24.9.09

Tiedotetta ja Deetä.

No niin. Viimein on saatu TIEDOTE. Kyseessä onkin yhden yön leirikoulu. Tämähän toki muuttaa tilanteen, eiks jeah? Hinta 29,20 + huonon sään sattuessa 5 € suuntaansa linja-autolla. Jos keli on hyvä, mennään pyörillä, mutta tarvitaan ainakin yksi vanhempi +peräkärry/pakettiauto kuskaamaan mahdollisia rikkoutuneita pyöriä ja varusteita. Sen lisäksi tarvitaan yksi äiti yöpymään tyttöjen majoitustilassa. Lappu palautettava viimeistään maanantaina 28.9. Leiri 1.-2.10. Tarkempia tietoja saadaan ensi viikolla. (Onko vähän säpäkkä aikataulu, onko?)

Katsoin muuten ko. nuorisokeskuksen hinnastoa ja ihan kuka tahansa voi mennä sinne tuolla samalla hinnalla hengailemaan. Eli ei alennusta oman kaupungin oppilaillekaan.

Eilen illalla sain koko jutusta hirvittävän huonon omantunnon, vaikka pojan kuullen ei aiheesta oltu Ukon kanssa puhuttukaan, niin poika totesi, ettei hänen ole pakko sinne päästä. Vaistoaahan ne, kaikenlaista. Joten päätin niellä kitkerät ajatukset ja totesin, että hauskaahan se on, kun teille jotain kivaa ekstraa järjestetään eli jos reissu toteutuu, niin kyllä vain lähdet.

Tosin olen kuitenkin sitä mieltä, että pienemmälläkin budjetilla olisi takuulla saatu kivaa aikaiseksi. Lisäksi ihan pikkuisen irvistelytti leirikeskuksen mainos: "Täysihoidolla, mutta omilla lakanoilla!"

No joo. Katsellaanpas mitä tapahtuu. Aion nyt kuitenkin olla innostunut, etten pilaa lapsen iloa.

Ja mitäs muuta?! No Deetä on taas arvioitu ja mitattu. Mitat eivät lääkärin mielestä olleet ollenkaan "huonot", toinen on vain pikkuruinen, mutta sopusuhtainen kuitenkin (rv 35+1 tämän hetken painoarvio 1950 g/ laskettuna aikana noin 3 kg). Omat arvot valitettavasti menevät päin )#"¤(/& eli alkaa luisua raskausmyrkytyksen suuntaan. Plääh. Ensi viikolla taas labrat, ultrat, käyrät ja kaikkinensa sama rumba kuin tällä viikollakin. Verenpainetta tosin käyn mittauttamassa joka toinen päivä. Lääkäri ja neuvolantäti kuitenkin totesivat, että: "Sä näytät tosi hyvältä ja freesiltä!" Kiva, että edes jonkun silmissä näytän.

Tänään on äitiysloman toinen päivä, mutta vielä tämän ja ensi viikon olen jossain määrin ainakin töissä, jos siis en satu räjähtämään. Kauheasti olisi tekemättömiä juttuja, niin kotona kuin töissäkin. Kotona kai lähinnä sitä pesänrakennusvimmaa, ommella reunasuojukset vauvansänkyyn, viikkailla vauvanvaatteita ja järjestellä topspuikkoja (siis kaikkea todella tuikitärkeää). Vaan kun se kouhkaaminen alkaa, niin sitä vastaan ei oikein taistellakaan voi:) Ja kyllä todellakin tiedän, ettei Deellä paljon kiinnosta onko vaatteet värijärjestykseen viikattuina ja onko peppurasvat varmasti suorissa riveissä, mutta kun... ei sille vaan voi mitään.

Tässäpä taas tärkeimmät Susikairasta tällä erää! Muimui!

S.A.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis tosi kallista! Eikä nyt ole mikään sesonkiaika...Tämä nyt liippaa omaa alaa, niin ihan neuvon jättämään maksamatta. Tästähän kouhkattiin vuosipari sitten, että luokkaretkille on kaikkien päästävä, maksoi tai ei. Viime keväänä mulla jätti 2 oppilasta retken maksamatta, (eikä sitä voi edes karhuta) ja mukana olivat.

liskonainen kirjoitti...

melkein kolkytviis euroa on ihan yhtä suolainen kuin nelkytkin. on tainnut suunnittelussa unohtua nykyinen taloustilanne...

kylläpä kummipoika nyt sinua ravistelee. pitäkääpä nyt hellästi huolta toisistanne, minä täältä leyhyttelen hännälläni, kasvatan vaikka siivet suojaksenne, jos on tarpeen.