3.9.09

Napit ja haasteet.

Ihanainen Minz antoi jo elokuun 11. päivä tämän vähän ouromman tunnustuksen. Siitä suuri kiitos! :) Kissasilmäisen viehkon lyylin sai lunastettua itselleen kertomalla 5 asiaa, joista pitää. Koska Hikkoritien Holly ja Muurin tämän puolinen Stansta haastoivat molemmat, niin sehän tarkoittaa Susikairan matematiikalla sitä, että saan kertoa 10 asiaa joista pidän!

1. Lehmät. Niissä vaan on jotain niin hellyyttävää. Vesisilmäisiä konkkajalkoja, joilla ei ole minkään valtakunnan hoppu mihinkään.

2. Junat. Varsinkin yöjunat.

3. Miettiminen. Erityisesti vaakatasossa suoritettu pohdiskelu. Suunnittelu.

4. Kuunteleminen. Erityisesti puheen kuuntelu. Lasten keskustelut. Murteet. Asiaperäisen tai ihan asiattoman puheen kuunteleminen.

5. Lukemisen olen jossain välissä saattanut jo aiemmin mainita;)

6. Ruoka. Syöminen. Reseptien lukeminen. Ruokaohjelmat.

7. Autolla ajaminen. Pitkät matkat erityisesti.

8. Myrskyt. Tuuli ulvoo, vettä vihmoo, salamoi.

9. Lämpimät vaatteet. Villaiset erityisesti.

10. Käsityöt. Näpertely kaikkinensa.

Nyt pitäisi heittää haaste eteenpäin... eli otetaanpa "uhreiksi" vaikka... hö! Kuka ei ole vielä tehnyt tätä? Nostakaa heti käsi pystyyn ja jättäkää kommenttilootaan merkkiä, niin tulen katsomaan niitä viittä asiaa mistä te pidätte! :)

Sitten poonuksena kerron yhden asian mistä en pidä: Päänsärky ja pirullinen 37,5 asteen lämpöily. Ei oikein kuumetta, muttei ole kyllä mikään häävi olokaan. Pläh.

S.A.

2 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Samanlainen olo mulla; lämpöä ja päänsärkyä. Mikä lie (luulo)tauti.

Stansta kirjoitti...

Sulla on loistava matikkapää, heh heh... :)