30.8.09

Tynkä postaus käsitöistä.

Tuossapa on sitten läjä kaikenmoista tarviketta, joita olen työstänyt täällä. Tuossa rullalla on noin 5 metriä norsun kaulaliinaa valmiiksi kudottuna ja sitten on tuommoisia patalapun näköisiä juttuja.

Minulla oli hieno ajatus siitä miten tämän esittelen, juuh. Aa kuvasi minua monelta suunnalta ja otin piposta kuvia ja kaikkea. Niin, hemmetti soikoon, en saa kuin nämä kaksi tähän nyt laitettua. Sössin jotain picasan kanssa *ääh*. Hyvä juttu ja onnistumisen riemu tyssäsi siihen, että noiden kuvien kanssa meni ihan sähläämiseksi (kiroilututtaa tämä oma typeryys). No, ehkäpä huomenna saan työkoneella värkättyä niitä parempia kuvia, toivottavasti!

Tässä on kuitenkin se pääjuttu, eli viitta:) Siinä on yksi "patalappu" kauluksena, sen voi kääntää poolokaulukseksi, laittaa sivuttain (kuten kuvassa) tai sitten sillä tavoin perinteisesti kuin paidan kaulukset. Se norsun kaulahuivi meni tuonne alalaitaan. Sitten kudoin kettutyttöpipon (pojat sanoi, että näytän kettutytöltä se päässä) ja yhdestä kankaasta tuli a-linjainen perushame. Talviset kelit saapi tulla! Lankaa jäi vielä ja pähkäilen tekisinkö säärystimetkin?! (Otetaan ideoita vastaan!)

Ei näytä yhtään niin kivalta henkarissa kuin päällä! Murr-murr, tuon kuvankäsittelyn kanssa:(
No, ei aina voi onnistua, ei edes joka kerta.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

No mutta tulipas hiano!

Sipulix kirjoitti...

WAU! OIKEASTI! HIENO! HIENO!!!!

TaiNa kirjoitti...

WAU!! Hyvä Akka, osaathan sä muutaki tehdä ku niitä suolenpätkiä. ;D

Eeva kirjoitti...

Vaude!!!!!!!!!!!!!

Tee jämälangasta ne rannekkeet vai miksikä niitä sanotaan nykyään plus säärystimet tietty kans!

Ruska kirjoitti...

Vau, vähänkö olet hyvä muotisuunnittelija!
Muuten, samaa Kaarna-lankaa, mistä minä neuloin vihreäoranssin retkihamoseni. Siitä tuli todella lämmin, jotta jos säärystimet teet, niin eipä kylmyys pure pohkeita.