16.11.09

Pesue kasassa.

Olen sen verran mukavuudenhaluinen, että otin Hakkaraisen mukaan juhliin. Hänhän kyllä syö tuttipullosta, mutta jos hepuli ehtii iskeä, niin siihen ei auta kuin tissi- joten ajattelin, että syön mieluummin ruokani rauhassa Hakkaraisen läsnäollessa, kuin kyttään puhelinta valmiina säntäämään kotiin. Oli erinomaisen hauska ilta. Tuo paketti-saat paketin toteutettiin kierrätysteemalla. Eli jotain vanhaa ja itselle tarpeetonta (ei miehiä eikä lapsia), mutta kuitenkin käyttökelpoista pakettiin ja kiertoon. Ensi vuoden kekkeritkin sovittiin valmiiksi: 11 varpajaiset, kun kenenkään lapsen varpajaisia ei vielä ole juhlittu, osa lapsista tosin on jo täysi-ikäisiä, mutta voihan ne varpaiset juhlia vähän myöhässäkin. Yhdet 30-vuotissynttärit eli meillähän on bileet ensi vuoden jokaiselle kuukaudelle! Hienoa!

Aa ja Bee tulivat täpinöissään kotiin (tosin nukkuivat kotipysäkin ohi ja tulivat linja-autoasemalta kävellen). Oli ollut hurjan kiva viikonloppu. Bee oli saanut suunnistaa serkun talon rakennustyömaalla. Rasteilta oli löytynyt illan ohjelma: TÄ-NÄÄN ME ME-NEM-ME JÄÄ-KIEK-KO-OT-TE-LUUN! Olikin ollut valtava elämys, kun ottelussa oli ollut 1700 katsojaa:)
Tietysti ihan parasta oli myös myöhään valvominen ja ravintolassa syöminen.

Cee oli ikävissään täällä ja ilmoitti jo poikien lähtiessä, että aikoo itkeä kotona ikäväänsä. Ukko sanoi, että jos sinä lähtisit reissuun niin siellä sinulla itkettäisi sitten koti-ikävä. Cee oli hetken hiljaa ja totesi, että: "Mieluummin minä itken sitten kotona!"

Saunassa mietin, että tuo epäonnistumisiin syyn löytäminen muista kuin itsestä on ihan synnynnäinen ominaisuus. Cee heitti löylyä ja vesi ei osunut kiukaalle. Sanoin, että: "Heitäpä nyt kiukaalle." Cee vastasi, että: "Osta parempi kauha."

Vähän on nämä postaukset nykyään katkonaisia- johtuen Hakkaraisesta ja hänen työllistävästä vaikutuksestaan... Syyhän ei voi kirjoittajassa itsessään tietenkään olla;D Eikä omena kauas puusta putoa, vaikka pitkälle vieriikin.

Vaan mainiota maanantaita kaikille! Minä alan jotakin piruutta suunnittelemaan joutessani.

S.A.

5 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Hyvää maanantaita! Ja ehdottomasti C tarvitsee paremman kauhan! Miten sie ootkin ollut noi ajattelematon :) (tätä kirjoitin varmaan 10 minuuttia, korjasin ja luin ja kirjoitin... syystä että eilinen migreeni tekee vielä jälkiaaltoja, ja sanat ei tahdo löytyä kirjoittamalla eikä puhumalla... toivottavasti tuli ymmärrettävää kuitenkin, yritin oikolukea)

Hehkuvainen kirjoitti...

"Osta parempi kauha!"

*reps*

Ihanaa alkanutta viikkoa Susikairaan! :)

Ofelia kirjoitti...

Minäkin täällä joskus käyn lukemassa... En ymmärrä että alkuunkaan ehdit bloggaamista harrastaa! Minulle kun aikoinaan ystävät maalailivat kauhukuvia, miten vauvan kanssa ei ehdi syödä, nukkua eikä peseytyä eikä omaa aikaa olen OLLENKAAN. Ja tätä siis kestää ainakin kaksi VUOTTA. Ihmeissäni mietin, miten tuoreet äidit bloggaavat, kirjoittelvat vauvapalstoille ahkeraan... Onko se kaikki vauvalta pois vai onko sitä omaa aikaa sittenkin?! =D

(Ja minulla ei ole lapsia mutta haluaisin.)

liskonainen kirjoitti...

voi pahus!
ja minä kun ajattelin että dee pääsisi treenaamaan yhtä juttua sinulta salaa... no, menet toisen kerran sitten ihan yksin.
sitä osoitetta voisit kysellä blondilta....

stansta kirjoitti...

Ensin luin kaiken ääneen Epsoolle sen minkä hihitykseltä pystyin (olette te mainioita!) ja sitten jäin ihmettelemään Liskonaisen kommentissa ollutta osoite-juttua..?