28.3.09

Odotettavissa vain yksi kalaa.

Illalla totesin Ukon jälleen pesseen sekä rummuttaneen pari neulepaitaa. Väsyneenä en vaan yksinkertaisesti jaksanut nostaa äläkkää. Kysyin jäähileitä äänessäni onko mitään mahdollisuutta, että joku paita säästyisi tältä kohtalolta vai olisiko parempi, että pussittaisin samoin tein jätesäkkiin kaiken irtaimiston, joka ei kestä 90 asteen pesua.

Olin murjottamassa sängyssä, mutta uni saavutti minut noin 20.30. Hyvä murjotus meni ihan hukkaan=S

Heräsin 5.30 ja ryhdyin mullittamaan kaikkia kukkapurkkeja. Tökin multaan noita aiemmin mainittuja siemeniä ja vedin kelmut päälle. Yhdeksän korvalla oli puurot masussa, kaakaot termarissa, makkarat eväskassissa ja porukka autossa. Mahtava aurinkoinen keli! Menimme jälleen siis pilkille. Nyt olimme kokoonpanolla 4 aikuista, 3 poikaa ja koira. Isot pojat saivat ajaa kelkalla ja olimme eri järvellä kuin viikko sitten eli jäällä ei ollut vettä nimeksikään. 6 tuntia meni aivan hurahtain... Saalista saimme yhden pienen ahvenen verran=D Ja makkaraa paistettiin, kahvia, kuumaa mehua, kaakaota, leipää ja keksejä syötiin ja juotiin.

Viime kerrasta näiden ystävien seurassa olikin kulunut jo pitkä tovi. Elämä heittelee ja yllättää. Meillä tämä case D ja ystäväRouvalla sairastuminen. No, hän itse sanoi, että saamme nauttia hänen Säteilevästä seurastaan ja niin me teimmekin! Jos positiivinen asenne on paranemisen avain, niin ne avaimet hänellä on:)

Olisi kamera väärällään kuvia päivältä, mutta nyt en jaksa 1. etsiä toista akkua 2. etsiä johtoa 3. siirtää kuvia 4. liittää niitä tänne. Laitan huomenna, jos en ole jossakin järvellä taas istumassa.

Hah! Ratkaisin muuten ahdistavan ongelman aamulla. Toppahousut on olleet inhottavan tuntuiset (aina) ja tutkailin niitä. Vuori oli päällistä 7 cm kapeampi! Ihmekös, että m-l persettä puristaa, kun xs-s vuori sitä kiristää! Ratkoin vuorin haaruksista ja pepusta auki ja jo vain tuntuu mahdottoman mukavalta=)

S.A.

3 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Susta tulee vielä pilkkimestari ennen kuin jäät häipyvät! Tulipahan siinä samalla ilmeisesti tuuletettuakin, hih hih.. (hyi mua!)

Onko valot poissa ja kynttilät tilalla? Earth Hour, nääs.

Marjut kirjoitti...

Olet sinä vaan näppärä noitten housujen kanssa.
Pitäisiköhän itsekkin tutkia miksi omat housut kiristää, ai niin mutta niissä ei olekkaan vuoria :P

Mukavaa sunnuntaita ja toivottavasti pakastimen paikka löytyy ilman isompia purkamishommia :)

TaiNa kirjoitti...

Kyllä ne housut olisi jossain vaiheessa ratkenneet ihan itsestäänkin! x)

Sulle on haaste minun blogissa!