24.11.09

Kone juonii.

Ai peukalo sentään. Mainitsinkin joskus aiemmin, että kameralla ja kannettavalla ei oikein synkkaa. Nyt ei synkkaa kannettavalla eikä Akalla. Jotain tässä nyt on vi-tu-ral-laan. Hyväksyin sen, että kone ei ala enää kameran kanssa millekään ja aloin lähettää sähköpostina toiselta koneelta kuvia itselleni, niin sain tästä omalta koneelta ne sitten laitettua tänne blogiin. Vaan eipä sekään toimi enää- merkillistä on se, että tämmöisiä kuvia koneelta kyllä löytyy ja ihan kuulkaas useita kymmeniä, jos ei satoja. Nämä on ikuistettu kannettavan kameralla. Hitsi, että lapsi näyttää kärpäseltä noissa laseissa. BZZZzz...Pitäisiköhän haastatella tuota kuvassa esiintyvää kärpästä tämän ongelman tiimoilta?!
(Oikeasti minulla kyllä tympii, että minun tavaroita lainaillaan. Yleensä ne kun eivät ainakaan paremmassa kunnossa palaa takaisin.)

D. Hakkaraisella oli neuvola tänään. Nyt kuukauden iässä painoa on hurrrrjat 3960 g! (6.11. painoa oli 2920 g) Pituuskin on venynyt jo 52 senttiin. Eli maito piisaa ja koostumukseltaan varsin ravinteikasta.

Koululaisilta tuli lappu, että lauantaina on koulua ja menevät kisayleisöksi kisoihin. Ukko totesi, että molemmat ovat päiväjuhlassa, onpa hyvä juttu! Olin hetken hiljaa ja totesin, että en olisi kyllä iltajuhlaan niitä päästänytkään. Ties millaista porukkaa siellä on! Ukko katseli hitaasti minua, mutta oli hiljaa. Myöhemmin luin sen lapun ja samalla lapulla luki tiedote Joulujuhlasta! Siis Joulujuhlassa molemmat pojat ovat päiväjuhlaryhmässä. Tirskahdin Ukolle, että taisin tajuta väärin ja Ukko totesi kyllä miettineensä millaista "arveluttavaa porukkaa" koululaisten joulujuhlissa mielestäni voisi olla.

Seuraavan vuorokauden sisällä ajattelin pistää blogin remonttiin, eli saattaa sinkoilla rompetta. Jos on jotain ulkoasullisia (ja toki sisällöllisiäkin) toiveita, niin saapi ehdottaa:)

Nyt iltakaffeelle ja piparin syöntiin, että maidossa pysyy ravinteet kohdillaan! Hiphip!

S.A.

1 kommentti:

äiti-puffa kirjoitti...

Olet kuule aivan oikeassa:
sitä ei koskaan tiedä millaista arveluttavaa väkeä voi koulujuhlissa olla. Tsihihi!