8.3.09

Still alive=)

Hiihtolomaviikko alkaa olla lopuillaan. Reissusta palasimme torstai-iltana, perjantain olin töissä ja illalla olimme vielä tyttöporukalla elävää musiikkia kuuntelemassa- lauantain ohjelma olikin sitten hyvin unipitoinen.

Isot pojat pääsivät lehtihaastatteluun. Moneltako olet herännyt tänään? - Puoli kahdeksalta. Kuka on lomalla laittanut ruokaa? - Äiti ja nyt ollaan täällä mummon hemmoteltavana. (Mummo oli erittäin otettu tästä kommentista. Kyllä nuo pojat osaa vedellä oikeista naruista;D)

Joku oli ajanut parkkihallissa meidän auton takapuskuriin ja näkijä, ei tekijä, oli jättänyt lapun, jossa oli törttöilijän rekkari. Aken tietojen mukaan törttöilijä on unohtanut katsastaa autonsa. Ukon kanssa tutkimme vahingon jälkiä ja tulimme tulokseen, että mitäpä se kolo komiassa. Tuon katsastamattomuuden takia tekisi mieli ottaa törttöilijään yhteyttä, mutta no toisaalta ei taida jaksaa...

Kävimme kiinalaisessa syömässä ja C aiheutti pientä sydämentykytystä, kun viereiseen pöytään tuli melkoisen isokokoinen mies. C katsoi pitkään miestä ja aloitti todella kuuluvalla äänellä: Äiti kato, onpa iso....... (merkittävän pitkä hiljaisuus, jolloin kaikki takuulla kiinnittivät huomion meihin)......paita! Tilanne raukesi naureskeluun ja mies itsekin oli huvittunut tilanteesta. Äitikin säilytti kasvonsa juuri ja juuri;D
Anne lähetti valtavan paketin, kiitos=) Postin tätin kanssa ihastelimme paketin päällistäkin, ihan kuin valtava karkki=) Ja sisältä paljastui ihania kankaita! Sanomattakin selvää, että olen aivan pyörryksissäni! Kuvassa esiintyvä auto ja käsi eivät liity kankaisiin vaan C:n tahtoon saada jotain "omaa" kuvaan.
Mutta nyt täytyy hautautua tuonne pyykkivuoren uumeniin, haasteet ja palkinnot on rekisteröity- luultavasti kirjoitan illalla toisen postauksen klo. 19-19.30, juuri tuoksi ajaksi on keksittävä jotain puuhaa, etten vahingossakaan katso nelosta. En aio äänestää puolesta enkä vastaan, vaan boikotoida koko nelosta. UuUUGhhh. Uppsalan sairaala, olen pahoillani, emme tapaa ensi viikolla, jos Mikkoset jatkaa vielä tämän ensimmäisen jakson jälkeen. Vituttaa jo valmiiksi.

S.A.

Oikein mainiota Naistenpäivää kaikille!

12 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää sinnekin!

Minua yököttää se Mikkosen rouva. Ei voi mitään. Yököttää.

Hannele kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää! Tänään ukko ja jätkät saa hemmotella sinua, sano niille terveisiä. Mie aion katsoa tähtitansseja, mutta tietty voisin silti äänestää Mikkoset pois telkkarista. Ne on ihan sairasta porukkaa, olkootkin että niitä poikia aina kehutaan näppäriksi. Verenpaineet nouseeeeee! Ja Upsalan sairaala takaisin, mie niin rakastan sitä ambulanssikuski-Jannea <3

Anne kirjoitti...

Hyvä, että paketti on perillä. Syy paketin kääreeseen on yksinkertainen; mulla ei ollut mitään pakkauspaperia, joten jouduin turvautuun vanhaan kerniliinaan. Tulipahan sillekin jotain käyttöä.

Toivottavasti keksit niille kankaille jotain käyttöä. Mun piti joskus tehdä siitä ruudullisesta kankaasta Poitsulle takki, mutta Poitsu kasvoi ulos siitä kankaan kuosista ennen kuin sain kaavat piirrettyä =).
Vaaleesta piti tulla nätti pikkujakku tai sitten hame vilpoisemmille ilmoille.

Höh ! Mitkä ihmeen Mikkoset =D ? ! ? !
Silloinhan tulee TTK ! ! !

Hyvää Naistenpäivää Akka !

liskonainen kirjoitti...

taas yksi piste televisiottomalle aikakaudelle! ei yhtään mikkosta!

ttk:ssa pysyy kätevästi ajantasalla annen toimesta ja muut voi lukea amppareista. mikä vapaus!

tervetuloa takaisin tontille, alkoikin olla jo ikävä.

niin ja sitä naistenpäivää! harvalla on noin komeat hemmottelijat kotosalla.

Eeva kirjoitti...

Mikkosilla ei tosiaankaan ole kaikki kotona. Että ehkä just siks sitä voisikin katsoa - tulis huomattua, että minkälaisia ihmisiä täällä kulkee ja kasvattaa lapsiaan vapaina :p

No ei, toivottavasti se buuataan äkkiä kanavalta veke.

Hyvää naistenpäivää!

Nana kirjoitti...

Mukava kuulla taas Susikairan kuulumisia :) Suomi on niiiin täynnä turhia julkisuuden henkilöitä. Pahinta on,että he itse luulevat olevansa jotenkin tärkeitä...
Hyvää Naistenpäivää!

Riepu kirjoitti...

Luin samaisen lehden jossa poikien haastattelut olivat ja sanoin T:lle että varmasti on mummo ollut mielissään :)
Mikkosia en ole kattonu, enkä ole tainnu jäädä paljosta paitsi..?

Hyvää naistenpäivää sinnekin! :)

Riepu kirjoitti...

Unohdin mainita tuossa aiemmassa, että käyhän katsomassa uusin kirjoitukseni. Siellä lopussa luuraa haaste ja tahtoisin kyllä tosiaan että siihen tarttuisit :)

Marjut kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää Susikairalle :)

Lapset ovat niin ihania noissa kommenteissaan, muistan tapauksen kun mummo oli lapsenlapsensa( 4 v) kanssa junassa ja vastapäätä istui tummaihoinen mies. Mummo pelkäsi koko ajan mitähän pojan suusta tällä kertaa tulee ja tulihan se kysymys "mummo, miksi tuolla setällä on noin kihara tukka" ;)

Stansta kirjoitti...

Monta kertaa haeskelin Akkaa, mutta nyt vihdoin löytyi...
Hyvää ja onnellista naistenpäivän iltaa toivottelen! :D

Tirlitta kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani! Käy hakemassa säännöt Tiilivalkoisesta jos haluat osallistua :)

Saanel kirjoitti...

Muksut on niiiiiin ihania ja heiltä lohkeaa hirmu hienoja kommentteja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Esikoinen oli sellaisessa korvatulehdusputkessa ja erään kerran mnennessämme tarkastukseen hän ei suostunut pesulle vaikka oli rämpinyt paikallisen metsäpolun varmaan mahallaan. Tiukan taiston jälkeen hommat hoidettiin ja hiuksetkin kammattiin.

Odotushuoneessa istui eräs musta mies ja Esikoinen katkaisi mykkäkoulunsa osoittaen sitä miestä sormella ja syyttävästi laukoi minulle: "Katso nyt miten likainen tuokin on!"