14.9.09

Yhden vessan loukussa.

Voi jee. Cee kiukutteli eilen illalla joka asiasta. Murot olivat väärää laatua, halutti leipää, muttei syönyt sitä kuitenkaan. Leikkipuhelin jäi maalle. Remua Cee höykkyytti niin, että siihen piti meillä aikuisilla puuttua jne. Tätä 3-vuotiaan perussettiä- kun ahdistaa, niin ahdistaa sitten ihan kaikki. Lopulta Ukko konahti vähän suuremmalla äänellä tiukan komennon. Hampaiden pesulle ja sänkyyn- NYT!


Niin mitäpä Cee tekee? Lukkiutuu vessaan. Huutaa sieltä, että ei aio avata ovea, jos ei saa porkkanaa. Been kuume oli korkea edelleen ja lisäksi maha oli ihan ruikulilla. Aalla väsytti ja hänkin tahtoi hampaiden pesulle, jotta pääsisi nukkumaan. Vessan oven takana meitä maanittelijoita oli neljä ja vessassa yksi jästipää, joka huutaa: "Pookkanaa- kuovikaa muvve pookkanaa!" Aa, joka on taipuvainen passaamaan Ceetä liiaksikin, paineli keittiöön ja todellakin kuori porkkanaa ja pilkkoi sitä palasiksi ja työnsi sitten niitä oven alitse Ceelle. Bee "tanssi" eteisessä ympyrää ja yritti saada Ceetä avaamaan oven, jotta pääsisi kakalle.


Pitäisiköhän tarjota kilpailevaa ohjelmaa Big Brotherille? Meilläkin voisi kamerat kuvata koko ajan. Lupaan, että persuuksia saattaisi vilahdella (tosin ei missään k-18 merkityksessä), viinan kanssa ei läträttäisi (mitä nyt muutama saunakalja Ukon ottamana), jonkunlaisia liittoumia varmaan nähtäisiin (aikuiset vastaan lapset, Cee vastaan koko muu maailma), poreammekin löytyy (tosin sitä käytetään lähinnä uimahousujen kuivaustelineenä).

Ulkokamerankin voisi liittää samaan syssyyn. Viikonlopun aikana ei ollut tapahtunut mitään ilkivaltaa, mutta peräkärry roskakuormineen oli hävinnyt hetkellisesti ja kärry palautettu tyhjennettynä reilua tuntia myöhemmin! On meillä vaan ihania ystäviä:)

Tänään pitäisi istuttaa maahan kukkia, joita enon vaimo antoi. Ajattelin lykätä ne kaikki johonkin siirtopenkkiin odottelemaan kevättä, kun en vielä osaa päättää mihin niitä laittaisin. Lajeja oli kymmenen ja yhden nimi oli hopeahärkki. Muista yhdeksästä ei olekaan mitään tietoa. Eli ensi keväänä varmaan taas otan kuvia ja kyselen teiltä mielipidettä onko kyseessä rikkaruoho vai ei ja mikähän kukka voisi olla kyseessä;D? Muutenkin kotipihalla elellään jännittäviä aikoja. Auringonkukat alkaa olla ihan-just-heti-kohta-melkein kukassa ja mietinkin, että joko kohta uskaltaisin napsaista maljakkoon niitä? Hallanvaara alkaa olla niin ilmeinen, että saattavat paleltua yönä minä tahansa.

Vaan eipä se auta kuin jatkaa työhommia. Ihmeen lempeä maanantai (ja koputan puuta päälle;))!

S.A.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin kattoisin mieluummin susikaira-bb:tä kuin sitä oikeaa. Ei muuta kuin nettikameroita virittämään ja 24/7 maksusta nettiin kansalaisten kauhisteltavaksi! Pörrö lähettää terveisiä, ja minäkin. t. Alohomora

stansta kirjoitti...

Ei mikään huono idea! Siis tuo Susikaira BB. En suostuisi maksamaan siitä telkkarissa pyörivästä euroakaan vaikka se tuleekin telkkarista katsottua, mutta tuon pohjoisen version hankkisin kyllä varmasti. Kai te saitte Ceen lopulta ulos vessasta porkkanoineen? Toivon niin.
Hyvää alkanutta viikkoa!
Muista ostaa lisää pookkanoita... :D

Anonyymi kirjoitti...

Apua! Oli vedet tyrskähtää suusta kun join samalla kun luin!

Kiitos ihan hulppean mahtavasta blogistasi! Olen kyllä ihan haltioitunut tuosta teidän värikkäästä elämästä, johon väriä varmaan tulee lisää kunhan D kasvaa isommaksi : )

Ihanaa lukea näitä juttuja! Itsellänikin kaksi pientä poikaa ja koirakin lisäksi.

Jatka samaa rataa ja ilahduta meitä näillä kirjoituksillasi. Juu ja kiinnostaa tosiaan miten porkkanat tepsivät!

Noi kuvat teidän pojista, varsinkin se yksi kylpyvaahtokuva, ovat niiiiiin ihania, todella suloisen näköisiä kavereita. Ja Susikaira BB olisi ihan ehdottomasti parasta tositv-viihdettä : )

Minna

Una kirjoitti...

Oi hurja. =)
Aika vilinätä... =D

Anne kirjoitti...

taas piti täällä nauraa röhöttää yömyöhällä ;-D