21.9.09

Sekalaisia poimintoja.

On jotenkin niin mukavaa kuunnella Ceen pohdintoja vauvasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Cee saattaa pitkään silitellä mahaa ja kysellä missä vauvan jääkaappi on tai onko vauvan sänky ylhäällä, alhaalla, oikealla vai vasemmalla? Cee katseli kuvia itsestään ristiäistensä aikaan ja oli huvittavan pöyristynyt siitä, että hän ei ole kävellyt niissä juhlissa! Eli tosiaan taitaa olla ihmettelemistä siinä vaiheessa, kun vauva oikeasti tulee, kun eihän se vielä osaa yhtään mitään. Omat vauvalusikat Cee on siirtänyt syrjään, koska hänhän osaa jo itse syödä isojen lusikalla. Ksylitolipastillit säilytetään korkealla, koska vauva ei niitä saa vielä syödä.

Kävin neuvolassa mittauttamassa taas sen verenpaineen+pissat yms.yms. Jos mahdollista, niin nyt näyttää aivan kaikki arvot heittävän häränpyllyä (nekin vähät mitkä vielä viime viikolla oli suht. ok). Huomenna sitten labraan aamusta, kaikkia mahdollisia kokeita lisää. Neuvolantätikin oli vähän ihmeissään, että mitähän kokeita minusta pitäisi ottaa, kun esim. oma paino laskee, mutta turvotus on lisääntynyt jne. Olen siis varsinainen ongelma"nuori". Dee voi kuitenkin hyvin sykkeistä ja liikkeistä päätellen (pääasia!). Sama se näille rähjäisille "kuorille".


Reissussa käväisin kangaskaupassa. Ostin Deelle semmoisen peittokankaan, keittiöön kappakankaan ja kaikkea muuta pientä siperrystä. Susikairan kangaskaupassa taannoin käydessäni myyjä totesi, kun kysyin jotain silikoninauhan kiinnityksestä, että: "En minä vaan tiedä, kun en harrasta ompelua." :O Samantapainen tilanne kävi marketin meikkihyllyllä, kun kysyin meikkipuuterista, että onko se peittävämpi, jos kostutan sitä meikkisientä vedellä? "En tiiä, kun en meikkaa." A.H.A. No, olipahan ainakin suorapuheisia myyjiä.


Toisaalta taas kenkäkaupassa sain hyvää palvelua, kun ostin Beelle tarjouskengät (luki ihan selvästi ettei vaihto- eikä palautusoikeutta), mutta kysyin erikseen, että jos koko sattuu olemaan väärä, niin voinko kuitenkin vaihtaa? Se onnistui ja onnistui jopa vaihtaa eri merkkisiinkin. Hyvä.

Ja vielä hihitystä aiheuttanut sähköposti. Siinä mainostettiin jotain laihdutusvalmistetta ja se alkoi: "Laihdu 12 viikossa 12 senttimetriä vyötäröltä!" Villi veikkaukseni on, että saatan laihtua vähän enemmänkin ja ihan ilman kotiintoimitettua edullista pillerisatsia. Sattuipa vaan niin osuvaan saumaan;D Pitäisiköhän tarjoutua pientä nimellistä korvausta vastaan kirjoittamaan ylistyskirje ko. valmisteesta. "Oli niin tehokas, että pelkästään lukemalla markkinointikirjeen vyötäröltä katosi 40 senttiä reilussa kuukaudessa!"

Vaan nyt toivotan mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
S.A.

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voin vaan kuvitella Ceen ihmettelyä kun vauva syntyy:))

Toivotaan ettei kaikki arvot sentään häränpyllyä heitä, mutta pääasiahan on tosiaan että Deellä menee hyvin. Kyllä ne kuoretkin sitten taas "paranee" kun on sen aika.

stansta kirjoitti...

Aivan loistavia nuo Ceen aatokset! Mahtaa tosiaan olla ihmeen paikka kun Dee saapuu vatsan ulkopuolella kotiin...
Olin eilen kaksi kuisen vauvan ristiäisissä, kuten tiedät, ja yllätyin kun en kokenut minkäänlaista vauvakuumetta tai kaihoa siitä, etten enää voi itse lapsia tehdä. Olen siis kasvanut totuuteen puolessatoista vuodessa..?
Pojalleni sanoin, että jos hän joskus tekee pojan, olisi mieleistäni antaa se sama toinen nimi sillekin vauvalle, mutta kiirehdin sanomaan, että harjoittelu riittää toistaiseksi...
Kuorelle hyviä vointeja loppusuoralle!!! =D

Sipulix kirjoitti...

Päivän naurut asiakaspalvelijoiden kommenteista! Aattelivat varmaan ettei se siellä Susikarassa oo niin nuukaa...tuo asiantuntemuskaan :DDD

Ruska kirjoitti...

Cee on kyllä hirmu suloinen pohdintoineen :D Ihan tässä vanhan sydäntä taas lämmittää.