29.9.09

Unia.

Unissaan synnyttäminen alkaa olla jokaöinen "hupi". Joskus kaikki menee näppärästi, joskus taas ei. Ehdoton suosikkiuneni on synnytys meidän omassa autossa, jossain Perä-Bostonissa ja sitten se tuskastuttava ambulanssin odottaminen. Sen saapumiseen meni unessa tunti ja typerin juttu oli, että meillä ei ollut autossa yhtään mitään lämmintä minun tai vauvan päälle. Ja miksei sitä sitten muka siinä unessa voinut olla autossa sisällä? Ei, siellä minä vauva kainalossa hyppelin P-paikkaa ympäri lämpimikseni ja kun ambulanssi viimein tuli, tuumasin, että antakaa nyt joku viltti meille ja viekää takaisin kotiin (Mikseihän voitu ajaa sillä omalla autolla?! Varmaan oli löpö loppu tai jotain muuta legendaarista häslinkiä). Aamulla aamukahvin lomassa sanoin Ukolle, että: "Vilttejä ja pyyhkeitä autoon- kasapäin! Heti, nyt- välittömästi! Meitä ei vauvan kanssa jäädytetä mihinkään Perä-Bostonin P-paikalle. Tuliko selväksi?" Nyt on autossa viltti.

Sitten yksi juttu, jonka olisin oikeasti voinut jättää sanomatta: "Vauva tulee sitten, kun on jo varmaan lunta maassa!" Cee on katsellut illan vuoroin hiljaa leijailevia lumihiutaleita ja mahaani. Jos itsellä tämä odottelu tuskastuttaa, niin eipä tuo tuleva isovelikään helpolla pääse:/.

Hyviä ja jänniä unia toivotellen S.A.+ Dee.

6 kommenttia:

stansta kirjoitti...

On se isoveljelle rankka paikka sillä muistan kuinka lapsena kuukausi (ainakin joulukuu) kesti aikuisten VUODEN..! Hyvä, että viltti on autossa - Ukko ymmärtää.. :DDD

Hehkuvainen kirjoitti...

Niinhän se on, että elämästä suuresti tilaa vievät jutut tuppaavat uniinkin. Minä näen jotenkin kouluun liittyvää unta vähintään joka toinen yö. Typerää, vapaa-aikana! Ellen sitten onnistuisi jotenkin ihan oikeasti oppimaan unissani...

Elisa kirjoitti...

Jännä miten sitä unessa käy kaikkea mahdollista tulevaa läpi. Onneksi unet eivät ole totta!
Ihanaa miten 'iso'veli odottaa vauvaa, koetahan sinäkin jaksaa vielä.

liskonainen kirjoitti...

hyvä ennehän tuo uni oli.

kaikki meni lopulta onnellisesti ja äiti ja poika voivat hyvin.

jatkan kuitenkin vielä hännällä hellimistä.

Ruska kirjoitti...

Mahtaako uniisi nyt tunkea se eräinen P-paikka kokemus matkalla synnärille... Mutta voi että, kyllähän tässä jännitys alkaa kohota itse kullekin herra Ceen tyyliin.

Marjut kirjoitti...

Täytyyhän sitä unissaan harjotella kaikenmoista, myös synnytystä. Itse synnytin milloin missäkin odotusaikaan ja piti talvella uneksia jopa kälyni synnytyskin ;)

JOskus töissäoloaikaan kun oli joku kinkkinen ongelma siellä niin näin aina niistä unta ja joskus jopa ratkaisun ongelmaan:)