12.8.09

Eka koulupäivä.

No niin. Nyt on kaksi reppuselkää aloittanut koulutaipaleen (siis kesätauon jälkeen taas). Juu, vanhoissa repuissa lähtivät. Juu-u. Ei uusia lyijykyniä tai penaaleita. Iskemättömät pyyhekumit sentään kaivoin jostain romulaatikosta. Jätkät olivat eilen uimassa ja kotiin saapuivat 17:55. Sitä ennen heitä oli soitettu kotiin 3 kertaa ja yritetty hakea autolla 1 kertaa. Vaan se kun on mahdottomuus pysyä paikoillaan sen aikaa, kun odottelee kyytiä. Olipa sitten aikamoinen yllätys, kun jätkät istuu naama pitkänä vierekkäin sohvalla ja Aa aloittaa: "Kyllä sulla äiti olis ollu koko kesä aikaa..." Silmät pullistui päästä kuin Ice Age-oravalla ja kysyin, että eikö heillä todellakaan juolahtanut mieleen koko päivän aikana, saati niiden puhelujen (jotka siis käsittelivät aihetta: Tiimari/kirjakauppa), että voisivat tulla kotiin, ikään kuin odottelemaan äitiä töistä ja silleen. Mikä virhearviointi äidiltä. Tänä vuonna ilmeisesti olisikin käynyt äidin valitsemat pelit ja pensselit.

Muutamaa tuntia myöhemmin hoputin poikia katsomaan siistit vaatteet valmiiksi aamua varten. Aa ja Bee säntäsivät kaapille ja omien sanojensa mukaan vaatteet olivat hetkeä myöhemmin valittuina sohvalla. Kysyin vielä puolta tuntia myöhemmin, että onko ne vaatteet nyt varmasti valittu ja valmiina. Aa vastasi, että joo-joo. Bee vastasi, että housut ja paita ja sukat vielä puuttuu. *Mitvit? Pikkukalsaritko ja lippiksenkö se ehti valita vai mitä???*

No tänään yritetään päästä sinne Tiimariin ja kirjakauppaan. Pojille pitäisi varata parturiaika. Lauantaina olisi ne tämän kesän viimeiset juhlat; häät. Juuri kipaisin kolmet mustat juhlakengät ja kahdet mustat suorat housut kirpparilta. Ei muuten kannata ottaa käteistä mukaan käteiskirppikselle. Jos ottaa rahaa valmiiksi, ei takuulla löydä mitään, mutta jos ei ota, niin löytyy kyllä heti sopivat. Ihan kokonaista 5 euroa pulitin kaikista juhlatamineista yhteensä. Hyvä hyvä:D! (Jos nyt sitten sattuu herroille äidin valitsemat käymään.)

Mutta mahtavaa! Siitä ystävän mekosta tuli kiva! Helma vielä odottelee kääntöä, mutta muuten olen ihan tyytyväinen suoritukseen (ja mikä parasta se ystäväkin on tyytyväinen). Halterneck-yläosallinen mekko ilman kaavoja joustamattomasta kankaasta vähän jännitti!

Ja nyt sitten peukkuja pystyyn, että pojilla alkaisi koulu mahdollisimman useana aamuna yhtä aikaa ja vaikka yhdeksältä! Hiphej!

S.A.

Ps. Tänään saatan jo päästä lempipuuhaani! Päällystämään kirjoja kontaktimuovilla! Se on minusta oikeasti mukavaa!

LISÄYS: Juuri jannut soitti, että: "Ei me mitään kyniä tarvita, saatiin koulusta. Lähetään nyt leikkipuistoon. Heippa!" Ota noistakin selvää?!

5 kommenttia:

TaiNa kirjoitti...

Eikö olekin vapauttavaa kun ne nyt on taas poissa jaloista edes jonku tunnin päivässä, kun koulu alkoi taas? :) Täällä vielä odotellaan.. koulu alkaa vasta 20.päivä *huoh*. Siihen asti äiti toimii tekemisenkeksimiskoneena, "mulla ei oo mitää tekemistä", "mitä mää voisin tehä?". Aaarrggh!!

Timantti kirjoitti...

Siis et ole tosissasi, kukaan ei voi pitää kontaktimuovin laittamisesta. (yritin kirjoittaa kontaktoinnista, oiko ollut oikein )

Hehkuvainen kirjoitti...

Minäkin tykkään kontaktimuovin laittamisesta :). Ja nyt minulla olisikin tuossa yksi kirja johon muovin saan laittaa, hii.

Eeva kirjoitti...

Meillä kans isäntä hoitaa kontaktoinnit (:D), saas nähdä miten täällä Siperiassa toimitaan... Kynät sun muut rensselit pitää ostaa, reput ostettiin jo Suomesta ja HYVÄ niin, täällä on ihan karseita noi reput.

Meilläkin saan ihan ite hankkia jutut mihin vaan, jos kivemmat touhut on menossa. Erityisesti pojalle. Likat on tarkempia, yllätys yllätys.

Odotan kyllä, että tuo koulu täällä alkaa. 3 kk lomaa on hippasen liikaa kaikille (=äidille), mutta ensi kesänä lomaa onkin sitten heinä-elokuut.

Lissu kirjoitti...

Niin ihanstuttavan tyypillistä tohinaa :D