18.8.09

Aamuverryttelyä sikainfluenssaa odotellessa.

- Moneltako koulu alkaa tänään?
- No 8:lta minusta.
- Eikö teillä ollut mitään erityisaikatauluja, kun on ne yleisurheilukisat?
- Ei.
- No hyvää koulupäivää sitten!
... 15 minuuttia myöhemmin...
- Hitsi, koulun pihalla muistin, että koulu alkoikin 9:ltä, kun on ne yleisurheilukisat.
- ??? Justiinhan minä kysyin sitä!
- Oisko tää nyt sitten ollu aamuverryttely?!
- No olis varmaan, joo...

Ja kun tuolla pojalla ei itsellään näytä yhtään harmittavan mikään. Jos minä olisin lähtenyt tuntia liian aikaisin töihin, niin en ehkä suhtautuisi asiaan tyynen rauhallisesti; "oisko tää nyt sitten ollu aamuverryttely?"

Minulla taitaa olla opittavaa tuosta asenteesta.

Kävin aamulla hammaslääkärissä kuulemassa tuomion: Reikiä nolla! Sen kunniaksi taidan ottaa päiväkaffet ja iiiisooon palan omenapiirakkaa, jonka pullamummeli juuri toi:) Olisikohan Dee muuten eilen kääntynyt väärin päin tai siis oikein päin siis pää alaspäin? Se jumppaaminen ja möngertäminen jatkui ilman taukoja koko päivän, mutta tänään on selvästi rauhallisempaa, huh. Ihan kuin mahakin olisi jotenkin muuttanut muotoaan. Hengittäminenkin tuntuu kohtuullisen helpolta.

(Tosin päivän lehdessä oli juttu, että ensimmäiset sikanuhatartunnat alkaa oirehtia täällä loppuviikosta- eli meidän tuurillahan ollaan ihan kohta kipeinä koko porukka. 2 poikaa isoissa luokissa suht isossa koulussa, 1 poika pph:lla, mutta käy isossa kerhossa, 2 aikuista aspatöissä ja niin tosiaan! Oltiin niissä 170 hengen häissäkin;D) Jackpottia odotellessa! Lehdessä langetettiin ns. kättelykielto eli käsi lippaan vaan sitten! HEJ!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikahan on löytänyt zenin! Lapsesi ovat kyllä niin ihania mussukoita, on aina ilo lukea heidän tempauksistaan! (Vaikka uskon kyllä, että välillä siellä on hermossa venyttämistä.:)

Alkaa käydä huvittavaksi tämä possuflunssauutisointi - "Kohta se on täällä, IHAN KOHTA, kisastudio valmiiksi!" - tässä jo suorastaan odottaa, pettyis jos koko hössötys paljastuisikin turhaksi...;) Peukut pystyyn kuitenkin, että välttyisitte pahimmalta!

milli kirjoitti...

Kovin tuttua, kovin tuttua. Joskus lapset lähtivät tuntia aikaisemmin kouluun ja tokaisivat kotiutuessa: No,tulipa oltua ulkona ! Voi hyvin kera ihanan perheesi.

Marjut kirjoitti...

Niiin mistä saisi tuon lapsen luonnon takaisin :)

Hui ja minä kättelin eilen tytön kitaranopettajaa :=0

Mutta on minulla kyllä käsidesiainetta laikussa, se ei vaan auta jos sitä ei muista laittaa;)