30.11.09

Tärinää ja täpinää.

No onpa tohinapäivä! Tulin eilen siihen tulokseen, että pitää aina olla valmis kääntämään takkinsa. Olen kuuluttanut suureen ääneen aina eiliseen asti, että sitteri on TURHAKE. Illalla, kun olin kanneksinut Hakkaraista ja pönkännyt sitä tyynyillä huonolla menestyksellä vaikka mihin asentoihin, tulin siihen tulokseen, että voisihan sitä kokeilla... Nettisurffailun tuloksena oli noin satasen pinnassa ja siitä ylöspäin liikkuvia yksilöitä. Niissä oli tärinää, vibraattoria (kieltämättä mielessä kävi, että puhutaanko näissä tuotekuvauksissa nyt ihan varmasti babysitteristä), ääntä ja hulppeimmissa malleissa valojakin. Huutonetin hintoja nosti melko suuret postikulut. Siispä läksin aamusta kirpparille hakemaan ihan semmoista karvalakkimallin sitteriä. Ei tarvita vibraattoria, eikä tähtitaivaita- ihan semmoinen perusistuin. Sopiva löytyi ja myyjältä hintaa kysyessäni, myyjä kysyi minulta: "Olisiko 5 euroa liikaa?" Vähän jäi harmittamaan, etten muljauttanut silmiä päässäni todeten: "No on se kyllä aika suolainen hinta..."

Nyt sitä on sitten testailtu ja kyllä vain näyttää Hakkarainen viihtyvän. Nyt, kun tarkemmin ajattelen, niin se taitaa olla ihan tervettä itsesuojeluvaistoa, jos ei tässä huushollissa halua lattioilla pötkötellä.

Toisen päivän riemun tarjosi ruokakauppaan ilmestynyt Zen of nature- mykyhylly. Ihanaa! Kaikkia erilaisia pähkinöitä ja siemeniä salaattiin laitettaviksi ja erilaisia kuivattuja hedelmiä. Nam! (Ja suu suppuun kaikki suurkaupunkien asukit! Kyllä minä tiedän, että teillä on siellä kokonaisia mykykauppoja! Älkää himmentäkö riemuani!)

Kolmas päivän juttu olikin sitten Susikairan sähköpostilaatikossa. Henkilö ilmaisi kiinnostuksensa tarjota meille tutustumismielessä tuotteita. Minähän ilahduin oikein kovasti ja luin sähköpostin uudelleen. Ai karvasta pettymystä! Olisi pitänyt asustaa pääkaupunkiseudulla, ettei tuotteiden kylmäketju katkeaisi. Hitsi, taas kirosin, ettei Susikaira ole sijainniltaan ihan siinä Mannerheimintieltä vasemmalle!!! VOI RÄHMÄ! No, jos näitä tarjouksia tulee samaan tahtiin kuin tähänkin asti, niin seuraavaa ehdotusta voitanee odotella tuossa puolentoista vuoden päästä:/ Laitoin toivorikkaana kuitenkin osoitetietoni menemään, mistä sen tietää josko pääkaupunkiseutu siirrähtäisi yön aikana tuhannen kilometriä pohjoiseen.

Neljäntenä juttuna olen yrittänyt ottaa itsestäni kasvokuvaa, jossa näyttäisin ihmiseltä. Ei ole toistaiseksi onnistunut.

Aikani murehdin tuota kolmatta päivän juttua ja sitten tajusin, että onhan mulla onneksi arviolta 100 miljoonaa rahaa maailmalla levällään. Tänäänkin yksi John Smith ilmoitti, että olisi 12,5 miljoonaa tulossa, kunhan vaan tilinumeroa pukkaan menemään hälle! Jippijei!

S.A.

9 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

No kun laitat John-pojalle tilinumeron ja saat rahat, niin ostapa toiseksi sitteriksi sellainen kallis vimputin ja tee TM-testi kummassa Dee viihtyy paremmin..
Miksiköhän mulle ei ole koskaan tullut yhtään tuollaista viestiä - liekö liian pienet ympyrät ;))

Sipulix kirjoitti...

:D mä en oo koskaan kuullutkaan tommosista sittereista. Meillä oli lapsilla varmaan se 5e malli: paksua rautalankaa väännelty istuinta muistuttavaksi, jossa lapsi sitten takakenossa muutaman riekaleen varassa sitten istui ja huojui...aikoinaan kun oppi potkimaan niin sitten aika sujuvasti liikkui sitteri persuuksissa ympäri keittiötä...silläaikaa kun äiti teki kaikkea jännää: istui tietokoneella, luki kirjaa, otti päivätirsoja...
Onnea ristiäisvoitosta!

Hanni kirjoitti...

Mie sorruin sittereihin (ei silloin ollut kuin yhtä plaatua) kun kaksoset oli vauvoja. Toinen tissillä, toista keikutti sitterissä varpaalla, ja sitten vaihto. Pistä sie tyttö sukkahousut päähän ja räppää kuva, ja muista julkaista se blogissa. Sellaistakin jotkut täällä harrastaa :>

Patonki kirjoitti...

Minäkin tahdoin sen perusmallin. Arvaa saako täältä? On vaan niitä soivia ja heiluttavia malleja. Piti ihan netistä tilata sellanen kunnon ruotsalainen. Mutta on se vaan hyvä!

Anne kirjoitti...

Minäkin olen joskus saanut postia Johnilta tai hänen kavereiltaan. Lisäksi olen ollut miljoonas kävijä ties millä nettisivulla ja voittanut vaikka mitä, hulluna olen jättänyt lunastamatta.

Mutta mikä kumma on mykyhylly???

Inkivääri kirjoitti...

Heh:D

Inkivääri kirjoitti...

Tuossahan lukee, että pienikin jälki ilahduttaa;)

Ofelia kirjoitti...

Asutteko oikeesti tuhannen kilometrin päässä pohjoisessa? SIISTIÄ! Mua on aina kiinnostanut missä tää "Susikaira" on...

Susikairan akka kirjoitti...

Elisa: Luulen, että on ihan oma vika, kun on toi susikairan-gmailosoite tuossa etusivulla, mutta mulla on uudelleen ohjaus toiseen osoitteeseen, niin enin roska jää tuonne susikairalootaan:)

Sipulix: Ooh, mulla on siis vielä odotettavaa, että poju oppii liikkumaan sitterillä;D

Hanni: taidan kokeillakin eksoottisesti mustia sukkahousuja;D Täytyy vaan odottaa, että oon yksin kotona. Pitävät minua muutenkin vähän tärähtäneenäXD

Patonki: Olin oikeasti ihan pöyristynyt- en voinut kuvitellakaan, että noissa sittereissäkin on jo vaikka mitä lisävarusteita:O

Anne: Mykyjä, siis siemeniä ja kaikkea muuta piperrystä... Niinkuin leivissäkin voi olla mykyjä, niin nyt oli irtomykyjä hyllyllinen;D Siis mykyhylly:)

Inkivääri:D Olet oivaltanut aivan oikein:) Olisikohan pienin jälki . (siis piste?)

Ofelia: Siistiä?! Tarkka luku taitaa olla 800 km, mutta ajattelin, että jos pääkaupunkiseutu todella jytkähtää pohjoisemmas, niin menköön vähän yli, ettei alle jäädä;D