10.11.09

Hakkarainen pelkää pimeää.

Ukko: Hakkarainen taitaa pelätä pimeää.
Akka: Ai miten niin?
Ukko: No viime yönä se rauhoittu heti, kun sytytit yövalon.
Akka: Hmpf.
...
Akka: Itseasiassa, kun laitoin sen valon, niin huomasin tunkevani tissiä Hakkaraisen korvaan.

Söi aika lujasti naista tunnustaa tuo viimeinen lause. Voi Hakkaraisparkaa. Jos vanhempansa voisi valita, niin ei taidettaisi olla Hakkaraisen ykkössuosikkeja.

12 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

:):) Heheee. Pimeätä väkeä ;).

Aimo kirjoitti...

Korva on sentään siellä päin :)

Neo kirjoitti...

Minä olen nyt hiukan hämmentynyt, että kuinka ihmeessä isosta Deestä tulikin yhtäkkiä Hra Hakkarainen? Siis eihän se nyt käy, että asiat tehdäänkin yhtäkkiä toisin kun tällä kaavalla Aa, Bee, Cee on jo pitkään menty. :) Mutta vakavasti, Hakkarainenkin on oikein hyvä nimi. Mietin vaan sitä kuinka nuo muut lapset on kasvaneet isommiksi, kun ruokit niitä korvasta. :D

Kimmeli kirjoitti...

Hih, nuo yöllisen pimeät ruokkimiset ovat niin hupaisia. Minä luotin aina siihen, että vaavi hamuaa sen tissin suuhun...välillä tunsi kun tuli huti, auts ja kamala fritsu tississä. Siis, mikä imuvoima :)

Rosmariini & Timjami kirjoitti...

:D Mahtaa pieni Hakkarainen vain miettiä miksi ruoanhankinta pimeydessä on niin vaikeaa ja pitkällistä..

Me kirjoitti...

Mä kyllä uskon, että lapset tietävät mihin tulevat... joten kyllä Hakkarainen on teidät valinnut, teidät parhaat korvaan ruokkiat!

Aija kirjoitti...

Hups ;-) Siellä susikairassa taitaa öisin ollakin tosi pimeää toisin kun kaupungissa, aina jostain katulampusta kajastaa valoa sisään sen verran, että näkee hieman nenäänsä pidemmälle.

Hanni kirjoitti...

Lohdutanko taas? Tää äiti aikanaan imetti kahta pientä vauvaa, ja yöllä heräsi taas kerran itkuun. Haki vauvan viereen, tunki tissin suuhun, ja vasta sitten alkoi kuunnella, että joku itkee edelleen. Väärä vauva tissillä, huutava edelleen korissa. Ja taisi se tissi mennä välillä korvaankin, joten älä huoli. Kyllä Hakkarainen kasvaa ja kehittyy, vaikka maitoa roiskuisi välillä vääräänkin reikään :)

Anonyymi kirjoitti...

*nauraa vedet silmissä* olet Akka päiväni piristys, jatka samaan malliin! rakkaudella Anni Pohjanmaalta

Marjut kirjoitti...

:D:D Vai korvan kautta :P Mikä ettei !

stansta kirjoitti...

"Korvasta polvi paranee..?"
Kysyy kade, joka ei koskaan saanut itse imetettyä keskostaan, mutta sentään äidinmaidolla (omalla) sentään aloitti maallisen taipaleensa, jota tulee ensi perjantaina 22 vuotta täyteen. Kasvaa se Hakkarainenkin vaikka ruokkisit mitä kautta. Uskoisin.

Sanelma kirjoitti...

NE on nuo yösyötöt haasteellisia. KUn on ite niin tokkurassa ja sitte vielä pimeetä.. Jotenkin kuulosti kovin tutulta.
nim. joskus silmääkin yöllä ruokkinut.