27.3.09

Onni on oma silppuri.

Eilinen ei kuitenkaan päätynyt katastrofiin, vaikka aamu olikin poskettoman tahmea. Itse asiassa moni asia meni paremmin kuin osasin unelmoida. Työaikani käytin kuitenkin turvallisesti paperien silppuamiseen- kiits vaan postipoijalle, joka toi minulle uuden silppurin. Siitä vaan silp-silp paperit suikaloituivat pikkusilpuksi. Kotona sain kylmän hien otsaan, kun viikkasin pyykkejä ja yhdet "tissimet" olivat puhtaassa pyykkiläjässä ilman toista kaaritukea. Ehdin keksiä noin 50 hätävaletta ja harjoitella dramaattista itkukohtausta, mutta voitteko kuvitella mikä tuuri Akalla kävi? Se kaarituki oli takertunut neulepaitaan, eikä ollut mennyt pesukoneen sisään. JEEEEEEE!


Ilta haalattiin kaappipakastinta ympäri huushollia ja etsittiin paikkaa sille. Lopulta sain Ukon rauhoittumaan, kun sanoin, että mietitään nyt yön yli, mikä sille olisi paras paikka. Tällä hetkellä se siis on olohuoneessa. Kannoimme sen ensin keittiöön, sitten olohuoneen ja eteisen läpi kuistille, josta taas eteisen läpi olohuoneeseen. Sen oikea paikka olisi vaatehuoneessa tai keittiössä, mutta nämä vaihtoehdot vaativat, joko: räjäyttämään vaatehuoneen (ja käymään kaiken sälän läpi mitä siellä on) ja irroittamaan kaksi hyllyä seinästä tai keittiöön sijoitettuna irroittamaan ison hyllyn seinästä, siirtämään mikron (jonnekin!?) ja yksi lipasto saisi myös lähteä keittiöstä. Hmmmmmm. Lupasin viikonlopun aikana tehdä asialle jotain ja keksiä sen paikan. Anyway, kaappipakastin on hyvä juttu ja arkkupakastin ei ole. Eskimojätskit syödään siitä päältä ja alakerta saa olla ihan semmoisenaan koskemattomana vuodesta toiseen.

Rv olisi nyt niiku 10 eli 1/4 takana!!!! Voin huonosti edelleen ja hedelmät menee ainoastaan varmasti alas. Voin ehkä hetkittäin kuvitella syöväni esim. kanasalaattia ja loppujen lopuksi nypin pois ensin kanat, sitten tomaatit, kurkut, kaavin salaattikastikkeet pois, herneet-maissit-paprikat hiiteen ja syön ehkä yhden salaatinlehden. Elelen siinä toivossa, että parin viikon päästä pystyn nielemään jotain muutakin kuin appelsiinejä ja ananasta. Hajut etoo ja ihmiset vituttaa. Siis oikea asiakaspalvelun aurinko! Tukka on samassa jamassa kuin aiemminkin eli SMÖÖÖR.
Ukko on myös huomannut, että olen aiempiin kertoihin verrattuna tosi huonossa kunnossa. Kaukana on se seesteinen tyyneyden perikuva tästä tiuskivasta liimalettiämmästä (huom. sanavalinnat omiani, Ukko ei uskaltaisi moisia suustaan päästellä, vaikka niin ajattelisikin).

Mukavaa, että taas on perjanteri ja viikonloppu on vapaata! Kaikille teille suuri vilkutus missä oottekin ja mitä teettekin=) Kirjuuttelemisiin!

S.A.

Jästipää kun olen, niin ostin eilen multaa ja siemeniä monta pussia. Basilikaa, krassia (syötävää), krassia (ei syötävää), auringonkukkia ja Kalifornian tuliunikkoa. En usko, etten muka osaa!

10 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

kaikki krassit on syötäviä. myös ne iloisesti kukkivat. käytän usein niiden kukkia salaateissa. myös kehäkukan terälehdet tekevät nannaa riisin seassa.

näyttää olevan neiti d tulossa kun noin yököttää. vai?

hyvää viikonloppua!

ps. oletkos pannut merkille miten paita liikkuu?

Timantti kirjoitti...

Kun omistaa roikkuvat tisut, kaarituet ei oo kovin mukavia. Ikinä oo pystynyt sellasia pitämään, mut mua ärsyttää muutenkin kaikki saumat ym.

Ihanaa, 1/4 on jo aikas paljon ja voi kun voisinkin sanoa samaa, ettei mikään maistu - painan nyt 23 kiloa enempi kuin raskausviikollani 42.......

Stansta kirjoitti...

Mä käytän pesupusseja liivejä pestessäni sillä en omista ensimmäisiäkään kaarituettomia. Eikä mulla kyllä missään nimessä olisi varaa koneen korjaajaan saati uuteen koneeseen...

Toivottavasti 2/4 palauttaa edes osan ruokahalustasi! Onnea ensimmäisen neljänneksen ohituksesta! Ja mukavan rentoa viikonlopun alkua!!!

Riepu kirjoitti...

Mie pesen yleensä liivit käsin. Pelaan varman päälle :D
Täällä mie jännään tuleeko teille tyttö vai poika. Jokkuhan ne sanoo, että yhdeltä mieheltä saa vain yhtä merkkiä. Näin totesi mm. setäni naisystävä 6 pojan jälkeen..

Hannele kirjoitti...

Ex-anoppi voi raskausaikanaan niin huonosti, että oksensi jos näki ruman ihmisen. Jos et ole siinä pisteessa, voisin kuvitella että parin viikon sisällä helpottaa. Ja sittenhän syödäänkin hevosmiehen annoksia seuraava periodi.

Mirka kirjoitti...

Tyttötyttötyttö ;-D

Mutta enää 3 neljännestä, tsemppiä vaan, kyllä se joskus (?) helpottaa...

Sipulix kirjoitti...

Tuoha kuulostaa sille, että mahassa on toinen nainen...nimim.kokemusta on (neljän tytön odotuksen jälkeen) ei muuta kuin HETKI KERRALLAAN KOITA JAKSAA!!!

Anne kirjoitti...

Mulle tuli kans mieleen, että tyttö tämä D taitaa olla kun sun olokin on niin erilainen =).
Tulis vähän pojille vastusta =).

Marjut kirjoitti...

Toivottavasti kohta helpottaa yökkösolo !! Nyt alan minäkin miettimään kaarituellisten "tissisten" pesemistä toisin :O

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos