28.11.09

Meikkipostaus;D

Monet bloggaajat näyttävät kuvia päivän asuista. Mietin, että pitäisikö minunkin? Hylkäsin ajatuksen, koska virttyneestä maitotahraisesta paidasta on hankala repiä inspiraatiota. Varsinkin, kun en edes muista mistä paita on hankittu?! Olohousuissa on niissäkin jotain mähmää, en vain vielä keksinyt mitähän se voisi olla (pullataikinaa?). Jos kulutettu ja nuhruinen muoti laajenisi ihan oikeasti likaiseen muotiin, olisin kova luu. Sitten ajattelin, että meikkivinkkejä sentään voisin jakaa. Täältä pesee!

Jos haluat piristystä ulkoasuun, voit käyttää tuttuja meikkejä ja värejä, mutta laittamalla niitä eri paikkoihin kuin yleensä. Jos normaalisti olet käyttänyt mustia rajauksia silmissä, voit yhtenä aamuna vetaista kajalilla viikset itsellesi. Huulipunasta saa metkan poskipunan, täytyy vain muistaa tehdä trendikäs toispuoleinen maalaus. Jos et ole aiemmin käyttänyt sinistä tai vihreää, niin nyt on aika kokeilla! Pikkujoulurientoihin voi hyvin vetäistä keskelle nenää hoikentavan yönsinisen raidan. Ohessa kuvia viime päivien kokeiluista;D

Kasvoväriliidut antaa ainakin 15 minuutiksi mielekästä puuhaa ja siten äitikin saa juoda aamukaffeensa rauhassa. (Tämä oli se oikea vinkki:))

Hah;) Leivoin eilen pullaa ja Cee sanoi, kuten kaikkien leipomusten kanssa, että: "Mulle ei sitte laiteta tota!" (Pullia ei saa voidella kananmunalla). Kysyin, miksi sitä ei saa laittaa? "Mä en pidä kalamunasta!!!" Niinpä, kalamunalla voideltu pulla ei kyllä ajatuksenakaan ole kovin makuhermoja kutkutteleva:/

Ja toinen Ceen eilisen illan väläys. Sanoin saunaan mennessä, että viepä pikkukalsarit pyykkiin. Cee laski housut polviin ja katsoi hämmästyneenä sinne housujen sisälle todeten: "Eihän täällä edes ole yhtään likaa!"

Hilpeää huomenta toivottelee
Susikairan väki!

3 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Hauska! :) Mä liityn sun kanssa siihen muotiin, jossa vaatteet on nuhruisia, vähän sottuisia ja lisäksi rikki. Koiranulkoilutusvaatteet ainaski. Ja vähän muutki, joskus.

Hanni kirjoitti...

Mulla ei ole edes pieniä lapsia, ja silti on aina jotain mansikkahilloa virttyneiden kotiverkkareiden persuksissa..ja Cee ajattelee äitiä ja äidin pyykkimäärää. Mitäpä sitä puhtaita kalsareita pesemään. Hianot viikset :)

Patonki kirjoitti...

Niinpä niin. Täällä sitä erottuu edukseen ??? kun kulkee postilaatikolle noissa virttyneissä verkkareissa ja maitotahrapaidoissa.

Pitää varmaan kokeilla tuota meikkivinkkiäkin, saisivat puhumista loppuiäkseen, naapurit siis. hih.