23.11.09

Fiksut ja filmaattiset.

Hannille lupasin vastineen, kun Iina-kisu todistettavasti lähetti tuoksuvia terveisiä Remulle.
"Olkaa nyt pojat nätisti. Olkaa paikoillanne! Katsokaa kameraan... Ei pupunkorvia! Ihmisiksi sanoin! Joo, just hyvä! Hymyä! Mitvit?! No MISTÄ SE KOIRA siihen työntyi???"

"Tyhmääää! Älä nyt puhu sille miestenjuttuja, ku mulla naurattaa niin, että kamera tärisee! Teistä ei voi ottaa kunnon kuvia!"

Onko teidän mielestä D. Hakkaraisella omituisen näköinen nenä? No niin on minustakin;D

Ristiäiset? Taistelevat Virtaset eivät kuukauden aikana ole edes saaneet päätettyä:
1. paikkaa
2. aikaa
eli sanomattakin selvää, että nimikin on pikkuisen vielä hakusessa+ muutama muu pieni yksityiskohta. Minusta olisi loistoidea pitää ristiäiset mummolassa, heti Joulun jälkeen. Mummolassa on enemmän tilaa, siistimpää ja joululeipomuksilla menisi nämäkin kinkerit. Suurin osa vieraistakin olisi lähempänä mummolaa kuin Susikairaa. Miten saisi osan tästä kaikesta viisaudesta ja käytännöllisyydestä, joka allekirjoittaneen päässä liikkuu, siirrettyä Ukon päähän?

S.A.

Ps. En tiedä miten nämä tekstit ja kuvat asettuu teidän näytöllä, omalla ainakin ihan surkeasti. Nyt en jaksa perehtyä asetteluun. Koittakaa kestää.

7 kommenttia:

liskonainen kirjoitti...

onpa, akkaseni, komea äijäkaarti!
muuta ei voi sanoa.

ristiäiset joulunpyhinä mummolassa kuulostaa hyvin viisaalta ratkaisulta. puoltoäänen saat täältä haltiakummimummilasta.

Sipulix kirjoitti...

Hianoja kuvia, hauskoja juttuja ja meinaa melkein mennä työpäivä tässä hihitellessä...tosin mikäpä siinä. Itsehän minä palkkani itselleni maksan, hihittelystäkin...

Hauskaa elämää sinne...minusta se jouluristiäisplääni on aivan loistava...kyllä se ukonkin mielestä on siinä vaiheessa hyvä, kun laitat sen touhuamaan ja järkkäämään juttuja ja kun alkaa kuulostaa työläälle niin sano et siellä mummulassa ois kaikki valmiina... :D

Patonki kirjoitti...

No tottahan koirakin poikapotrettiin tahtoi mukaan!

Järjestäkää arvonta ristiäisten suhteen, sun idealle on jo monta kannattajaa (minä myös), mutta mikä onkaan Ukon idea??

stansta kirjoitti...

Ihania kuvia ♥ !
Kannatan Patongin ideaa arvonnasta ja annan jo etukäteen ääneni mummilan puolelle... :)
(tuo Hannin tekemä peitto on niiiiin ihana!)

Hanni kirjoitti...

Joo, kyllä Iina selvästi laittoi parfyymiä peitteelle, eikä Remu-reppana ymmärrä, että Iina on VAIN kissa :)Esikoisen ristiäiset pidettiin tapaninpäivänä (v1982) mummulassa, tarjottavina oli joulutorttuja, -pullaa, pipareita ja leipomosta tilattu kakku. Helppoa ja samalla vaivalla meni joulu ja ristiäiset. Nyt Ukko aivopesuun.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanuus tuota pientä!!! Ja niin suloisia ovat teidän isommatkin pojat!

Lisää vauva, lapsi- ja koirakuvia! Melkein tuli vauvantuoksu nenääni....aaah, ihanaa!

Minna

Ruska kirjoitti...

Ihana joukkue :D Ihan tässä sydän sulana ja suu kestohymyssä katselin. Paljon kirkkaita kaamospäiviä S-kairaan! Ja vain vähän kaaospäiviä ;)