9.3.09

12 apinaa eiku asiaa.

Eilisen otin varsin rennosti, lueskellen ja nautiskellen hemmottelusta (valmiista ruoasta siis). Torkahdin pienille unosille ja heräsin siihen, että halutti aivan mielettömästi juustokakkua. Pyrähdin keittiöön ratsaamaan kaappeja ja ainoat tarvikkeet, jotka viittasivat juustokakkuun päin olivat kerma ja appelsiinit. Miten alas ihminen voi vajota? Vatkasin kerman vaahdoksi ja pilkoin appelsiinit sekaan. Varmistin vielä puhelulla ystävältäni, että voihan sitä sanoa juustokakuksi, voihan?!!! Tänään aion karata töistä tekemään juustokakkua, että se ehtii hyhmettyä syömäkuntoon ennen kuin kaadun yöunille. Tästä episodista syytän erityisesti Annea sekä reseptin loihtinutta Kettuterroristia. Edesvastuutonta kiusaamista, te JULMURIT!
(Juuh, tiedän ohje ei varsinaisesti ollut juustokakun, mutta unessani se oli juuri sitä;))

Nyt haasteisiin! Itseasiassa Hattarapää juuri muisti, että valovuosia sitten Pirjokin haastoi tähän ja nyt Pyryharakka haastoi kertomaan 6 asiaa itsestäni ja Tirlitta samoin! Eli yritänpä väsätä nyt 12 asiaa niiden aiempien paljastusten lisäksi, joita olen tehnyt=)

Säännöt ovat seuraavat:
1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

1. Olen raivopäisen tarkka puukoistani sekä paistinpannuistani. Puukoille on seinämagneetti ja pannut roikkuvat katossa. Auta armias sitä hullua, joka yrittää paistinpannulta "ihan varovasti siitä pinnalta vaan" ottaa rautaisella lusikalla tai haarukalla maistiaisia. Vaarana on päätyä uudeksi veitsitelineeksi! Ja puukkoja EI MISSÄÄN NIMESSÄ TUNGETA KUIVUMAAN MUIDEN ATERIMIEN KANSSA PYSTYYN kuivaustelineeseen. Ne pestään, kuivataan ja laitetaan siihen magneettiin ja kokojärjestykseen. (piste)


2. Olen aina valmis juhliin ja illanistujaisiin. Mitään syytä/aihetta ei tarvita ja jos jonkun mielestä tarvitaan, niin keksin kyllä aina syyn!


3. Rakastan piirtämistä, maalaamista, askartelua ja kaikkea käsillä tekemistä, mutta en voisi koskaan kuvitella tekeväni niitä työkseni. Pelkään, että riemu katoaa, jos sitä on pakko tehdä.


4. Useiden ammatinvalintatestien ensisijaisesti sopivin ammatti minulle olisi pappi. Heh. Missään välissä ei kysytä haluaisinko tehdä töitä sunnuntaisin?! Ystäväni kommentoi: No joo... Miksi ei? Mutta en tiedä mitä uskontoa edustaisit.


5. Kevään paras juttu on pilkkiminen. Ja makkaranpaisto. Ja pilkkiminen.


6. Olen onneton kasvien kanssa.
Tässä kuvassa esiintyy toissa
vuotinen ohra- ja rairuohoviljelmä.
Eikö ole komia?!
Ukko piikittelee aina, kun jossain vimmassa
hankin "lisää tapettavaa".
Tällä hetkellä elämästään taistelee kissus,
helmivillakko ja tulppaanikimppu.
Yhtenä vuonna unohdin koko sen hetkisen
viherkasvustoni aurinkokylpyjä ottamaan talon seinustalle ulos. Marraskuussa muistin ne. Se oli myöhäistä.

7. Täytän tänä vuonna 32.


8. Inhoan light-tuotteita. Olen aina inhonnut. Ne eivät maistu millekään. Eivätkä ne täytä. Joudun syömään kolme lightjogurttia saadakseni saman kylläisyydentunteen kuin yhdestä tavallisesta. Tämä on varmaan oikeasti pääkopan sisäinen ongelma.9. Meikkaan usein myös sunnuntaisin. Koska minulle tulee siitä hyvä olo. Saan paljon enemmän aikaiseksi, jos olen ns. hyvässä kuosissa.


10. Olen 164,5 cm pitkä pätkä, mutta pidän korkokantakengistä.


11. Minulla on tavallaan 8 sisarusta. 6 ei ole minulle mitään sukua ja 2 kaksi on puolikkaita. Kaikki rakkaita. (inhoan puolisanaa- olipa se missä yhteydessä hyvänsä)


12. Mietin omituisia asioita ja tartun epäolennaisiin yksityiskohtiin. Esim, jos mietin elämää ja kuolemaa, niin päädyn pohtimaan sitä, että taivaassa täytyy olla tosi paljon muurahaisia. Ne ovat ahkeria eivätkä ollenkaan pahantahtoisia. Niiltä ei voi evätä taivaaseen pääsyä millään. Niitä on ollut kautta aikain ja todella paljon, joten niitä täytyy olla taivaassa metreittäin. (että se siitä pappisurasta)


13. Teen usein asioita väärällä kädellä. Ihan huvikseni. Käytän hiirtä vasemmalla. Mittaan kahvinpurut vasemmalla, vaikka olen oikeakätinen. Usein tulee sotkua, mutta onnistuessani olen tavattoman ylpeä itsestäni.


Nyt kukaan ei saa haastaa kertomaan itsestäni mitään, koska muuten te saatte selville, että olen oikeasti to-del-la omituinen:O


S.A.

Ps. En haasta tähän tällä kertaa ketään erityisesti, koska minusta tuntuu, että kaikki ovat tämän ainakin kertaalleen tehneet. Mutta jos joku ottaa haasteen vastaan, niin varmasti tulen lukemaan=)

Niin ja Riepu pyysi kertomaan kuinka olen tavannut Ukon. No sillä tavalla, että olimme ystävä M:n kanssa lähdössä baariin ja tuntui tyhmältä lähteä kaksissa naisin. Joten soitimme ystävä J:lle, että antaisiko hän Ukon numeron, jotta voitaisiin pyytää Ukko ja Ukon kaveri baariin meidän kanssa. Sillä baarireissulla ollaan.


2 kommenttia:

Tirlitta kirjoitti...

Hauskoja satunnaisia :) Kiitos!

liskonainen kirjoitti...

taidat tosiaan olla parempi ihmistaimien kasvatuksessa. siitä voit ollakin sitten erikoisylpeä!