2.8.09

Tikasta asiaa.

Nonnes! Nyt on juhlittu komiaksi kolmikymppiseksi yksi ystävä! Eilinen iltapäivä, ilta ja alkuyö sujui remakoissa merkeissä mökkitunnelmissa. Saunoen (mulla oli se kylmä pyyhe persuuksissa:)), grillaillen ja nauraen hervottomasti. Kymmenpäinen akkalauma ei perinteisesti kovin suuria jutunaiheita tarvitse. Tässä yksi makupala; tilannekomiikkaa, jonka selittely jälkeenpäin on aina yhtä ontuvaa, mutta olkoon.

Mökille saapuessamme huomasimme tulleemme keskelle rikospaikkaa! Mökkimurto! Rajatkaa alue, varmistakaa selustanne! Police line do not cross! Tikka oli murtautunut linnunpönttöön! Siis siinä kulkuaukon ympärillä oli semmoinen peltilätkä, mutta tämä koijari olikin murtautunut mökkiin kyljestä! Mietittiin, että voisiko poliisi tulla tutkimaan tämän pöyristyttävän rikoksen. Ottaisi nokkavaloksen ja sulkanäytteet, joita vertaisi kansainväliseen dna- ja nokkarekisteriin, kunnes "100 % match!" ja ruudulle lävähtäisi todella luihun näköinen viirusilmäinen tikkagansteri! Epäiltyä varjostettaisiin Susikairan sankoissa metsissä, joissa rikollisuus rehottaa! (Jos jutut on tätä luokkaa ilman ensimmäistäkään siideriä, niin voitte kuvitella mitä ne olivat muutaman siiderin jälkeen;D)

Mökki oli maalla, keskellä metsää lammen rannalla ja ainoa mökki sen lammen rannalla. Hieno paikka, kertakaikkiaan:) Tässäpä öisiä näpsyjä!
Nyt kikaroita uittamaan ja sen semmoista sunnuntaikivaa!
S.A.

6 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Tää juttu ei kyllä yhtään vesittynyt keromisesta. Johtuisiko kertojasta? Näin hyvin rikollisen näköisen tikan silmieni edessä...

Hanni lisää: kirjoitti...

... siis kertomisesta. Pedantti korjaa kirjoitusvirheensä...

Pellon pientareella kirjoitti...

Kiitos piristyksestä, mä en tykkää tikoista enää yhtään, vankilaan tuollaiset! ;) Hienot yökuvat, kauniit nuo heinät tuossa etualalla.

Stansta kirjoitti...

Mä näin heti sen tikan kommandopipo päässä..! Hah hah, ei siis tosiaankaan yhtään vesittynyt tuo tarina vaan jätti juuri sopivasti ilmaa väliin nähdä tilanne omilla silmillä. Kiitos!

Aivan käsittämättömän upat kuvat!!!

PS. ARVAA mitä tuli mieleen kun sanavahvistus on patubi.. ;) Patu = bi ??? \o/

Marjut kirjoitti...

Aivan upeat yökuvat !!

Hehkuvainen kirjoitti...

Nonnis, minoon taas kotona ja hyvien yhteyksien ääressä. Ehkäpä nyt ehdin taas ajan tasalle sunkin elämänmenossa :D. Luettu on edellisetkin postaukset, mutta hetki mennee tajutessa taas.

Ihanaa pyhäiltaa!

(sanavahvistus = lampo)