16.9.09

Omituinen aamu.

Heräsin 6:30 ja totesin Aan seisoskelevan keittiössä ja pyysin häntä keittämään kahvia 8 kuppia. Seuraavan kerran heräsin 7:30. Omituista on se, että meillä ei tullut mikään kiire minnekään- kenelläkään. Bee jäi puoleksi päivää yksin sairastamaan, Cee meni hoitoon ja Aa kouluun ja minä ja Ukko töihin. Miksihän se kello on ikinä laitettu soimaan 6:30 (siis se on soinut varmaan kaksi vuotta aina tuohon aikaan)? En tajua. Onhan tänään keskiviikko 16.9.2009 ja kello jotain kolmen hujakoilla, päivällä? Maailma pyörii ihan radallaan ja ei mitään mainittavaa jättiläiskatastrofia ole tapahtunut? Tosi kummallinen aamu ja tämä outo olo ei vain hellitä.

Onko minulle näin ollen lahjoitettu tunti lisää nukkuma-aikaa ja joka yöksi? Wouuuu! Ihan pöllämystynyt olo:O

***

Jäi eilen kirjoittamatta, kun sain pienet kilarit -ah niin tutusta aiheesta- pleikkaripelit ja CD-levyt lattialla, sohvalla, jossain aika lähellä soitinta, mutta ei takuulla koteloissaan vaan naarmuuntumisvaarassa irrallaan. Aalle jupisin niistä ja poika totesi vaan: "No mutta ku Remu..." Hahhaaahaa! Heti mulle Talentin ilmoittautumisnro, niin Hannin purkkapalloja puhalteleva Viivi saa kilpailijan;D
Katsokaas, miten näppärä Remu-koira! Osaa kiivetä lähes seinille (kirjahyllyyn), valikoida pelejä ja levyjä, tuoda ne alas hyllystä ja avata kotelot ja irrottaa levyt niistä! Siltä osin koulutus on vielä kesken, että se ei osaa ilmeisesti laittaa niitä takaisin paikoilleen tai sitten siinä on jo niin paljon inhimillisiä piirteitä, että se ei vaan laiskuuttaan ole viitsinyt.
Huomaattehan kaikki, että kuvissa esiintyy todella poikkeuksellisen lahjakas yksilö? Ei mikään tavallinen tusinasesse. Tuossa luun kaluamisessakin on jotenkin niin säkenöivän viisas ote.
S.A.

7 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

On kyllä harvinaisen älykkään näköinen koira ;) Syökö kotiläksyjäkin? Miehet on miehiä pikkuisinakin, aina löytyy syy muualta :D

Millan kirjoitti...

Kerrassaan terävän näköinen otus, mutta yläkuvassa katseessa on kyllä ripaus säikähdystä. Mahdoitko yllättää sen juuri poistamassa levyjä koteloistaan? Ympäriinsä lojuvien levyjen määrästä päätellen muuten joku meidänkin elikoista hallitsee saman homman..

Pelagia kirjoitti...

Meilleioo koiraa - ja jos yritätte väittää, että akvaarion fisut käy levittelemässä dvd:t ja pleikkapelit pitkin lattioita, niin lienee syytä käydä ilmoittamassa nekin Talenttiin mukaan... ;-)

Neiti Kuu kirjoitti...

Ties mitä Jippukin vielä oppii, mut se onkin tyttö...Jospa se vaikka kastelis mun kukat tai keräis pyykit...

TaiNa kirjoitti...

Hihi, on teillä aikamoinen musti. :D Meillä ei onneksi ole eläimiä joiden niskoille syyt voisi vierittää, meillä kuulee lähinnä puolustavaan sävyyn kommentin "en se ollu mä, se oli toi" tai "tuo alotti!". ;)

Sipulix kirjoitti...

:D 7.30 on hyvä aika herätä!!!Tosin lehdet jää lukematta, mutta näin maalla niitä ei edes ole luettavissa, joten eipä siinäkään menetä mitään...

Marjut kirjoitti...

Mullakin soi kelloa aina 6.30 :) Ja lasten omat kellot myös, varmuus on parasta tässäkin.

Ehdottomasti Talenttiin tuollainen fiksu koira !

Kukahan meillä sitten levittää tavaroita, puputko jotka asuvat kuitenkin ulkona hmmmm!