31.3.09

Betonipossuja ja pilkkikuvia.

Posted by Picasa
Kuvakollaasia pilkkireissulta:) Keli oli mitä mainioin, kuten näkyy. Taustana oleva kiiskikuva on aiemmalta reissulta.
Viikoittaiset pakolliset poliisikontaktitkin on hoidettu. Vain toistaakseni itseäni, autotallin nurkka sai osumaa, tällä kertaa seinä+ovi painui puoli metriä sisään. Arvannettekin, että ottaa päähän. Meidän piha on yhteydessä erään kaupan pihaan ja tonttien rajalla kauppa pitää myytäviä autoja. Autojen katselijat ovat ottaneet tavaksi ajaa meidän pihan kautta, vaikka noilla ajotaidoilla tuskin kannattaa uutta autoa katsella:/ Munattomia runkkuja, kun eivät tule kertomaan haaverista. Valvontakameralla näkyy renkaat, joista tekijää on paha mennä arvuuttelemaan. Ylemmäs kameraa ei voi asentaa, kun se kuvaisi myös jalankulkijoita (loukkaa yksityisyyttä). Shit happens.
No, taas yksi hupi Susikairan poliiseille lisää: Eilen tuli poliisi virkapuvussa myymälään. Puhuin juuri toisen asiakkaan kanssa puhelimessa ja sanoin poliisille ohi puhelun, että: "Mee sinne keittiöön!" Ukko oli siellä ja tietysti ajattelin, että poliisi tuli sen autotallin takia juttelemaan. Poliisi oli tulossa ihan oikeana asiakkaana myymälään ja arvatenkin oli kysymysmerkkinä sekä poliisi, että Ukko, kun tulivat yhdessä keittiöstä. Koskahan minut karkoitetaan Susikairasta liian työllistävänä ja omituisena?
Autotallin nurkalle aion laittaa betonipossuja. Myös naulalautaa mietin. Vaan eiköhän ne betonipossut karkoita pahimman autokuumeen, kun niihin rusauttaa keulan taikka perän.
S.A.

18 kommenttia:

Timantti kirjoitti...

Mitähän mahtoi poliisi miettiä :D

Susikairan akka kirjoitti...

Timantti:) Varmaan ehti miettiä yhtä sun toista työntyessään neliön kokoiseen keittokomeroon Ukon seuraksi...

Aija kirjoitti...

Laita koiran kokoinen lappu siihen talon kulmalle, että tekijä on jäänyt valontakameran kuvaan. Jos se siitä säikähtäisi ja tulisi tunnustamaan... Possuja vaan riviin siihen kulmalle!
Saatko korjauksen vakuutukseen?

Voin sieluni silmin nähdä kummastuneen poliisin ja Ukon tuijottamassa toisiaan intiimikokoisessa keittokomerossa :-D

liskonainen kirjoitti...

tottelevainen poliisi, sellaisia siellä teidän kulmilla on aina ollut.
kukistajahanke etenee...

Susikairan akka kirjoitti...

Aija; ei mene vakuutukseen, kun vakuutusta ottaessa ei juurikaan tullut mieleen, että joku ajaa siihen autolla. Siellä ei tehdä mitään tulitöitä tms. joka riskejä arvioitaessa oli kai suurin uhka- siis ajatus, että vahingossa sytytetään se tuleen. Eikä siellä ole sähköjäkään, joten ei oikosulun vaaraakaan. Plääh.

Liskonainen: Taidan haluta lisäksi paidan, jossa varoitetaan Akan vaarallisuudesta;) ja betonipossuista!

Mira kirjoitti...

Voi sua akka:) Tämä yksinään hekottelu on aika mahtavaa. Sun pitäs kirjoittaa kirja kaikista kommelluksista poliisin kanssa ja muutenkin. Ikävä juttu se tarinan kääntöpuoli... Mukavaa viikon jatkoa. :)Mira

Stansta kirjoitti...

Poliisi ja Ukko keittokomerossa, hih hih... :DDD

Eikös yksityisalueelle saa laittaa valvontakameran jos siitä mainitsee jollain kyltillä, että "alueella kameravalvonta"? Kuvaahan kamerat kasvoja muuallakin kuten pankkiautomaateilla ilman, että siitä erikseen missään lukisi..?

Kunnon betonipossut vaan ensihätään!!!

Hehkuvainen kirjoitti...

Ukko ja poliisi yhteen soppii, huomenna pannaan keittokoppiin... eiku :D. Voi jestas sentään, että taas nauratti.

Betoniporsaat laitumille!

Eeva kirjoitti...

Niinpä, ei saisi vakavalla asialla nauraa, mutta sulla on kyllä tuo sana hallussa, ettei voi muuta! Possut riviin rajalle, ja autokauppa maksamaan vahingot, nykyiset ja tulevat.

Riepu kirjoitti...

Hahaa, taidat olla jo aika tuttu näky Susikairan poliiseille :D
"Voi ei, se Akka taas!"

Laita piikkimattoja siihen tielle josta mennään sinne autojen luo ja paljon Stop- kylttejä. Ehkä ne autokuumeilijat sitten ymmärtää kulkea oikeaa reittiä.

Susikairan akka kirjoitti...

Mira: Totta puhuen minulle rittäisi jo hyvinkin nämä tapaamiset virkavallan kanssa:) mutta ei näy loppua, jos näillä sitten eläkerahat tienaisi kirjan muodossa;D

Stansta: Omaa pihaa saa kuvata ilman varoituslappujakin, mutta meillä menee tuo yleinen jalankulkukäytävä ihan autotallin vierestä, joten sinne ei saa kameraa suoraan laittaa kuvaamaan.

Hih Hehku=) Hyvin sanoitettu, nyt jäi päähän pyörimään;D

Eeva, tuosta puhuttiin Ukonkin kanssa, että pitää käydä kaupansetien juttusilla, tämä meidän pihan läpi rälläys on alkanut sen jälkeen, kun auto-osasto siihen ilmaantui.

Riepu: Voin vain kuvitella poliisien ajatukset minusta/meistä;D Kääk!

hipinrouva kirjoitti...

Teillä kyllä sattuu ja tapahtuu! Ilman muuta alat nyt kirjoittaa kirjaa noista kaikista tapahtumista, ilmottaudun lukemaan sen ensitilassa!! =)

Maami kirjoitti...

Olisin halunnut olla näkemässä polliisin ilmeen...TYRSK! =D

Teillä kyllä tosiaan sattuu ja tapahtuu, näitä on kyllä mukavaa lukea!

Hannele kirjoitti...

Kuule, piikkimatto vaan siihen nurkalle, että kumit puhkee ennenkuin ehtii osua autotalliin. Jospa ne oppis.

Inkivääri kirjoitti...

Sinulle on blogissani tunnustus:)

Sipulix kirjoitti...

Petonipossu vaan sinne! Ja kiitos päivän nauruista keittokomerossanne!

Susikairan akka kirjoitti...

Visioitiin Ukon kanssa semmoinen betoninen kuutio johon tekisi ympärille laudoista seinät ja istuttaisi kukkia siihen päälle- eli näyttäisi vain heiveröiseltä kukkalaatikolta ollen sisältä kovaa betonia;)

Kaikenlaisia hauskoja ideoita näistä aina syntyy- eli jos ei muuta niin suunnittelijoilla on hauskaa=)

Ruska kirjoitti...

Aivan ihana aurinkoinen perhekuvakollaasi :D
Vaan nuo sun poliisijutut on ihan uskomattomia. Tee hei siihen kulmaukseen betonipolliisi!!! ;)