne nyt mitään mielettömiä taideteoksia edes olleet vaan kukkia, joissa roikkuu varret. Sen varren voi sitten laittaa kirjan väliin. Kysyin Beeltä onko kukka liian tyttömäinen ja poika sanoi, että voisi se olla hämähäkkikin. En googlettanut ohjetta- tiedä mitä härskiä ruutuun lävähtää, jos hakusanat on "virkattu hämähäkki".

Näihin tunnelmiin täältä; kolmen tunnin päästä ollaan jo rv:lla 36+2! Jiihuuu!

S.A. + Dee

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Mukavata pissankeräilyä ;) Ne pönikät on kyllä isoja, muistan esikoiseltani keräilleeni myös ja bussilla huristelin niitten pönttöjen kera sairaalalle :)


Että lepäilehän nyt kunnolla tai niin hyvin kuin voit ja jaksat :)

Pikaista paranemista Ceelle.

Sanelma kirjoitti...

Oli pakko testata jotta mitä lävähtää ruutuun jos googlettaa virkatun hämähäkin. Ja löyty oikein symppis ohjeita miten virkataan hämähäkki! Katso vaikka tämä kuva: http://www.susannawinter.net/images/hamahakki.jpg
:)
Tuommonen kelpaa kelletahansa kirjanmerkiksi takuulla!

Sipulix kirjoitti...

Hui, en kauheasti tykkää hämähäkeistä, tosin niilläkin oma tehtävänsä mun kasvimaalla.

Nauroin sun pissapänikälle ja sain lapsuusmuistoja mieleen...voi elämä!

Hauskaa viikonloppua, sähän voit "poistua" takavasemmalle (esim. sänkyyn) herkkujen ja kirjan/leffan kera ja ulkoistaa itsesi tapahtumista muualla talossa...?

Eeva kirjoitti...

Juu se pönikkä on iso, olen kerran joutunut sitä "täyttämään" kun yrittivät väen väkisin tehdä minusta raskausdiabeetikkoa tai kilpirauhasongelmaista. Ja PÖH sanon minä!

Vai virkattu hämis :) Pitäiskö koittaa virkata???

Susikairan akka kirjoitti...

Tuosta "pissankeräily"- sanasta tulee vaan väistämättä joku "lipaskeräys" mielleyhtymä;D Että siitä vaan Cittarin tuulikaappiin kusipänikän kanssa, että olisko teillä antaa liru?

Ooh Sanelma! Sinä rohkea! Kävin kurkkaamassa linkin ja tuohonhan voisi virkata sen nauhan perään vähän niinkuin seitiksi.

Pellon pientareella kirjoitti...

Olethan oikeasti tarkkana olosi kanssa...? Ja töitä, nyt loppu ne työt, eikö vain?

Paras ystäväni sai pahan raskausmyrkytyksen, itse asiassa pahimman laatuisen (en muista nyt sitä virallista nimeä), ihan yllättäin (?)viimeisenä päivänä ennen äikkärille jäämistä. Ei sitä oikein kukaan tajunnut, kun hän vähätteli oireita ja keksi itse syitä niihin, kunnes viime tipassa sairaalassa tilanne tajuttiin, lapsi otettiin hätäsektiolla ulos ja äiti teholle viideksi päiväksi. Henki meinasti äidiltä lähteä, maksa-arvot ihan persiillään, viime tipassa ne alkoivat nousta. Vähän ihmettelen vain, etteivät neuvolassakaan tajunneet raskausmyrkytyksen vaaraa tai kehittymistä, vaikkei kaikkia oireita ollutkaan. No, tämä ei tietenkään sinuun liity, mutta olethan varovainen kuitenkin? Ja herranjestas tuollaista siivoamista!?? Nyt lepoa!