29.8.09

Haahuu?!

Anteeksi nyt vaan, mutta missä pöllyssä nuo lastenohjelmien tekijät oikein on? Teletapitkin vaikuttaa varsin täyspäisiltä verrattuna Unelmatarhan Apsi Deisiin, Ninki Nonkkiin ja mitä niitä nyt olikaan. Eikö niille olisi voinut keksiä suomenkielisiä nimiä edes?! Iggl-Piggl!!! Kaikki sympatiat niille, jotka noita ohjelmia dubbaa suomeksi. Keskimäärin jossain kolmessa promillessa alkaa puhe muistuttaa tuota käsittämätöntä sökellystä, joten jos tuota pitää selvänä ja pokerinaamalla paperilta lukea, niin... *hakkaa päätä seinään*.

Mutta hahhaa;D Noille on tehty ihan askartelusivutkin. "Leikkaa keskisormi... (kohta 17)"

Toista se oli ennen. Peppi ei ollut pahastikaan harhainen kuvitellessaan olevansa maailman vahvin, jos vertaa näihin nykypäivän sankareihin. Jääkö lapsille mieleen joku iki-ihana jakso Unelmatarhasta, jota ne muistelevat isoina: "Oi se ihana Apsi-Deisi rastapää leijui Haahuun kanssa ja sitten tuli sininen Iggl-Piggl ja Maka Paka kivikasa ja sitten ne puhuivat hiih-ihht-töö-Apsi Deisii-köök-kiih-möör-Maka Paka".

S.A.

Ps. Jos ette ole ko. ohjelmaan vielä törmänneet, niin ei kannata sitä yrittää bongatakaan. Teitä ON varoitettu!;D

7 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiitos aamupäivän piristyksessä, hihittelin täällä (kuin pöllyssä) ;). Minua inhottaa lastenohjelmien väkivalta ja se jatkuva meteli ja kiire, ärsykkeiden päälle tulviva määrä ja vauhti. Ihan sairasta.

Marjut kirjoitti...

Hihi, ihan outoja minulle nuo mitä lie olivatkaan:))

"Uudestaan" jäi sentään Teletapeista mieleen ;)

Holly kirjoitti...

Tämänpäiväisessä postauksessani on sinulle jotain, käy noutamassa!

Marika kirjoitti...

Jokin voi siis tosiaan olla vielä pahempaa Teletapit?! :D

Saanel kirjoitti...

??????????????????????????????????

Täysin pihalla : D Ehkä onneksi...

Meemukka kirjoitti...

Voi, mitä mie sivusta seurannu sitä unelmatarhaa... niin ällötys!! Mut jotennii kumma et nuihin meijän poikasiin se uppoo!!
-Lastenohjelmia muutenki tehhään ala-arvosesti! Ja sitä sontaa laitetaan täytteeksi ihan omalle kanavalle, en voi käsittää...

tupakissi kirjoitti...

Jotaki täytestä niiren pitää saara varsinaasille lastenkanavillekkin... Laittaasvat vaikka ennen sellaasta testikuvaa, se ympyrä joka oli jaettu erifärishin ruutuuhin, muistattako? Sitäki oli ihan kiva kattua ja se jäi miälehe.
Oikiasti, mua sitte siappaa (jos ei tota oikeesti sanaa lasketa) se kiakuminen, mitä nykyään harrastetaha kaikis piirretyys. Ja peräti joku Novan uutistenlukijakin...