15.3.09

Tiedä tai älä.

*lisäys lopussa*

Perjantaina tuli vieras (teinineiti, jota täytyy kohta alkaa kutsumaan nuoreksi aikuiseksi, huih!). B oli kaverinsa syntymäpäivillä ja A discossa. Lauantaina A oli kaverillaan synttäreillä ja me muut siivottiin kotona. A meni sitten vielä yökyläänkin. B järjesti Huuman innoittamana kilpailuja. Otsikon kisa: Tiedä tai Älä, sisälsi täsmäkysymyksiä Ukolle. Olipa jännittävää istua yleisönä, kun ensimmäinen kysymys oli: "Koska olet viimeksi pussannut jotain muuta naista kuin vaimoasi?" XD

Palkintona kilpailuissa oli reppu, lippis, kamera ja kaksi miljoonan timanttia. Näihin sai aina kilpailun voittaja pukeutua ja pitää niitä hetken. Tuli jotenkin Japanilainen olo;) Kamera kaulassa, reppu selässä, lippis päässä ja timantit taskussa.

Tänä aamuna kirjoitin yhden puheen (kyse oli fiktiivisestä harjoituksesta) ja onnistuin ilmeisen hyvin, koska liikutuin itse kirjoittamastani tekstistä kyyneliin ja teini totesi, että aivan kuin olisi ollut itsekin siinä puhetilanteessa, kuuntelijana.

Tuosta kiinalaisesta kaalisalaatista vielä; netin ohjeet on hyvin erilaisia, jopa hapankaalia mainitaan saman otsikon alla:/ Ei kai auta kuin alkaa testailemaan millä pääsee lähimmäs "oikeaa" lopputulosta, kun en kehtaa ostaa kiinalaisesta kotipakettiin vain pelkkää salaattia:)

Tämmöinen löysän pulskea viikonloppu ilman mainittavia urotekoja, oikein rentouttavaa kuitenkin. Sunnuntain jatkoa kaikille!

S.A.

Kuvassa kilpailujen virallinen valvoja.

No, enpä jätä juttua kesken; Ukko ei mennyt siitä mistä aita olisi ollut matalin, vaan vastasi: Yli kymmenen, mutta alle 15 vuotta sitten. Hmm. Pitänee miettiä vielä kuinka luotettava on tuo virallisen valvojan hyväksyntä, koska ikäähän sillä on vasta 5 vuotta...

Ja vielä yksi halpa hauskuutus: Koittakaapa riisua itsenne käyttämättä käsiä! Olipa melkoinen hiki jo saunaan mennessä, kun kiemurteli, hyppi, vatkasi, muljutteli, kihnutti vaatteita yltään. Ei mahdotonta, mutta ei helppoakaan;D Tarvinneeko tähän lisätä, että ei olla mitenkään erityisen välkkyä väkeä- The Susikairalaiset.

9 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Olisipa kiva tietää Ukon vastaus!

Kovin on huononäköinen virallinen valvoja teillä, mahtoiko valvonta mennä oikein=D

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi mikä visailu :D! Ja valvojalla on mummonpohjalasit, niin kuin siskoni lapsena asian ilmaisi (mummon + pullonpohjalasit = mummonpohjalasit).

TaiNa kirjoitti...

Minäkin mietin että mitä se Ukko vastasi kiperään kysymykseen :) Ja laskettiinko vastaukseksi sisko, oma äiti tai eläimet? :-)

Ruska kirjoitti...

Oikein mukavissa merkeissä näyttää susikairalaisten viikonloppu kulkevan :)
*lähtee kokeilemaan vaatteiden riisumista ilman käsiä*

Eeva kirjoitti...

Tunnustusta pukkaa blogissani, kurkkaappas! ;)

Timantti kirjoitti...

Mulla tuli hiki jo ajatuksesta riisuuntua ilman käsiä, mut joskus vois viettää parisuhdeiltaa ja riisua kumppani ilman käsiä:D

Ninni kirjoitti...

Miulla ois siulle noukittavaa plokissa, käyhän hakemassa :o))

Nana kirjoitti...

Aika hyvä tuo kisan nimi "Tiedä tai älä". Nopsasti nyt ohjelmaformaatin tekoon ja sitten myytte sitä ympäri maailmaa... ;)
Virallinen valvoja ainakin herättää sympatiat!
Timantin kommentti oli aika hyvä :D

Susikairan akka kirjoitti...

Timantti ja Nana!=D Te olette aivan mahdottomia!;D;D;D