28.8.09

Eipä olisi itsellä kyllä juolahtanut mieleen.

- Äitiii! Me keksittiin tosi hyvä juttu! Muistatko, kun sillon kerran iskä nosti meidät roskiksen päälle polkemaan niitä roskia ja sitten sinne mahtui vaikka kuinka monta pussia vielä?! Niin, kun aukaisee sen roskiksen kannen ja hyppää autotallin katolta sinne roskikseen, niin ne roskat painuu tosi paljon lytympään!
- Glumps. Periaatteessa aika hyvin keksitty, mutta sieltä katolta on kyllä aika korkea pudotus! Jatkossa ei ehkä kannata kuitenkaan tehdä niin, jooko? Ja kun siellä saattaa olla jotain teräviäkin roskia...

Oh Duudsonit sentään! Miksi minä jään aina miettimään mitä kaikkia oivalluksiaan ne jättävät kertomatta? Kun nämä valikoidut huippukeksinnötkin ovat joskus aika usein melkoisia katastrofin alkuaineita. Toivottavasti meidän suojelusenkeleillä on kunnon työsopparit asiaan kuuluvine ylityö-, likaisentyön- ja sunnuntailisineen.

S.A.

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Auts.. onneksi ei ole käynyt kuinkaan! Taitaa lapsillakin olla niin, että mitä ei ole erikseen kielletty niin se on sallittu ;)

liskonainen kirjoitti...

suojelusenkeleillä on kaikenkattava työsopimus, ne tekevät työtä vuorotta, antaumuksella ja asiantuntemuksella. eivätkä ne väsy koskaan.

kiitosrukouksesta ne kyllä ilahtuvat.

Aimo kirjoitti...

Tuohan on loistava esimerkki siitä, että lapset osaavat soveltaa oppimaansa. Onneksi suojelusenkeleillä ei tosiaankaan ole työvuoroja.

Marjut kirjoitti...

On ne poijjat vaan kekseliäitä:)

Hyvää viikonloppua!!

Sanelma kirjoitti...

Mää niin tykkään tästä sun blokistas.
Niin ihanasti ja elämänmakuisesti kuvaat asioita. Kiitos sulle taas päivän nauruista! :)

..ja onneksi ne suojelusenkelit tekee tosiaan töitä vuorotta ja palkatta.

stansta kirjoitti...

Komppaan rakasta Liskonaista ja lisäksi toivotan turvallista viikonloppua teille kaikille! :)

Ruska kirjoitti...

Juu, huh sentäs, kyllä on suojelusenkeleillä hommia Susikairassa.