14.11.09

Kysymys.

Kirjoitan teille nyt ensimmäistä kertaa ja tarvitsen mielipidettänne.

Ei mene kuulkaa tuolla meidän äidillä hyvin. Se laittoi tekstiviestin ystävälleen viime viikolla, että: "Onkohan mulla lauantaina pikkujoulut?" Voiko ihminen enää alemmas vajota!? Aikuinen ihminen ruinaa itselleen kutsua pikkujouluihin!!! Se yritti selitellä sitä viestiä, että näistä pikkujouluista oli muka ollut aiemmin puhetta ja koska mitään aikataulua ei ollut tiedossa, niin siksi muka kyseli sitä. Pah! Kuitenkin ne sen ystävät yrittää pullauttaa sen porukasta ja siksi kukaan ei kertonut sille aikaa eikä paikkaa. Ystävä viesteili takaisin, että oli tarkoitus perjantaina laittaa viestiä, kun kaikki kuulemma olivat ilmoittaneet pääsevänsä, niin ei sen aikataulun kanssa niin kiire olisi.

Joka tapauksessa, tänään äiti on kihartanut tukkaa ja lymynnyt vaatekomerossa tuhisemassa. Välillä se on viuhahtanut tissit heiluen ohi ja taputtanut minua päähän, että kiitos kun et jättänyt pahasti kurveja vinksalleen. Täh? Jos se olisi jotenkin lihonut, niin olisiko se syyttänyt minua siitä(kin)?! Mikä nainen!

Minusta alkoi tuntua, että olisi syytä lähteä vähän katsomaan perään, mitä äiti siellä tyttöjen kanssa tekee. Ensinnäkin, äiti saattaa syödä vaikka valkosipuliperunoita tai jotain josta minulle tulee mahakipuja ja toiseksi, jos ne muut tytöt ei tulisikaan, niin olisi aika noloa äidin istua yksin pikkujouluissa.

Iskä sanoi, että jää sinä kotiin, nehän on tyttöjen juhlat. Minä mietin, että jos keksin tarpeeksi hyvän valepuvun, niin pystyn soluttautumaan tyttöjen joukkoon...

Onko tämä valepuku hyvä pikkujouluihin?

Terveisin: Dee, Hakkaraiseksikin haukuttu.

9 kommenttia:

haltiakummimummi kirjoitti...

voi hakkarainen (vai olisiko dee sittenkin mieluisampi?)

anna nyt äidin mennä keskenään pikkujouluihin. kyllä te pojat keskenänne hyvin pärjäätte. otat vaikka muutaman ylimääräisen lentotunnin sillä aikaa. kuules, annankin sinulle hyvän vinkin yhteen temppuun, tuopa korvasi lähemmäksi: (sipisuipihössshöpähöhäpäpläp...hihhih), kokeile, mutta varo ettei äiti näe.

minä voin vielä muistuttaa niistä valkosipuliperunoista, jooko.

terveisin: haltiakummimummi

Elisa kirjoitti...

Päästä vaan äiti juhlimaan, ei se kauaa malta olla kuitenkaan. Saatte poikien kanssa sitä 'laatuaikaa'..
Puku on ihana, mutta jos menet sinne pikkujouluun, niin ne varmaan vie sinut äidiltä kokonaan - niin suloinen pikku tonttu olet.

Marjut kirjoitti...

Voi kyllä olet niiin söpönen:) Parasta vaan pysytellä kotosalla miesjoukossa vielä.

Jos vaikka äiti tarviikin ihan pikku hetken hengähdystä. Älä sure ikävöi se kuitenkin sinua ja muita juhliessaan.

Maahiska kirjoitti...

Aikun ihana blogi sinulla! Ystävä neuvoi minut tänne ja kyllä olen saanut nauraa ja tuntea paljon, paljon myötätuntoakin :-D

Eeva kirjoitti...

Hyvä tonttu Dee!

Ei sun tarvitse pukeutua valepukuun (vaikka superihana puku sinulla kyllä on!!), minä TIEDÄN ettei äiti pysty lähtemään ilman sinua minnekään ;)

Hyvää pikkujoulua teille!!!

Hanni kirjoitti...

Sie oot kyllä niin hyvän valepuvun löytänyt, että voit varmaan soluttautua pikkujouluihin mukaan. Paitsi että luulen, että varastaisit koko shown, ja sitten äippä mököttäis, kun se ei taaskaan saanut olla illan päätähti. Ihan sen vuoksi voisit jäädä iskän kanssa kotiin. Tee vaikka se juttu, minkä tuo kummi tuolla korvaan suputti.

Villikissa kirjoitti...

Hyvä on valepuku, pakko myöntää.

Toivottavasti äipälläsi oli hauskaa pikkujouluissa ja sinulla miesporukassa. ;)

TaiNa kirjoitti...

Todella hienon pikkujoulu-asun olet löytänyt, mutta kyllä sen äidin pitää päästä ihan ilman pikkutonttuja sinne pikkujouluihin, kunhan muistaa käyttäytyä asiallisesti. ;)

Toffeli-täti kirjoitti...

Jos menisit tuossa hienossa puvussa pikkujouluihin, niin sinut varmaan ryöstettäisiin ja pidettäisiin kaikissa kaikissa pikkujouluissa - ja se ei kyllä olisi enää ollenkaan kivaa. Joten älä mene. Pysy kotona.