20.3.09

Haukotuksia.

Ou jee-PERJANTAI! Aivan parhautta! On ollut kohtuullisen rasittavia päiviä töissä, joten viikonloppu on mitä tervetullein!


B joi jostain käsittämättömästä syystä kahvia illalla sillä seurauksella, että yöllä kahden aikaan poika seisoo silmät leipälautasen kokoisina sängyn vieressä ja tiedottaa valvoneensa puoli kahteen, heränneensä kahdelta ja saako tulla viereen? Juu, saa (suuri virhe!). Nimittäin tiedotuslinjalla poika jatkoi 02-04 välisen ajan kertoen viidentoista minuutin välein että, uni ei tule vieläkään eikä missään asennossa! Ei jaksanut herua sympatiaa yöllä, eikä aamullakaan, kun pikkuspaghetti makasi vetämättömänä sohvalla valittaen väsymystä. Aura-autot aloittivat aamurallin puoli kuuden maissa ja sitten ei enää kannattanut odotella unta. Jos aura-auton äänikin ärsyttää, niin vielä enemmän ärsyttää se tietoisuus, että mitä luultavimmin omalla pihallakin sitä lunta on, jos sitä kadullakin on aurattavaksi asti. Niin olikin.

Illalla katseltiin pin up-mekkoja netistä, kun lupasin ommella kaverille sellaisen. Onneksi sen tarvitsee olla valmis vasta elokuussa, niin ei tule paniikkia (ehkä). Siinä pitäisi olla halterneck yläosa ja tietysti sellainen kellohelma. Ei kai se hankala ole, kunhan löytyy semmoisen halternecktopin kaavat. Hameosahan on pyöreä- niin olen ainakin ajatellut.

Nyt lopetan tämän tällä erää tähän, kun on aivot aivan väsymyksestä tahmeat, joten juttujen tasokin on sitten sen mukainen *haukotus*. Hah, tuli vielä mieleen yksi tarina.

Ystäväni 11-vuotiaan tyttären opettaja oli soittanut, kun reissuvihkossa ei ollut ollut vanhempien allekirjoitusta ja tyttö oli selittänyt asian niin, että vanhemmat ovat lähteneet 2 viikoksi Haaparantaan (huom. matkaa 300 km) ja jättäneet tytön sisaruksineen keskenään kotiin. Tytön kaveri oli sanonut, että oli nähnyt tytön isän aamulla heidän pihallaan, johon tytöllä oli selitys valmiina: "Se oli hakemassa vaan lisää vaatteita!"
Voi noita lapsukaisia. On se vaan kiva, että muidenkin, jos meidänkin. Erityiskiitos Saanelille eilisestä kirjoituksesta:D Joskus se vertaistuki on vaan parasta terapiaa sinkuneille jouhille.

Oikein mukavaa perjantaita kaikille! Jatkan pilkkihaaveilua tässä työn lomassa. En tiedä vielä kumpaa teen ponnekkaammin, haaveilen vai työskentelen:D

S.A.

3 kommenttia:

Saanel kirjoitti...

Jos nyt tämän kerron, niin varmaan selventää mistä päin Juniori on saanut niin "hyvät" geenit : D

Minua harmitti aivan vietävästi kun kansakoulussa perukan porukat sai olla koulun vanhassa asuntolassa yötä kun oli oikein paha kelirikko.

Joten seuraavana päivänä marssin itsekin sinne kertoen, että meille on tulossa niin paljon vieraita, että äiti käski kysymään jos minä voisin jäädä asuntolaan yöksi :D : D

Ja minähän jäin, mutta illalla tuli punasteleva äiti hakemaan eikä hirveästi korvia hivellyt se saarna...

Toivon taas syvästi ettei Juniori saa päähänsä jotain yhtä kivaa...

Hehkuvainen kirjoitti...

Perrrrjantai :D! Kummasti se tuntuu työttömästäkin kivalta että viikonloppu tulee.

Kun olin lapsena mummon ja ukin luona kylässä, kysyin että saanko valvoa myöhään (en juonut kahvia, ajattelin vain että oispa jotenkin jännää valvoa). Ukki sanoi että toki saa valvoa, mutta ei saa häiritä muita. No aika äkkiä alkoi se valvominen tuntua tosi tylsältä, kun piti vaan maata hiljaa paikallaan ja kaikki muut nukkuivat :D.

Holly Pumpulia kirjoitti...

Vastavierailulla, vaikka olen kyllä käynyt täällä aiemminkin... :).
Olisin halunnut itsekin halterneck-mekon juhliin ja mietin, että ehtisin vielä parissa päivässä sellaisen ommella, jos kaupasta ei löydy mitään. Ei voi olla kovin vaikea... Löysin pari aika mukavaa halterneck-tyyppistä mekkoakin, mutta sain nuo kaksi puseroa mekon hinnalla + säästin vielä 3-numeroisen summan, joten ei ollut vaikea valinta.

Voisinkin kyllä metsästää kaavat mekkoon jo valmiiksi seuraavaa paniikkia varten.