17.8.09

Ylileveä, ylipitkä, yliturpea kuljetus?

Voi jee. Miten ihmeessä sitä on joskus jaksanut hummailla ihan melkein aamuun asti? Nyt pitää puolille öin valvottua yhtä iltaa tasata seuraava ja sitä seuraavakin päivä! Häät olivat oikein ihanat, pojat käyttäytyivät hyvin (jopa kirkossa istuivat kuin miehet). Äitikin jaksoi koko päivä kävellä lekuttaa menemään, tosin sillä seurauksella, että eilisen suurin liike olikin sängystä sohvalle. Onneksi Cee osaa keksiä leikkejä, joihin puolirampa ja väsynyt äitikin voi osallistua. Cee toi pyykkikorin sohvan päätyyn, istui siihen ja sanoi, että: " Nyt äiti lähdetään ajelulle!" Vastasin, että: "Joo, äiti pötköttää täällä takapenkillä." Cee tuumasi, että: "Eiku sinä makaat peräkärryssä." Sitten ylitseni kieputettiin saunatakin vöitä yms. rekvisiittaa, jolla ilmeisesti varmistettiin etten tipahda peräkärrystä kesken ajelun. Alankohan todella muistuttaa valasta, jos lapsikin on sitä mieltä, että peräkärry on ainoa sovelias tapa kuljettaa äitiä?!

Dee on ollut erityisen aktiivinen tänään. Punkee, tunkee, tökkii, möyrii, potkii, nyrkkeilee ja kaikki sisuskaluni tuntuvat vaihtaneen paikkaa (öyh). Töissä on kiirettä, joten tämäkin väliaikatiedotus jäänee varsin tyngäksi. Mutta siis suurin piirtein hengissä ollaan ja palaan asiaan, kun asiaa ilmenee. (No on vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta ku nyt ei vaan meinaa keretä!:))

Touhukasta maanantaita kaikille!

Terkuin: S.A.

2 kommenttia:

äitikarhu kirjoitti...

Hei
Hauska lukea että pohdit samaa asiaa kuin minäkin:jotta miten sitä joskus on jaksanut hummata aamuun asti... Meillä oli rapujuhlat lauantaina. Aikasteen aloiteltiinkin, jotta jaksais. Puolille öille jaksettiin ja todentotta... vielä tänään täytyy tasotella.. väsyä. Vaikkei ollutkaan kuin parit snapsit.

Hanni kirjoitti...

Kuulkaatten nuoret äidit! Nyt teitä väsyttää, mutta kun olette viiskymppisiä, jaksatte taas bailata ja hummata ja juoda saavikaupalla siidereitä ja tanssia ja räpätä. Jollette jaksa, olette paljon heikompia yksilöitä kuin mie, terv. Hanni, 53 v.