10.3.09

...en vaan tajuu. Mitään.

Onko citykani vapauteen päästetty kotikani vai kaupunkilaistunut metsäjänis? En löytänyt kuukkelista vastausta ja en voi ryhtyä päivän töihin, kun tämä asia niin vaivaa.
Leivoin eilen sen juustokakun lisäksi pari pellillistä pizzaa ja onnistuin nukahtamaan ennen kuin pääsin kakun kimppuun. Siispä aamupalaksi olikin juustokakkua ja otin sitä myös evääksi töihin=)

C:n puhe on osittain epäselvää ja kummallisesti L-kirjain ääntyy V-kirjaimeksi. Hervotonta hihitystä, kun katoin pöytää illalla ja C kysyy silmät kirkkaana: Pistetäänkö pöytäviinaa?
(pöytäliinaa)

Kattaa=>katoin=> kattasin=> mitvit ??? Miten tuokin sana taipuu??? Tänään ei ole selvästikään minun päiväni:/

S.A. Jääkää odottelemaan jotain järkevää postausta, mutta älkää pitkästykö odottaessa.

13 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Pöytäviinaa :D. Ja kyllä "kattaa" taipuu "katoin", paitti ehkä Turuus "kattasin" ;). (Tosin mää kyllä katoin että mitä sä sitä pöytää silleen katoit, oliko siinä jotain vikaa vai.)

Citykaneista ei tällainen kettu mitään tiedä :).

Saanel kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Helsingin_villikanit

Tässäpä sinulle nyt eksattia tietoa asiasta.

Juniori kyseli pienempänä ruoka-aikoihin, että mitä pannaan ruuaksi. Ja kaupassa tietenkin että mitä äiti tänään pannaan jne. Hetket olivat suurinpiirtein priceless-tunnuksen omaavia : )

Hipinrouva kirjoitti...

Lasten suusta kyllä tulee oikein hyviä juttuja. Aapo 4v. toteaa "Mua sattusi" vaikka vois sanoa "mua sattui". Kerran pojan suusta pääsi "Sattuma!", kun löi päänsä oveen. Kesällä pappa kasteli kukkia ja Aapo tuli kertoon mummille "Pappa pesettää kukkia." Kaikenlaista... xD

Susikairan akka kirjoitti...

Ooh! Kiitos! Hehku; itsekin mietin tuota katoin pöytää, että kuulostaa juuri sitä, että tuijottelin tyhjäpäisenä sitä pöytää...

Saanel! Päivän pelastus! Nyt voin tehdä jotain muka järkevää, heh! (Ellen keksi jotain muuta typerää pohdittavaa;D)

Hipinrouva: Meillä A harrastaa myös tuota sattusi, tippusi. Hassun kuuloista. Kuten polttanut=>palattanut.

teisa kirjoitti...

purkaa on samanlainen sana. Purin, joo. Kuopuksella (5v.) oli ällä- ja ärräongelma. Puheterapia sai ne kohdalleen noin kolmella käyntikerralla. L ei onnistunut konsonantin vieressä- talvi oli taavi, neljä oli neilä...

liskonainen kirjoitti...

jatketaan sarjaa:
"apuu, mä pyttysin!"
yksi kolmikostani muodosti näppärästi verbin sanasta sottapytty.

niin että pöytäviina pöydällä on ihan jees.

Hannele kirjoitti...

Älä hyvä akka ala meille järkeviä postauksia laatimaan. Sie menisit ihan pilalle! Jatka vaan huttupään pohdintoja... vai mikä sie olitkaan? Huttupää?

Marjut kirjoitti...

:D Pöytäviinaa, mikä ettei ;)

Eeva kirjoitti...

Kiitos nauruista vesirokon keskeltä! :DDD

Olisi mullakin tarina jos toinenkin lasten jutuista...

Nelmi kirjoitti...

Meilläpä mentiin suinaan= sauna ja kun suihkulla peseydyttiin, niin kätevä poika yhdisti sanat. Lisäksi meidän poika halusi liustimet jalkoihinsa= sukset. Hiihtely kyllä silloin näyttikin enemmän liukastelulta..
Siis, ne kauranjyvät ovat ihan tavallisia ja saadaan tutulta maanviljelijältä. Se nojatuolityynyn täytin pallokuidulla, samalla kuin kaupan tyynyissä on.

Riepu kirjoitti...

Hahahaa :D Pöytäviinaa, jovain se passaa! Olipas tässä jokunen aika sitte hauska puhelinkeskustelu C:n kanssa. T käski sanoa minua ihanaksi mutta C:n mielestä olin jotain aivan muuta :D
Hassu laps.

Inkivääri kirjoitti...

Hehheeeh, onneksi on blogi, niin jäävät talteen nuo mukavat jutut, kuten pöytäviinat - kirjoittaa täällä äiti, jonka Kaksosista ensimmäinen sanoi pienenä, kun Kuopuskin alkoi vaunuiän jälkeen olla omin jaloin ulkona, että *kiva kun Kuopuskin ulostaa meidän kanssa*8)

Eeva kirjoitti...

Pakko nyt kuitenkin kirjoittaa se yksi ylivetojuttu meen kersojen suusta. Aino alkoi puhumaan, kuten niin moni, tavuilla ensin. Ja kaverini Susanna (Ainon suussa Lulu) oli hänen ykkösihmisensä siihen aikaan. Kerran pihalla, puistossa, keinuessa Ainolla tuli pissahätä. Ja neito huusi: PI LLU HALUU (suomennos: pissalle, Susanna, haluan). Ja me vaa naurettiin ja tyttö huutaa aina vaan lujempaa PILLUUHALUU!! :DD