13.3.09

Apua!

Miten kiinalaiset tekee sen kaalisalaatin? Siinä on kaalia, jotakin öljyä(kö), onko siinä pippuria vai mitä ne mustat mykyt on?

5 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Onko hätätilanne? Googlettamalla kiinalainen kaalisalaatti löytyi kyllä reseptejä. En jäänyt selailemaan, olisiko mykyt pippuria, mutta kurkkasepas.

Sipulix kirjoitti...

TÄH. Nytkö se alko? Himoilu. ??? :D

Minz kirjoitti...

En tiedä tarkkaan, mitä haluat, mutta paljon Kiinassa käyttävät soijaöljyä salaattien maustamiseen. Lisäksi jotain yrttejä, mistä ei sitten olekaan MITÄÄN hajua. Tuskin edes täältä meiltä löytyisi... Meillähän isäntä tekee nykyisin noita soijamausteisia tuorekurkkuja, tomaatteja ja muita, kun niistäkin tulee kumman hyviä vähän aikaa marinoimalla. Näppärää pikkusuolaista!

Hannele kirjoitti...

... heh, seuraavaksi akka huutaa täällä hädissään: apua, mistä saa vanhanaikaista muurilaastia...! :DD

Metta kirjoitti...

Ne mustat pilkut on varmaan joko mustaa sinapinsiementä tai seesamia. Hyviä kumminkin, mutta ihan korvattavissa keltaisilla vastaavilla.