16.10.09

Sairaalapolkkaa.

Siis tänään sopii onnitella Akkaa, mutta vain siitä syystä, että minulla on ns. nimipäivä. Kultapossukerholehti päätti joskus vuonna pipo ja kypärä, että minun nimiset sopii lykätä Sirkan ja Sirkun päiväksi juhlimaan ja sillä sitä sitten mennään.

Ottivat eilen osastolle. Käyrää otetaan 3 kertaa päivässä, ultrataan kerran, pissaa keräilen ja yritän pysyä rauhassa ja paikoillani. Arvatkaapa mikä on vaikeinta? Tänä aamuna lääkäri vielä väläytti kalvojen puhkaisua... Olin tietysti jo ihan täpinöissäni, mutta niin se jäi meinailuksi. Eipä silti, tilanne on sinänsä ulkoisiltakin puitteilta "kypsä", ei ainoastaan minun päässäni, joten jos joku lääkäri ottaa virkkuukoukun esiin, niin tungen kyllä ahterini jonon keulille.

Verenpaineissa pääsin jo alapaineiden osalta 110:een :/ Onneksi äiti ja täti kävivät kylässä ja sain serkun kannettavan+mokkulan lainaksi, niin on jotain toiveita, että pysyn paikoillani. Käyräliuskaakin tarjouduin itse viemään lääkärille kuutta kerrosta alemmas, mutta eivät ne hoitajat päästäneet minua. Arvasivat varmaan, että oma lehmä minulla olisi ojassa ja ruikuttaisin sitä virkkuukoukkua.

Ukko, anoppi ja pojat ovat kotona. Eilen aamulla olimme ajelleet puoli tuntia tänne sairaalaa kohti, kun anoppi soitti, että koira on karussa. Oma pph oli sattunut olemaan kävelyllä ja tullut avustamaan Ceetä ja anoppia koiran kiinniotossa. Pph, anoppi ja Cee olivat menneet meille sisälle ja Remu oli hirvikäristyksen ja uteliaisuuden siivittämänä hipsinyt myös pirttiin.

Dee voi mahassa ihan ok. Eilen oli jotain pientä häikkää käyrässä, mutta tänään on ollut hyvät käyrät ja jopa 1 supistuskin. En tosin tuntenut sitä, mutta siitä on mustaa valkoisella. Niin ja käsikopelolla 2500 g ja ultralla 2200 grammaa on tämän hetkiset arviot. Tässä samassa huoneessa on kolmikiloinen pikkupoika ja voi hyvänen aika miten pieneltä hänkin näyttää!

Vaan nyt singahdan blogikierrokselle! Silirimpsis vaan kaikille ja mukavaa perjantai-iltaa! Tulen kyllästyttämään teidät näännyksiin vielä lähipäivinä näillä höpinöillä, uskokaa pois!

S.A+ Deeeeee

9 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

todentotta! niinpä onkin, kovasti onnea kaikkien muiden onnentoivotusten perään.
vai että virkkuukoukkua...hmpf.
malta, malta, kyllä siitä hyvä tulee.
jännitys vaan kasvaa, täälläkin häntä ihan häntä väpättää.
meillä ollaan onervan kanssa vähän niinkuin samoissa puuhissa... ans' kattoo kumpi ehtii ekaksi...

Aimo kirjoitti...

Tsemppiä sinne pötköttelyyn!

Ruska kirjoitti...

HUIskutarallaa. Olen askelkuvioissa eli hengessä mukana ja lähettelen lämpimiä nimpparionnitteluja! Sinulle ja pikkuiselle Deelle paljon suojeluksia ja kaikkea hyvää!!!!!

liskonainen kirjoitti...

niin, ja mcgyver lähettää terveisiä, se on kans vähän täpinöissään., tosin onskun vuoksi enämpi.

Maami kirjoitti...

Mun yks tuttuni pötköttelee täällä synnärillä,kylläkin jo pienokaisen saaneena. Todella pikkanen tyttönen oli painoa vain 2200 g

Tsemppiä sinne pötköttelyyn ja kaikkeen!

Marjut kirjoitti...

Tsemppiä kovasti ! Nyytin kanssa vasta sitten tulet pois sieltä:)

Ja hyvää ns. nimipäivää;)

Elisa kirjoitti...

Nimpparionnittelut! Sain itse esikoiseni parikymppisenä ja herra päätti syntyä reilun kuukauden ennenaikojaan (raskausmyrkytys..) Kokoa oli himpun alle 2 kg ja pituutta pikkasen päälle 40 cm. Keskolassa hänen vieressään oli kuuden kilon tyttö, joten voit arvata että eron huomasi ;) Nuori mies on jo hätäisesti täysi-ikäinen ja viettää taas maanantaina synttäreitään - eikä jäänyt pituudessa, painossa tai missään muussakin koskaan sen jälkeen ikätovereistaan. Joten pysy vain siellä pedissä ja tuijottele horisonttiin - ja pidä meidä ajan tasalla. Jaksamisia ;))

Neiti Kuu kirjoitti...

Nyt on jo jännät paikat, ei tiedä milloin saa lukea tärkeän uutisen täältä , onnea matkaan ja voimia ja haleja ja kaikkea positiivisia ajatuksia !

stansta kirjoitti...

Maltahan makoilla siellä! Vaikka poikanikin kasvoi tuollaiseksi jättiläiseksi 1500g/40cm:sestä, niin parempi isompi...
Hengessä mukana ja tiedotuksia odotellen!
Ja myöhästyneet nimpparionnittelut!!!