28.11.09

Tuonelan torvisoittokunta.

Voihan helkkaroidi sentään. Isot pojat olivat niitä kisoja seuraamassa. Sain iltapäivällä kaksi sokerista humaltunutta puhallustorven ostanutta sähköjänistä kotiin. Mistään vehkeestä ei voi lähteä niin järkyttävää ääntä, kuin niistä töttöröötorvista. Nyt pojat on nukkuneet tunnin, mutta tämä meteli päässäni ei lakkaa. Varmaan kaikki Suomen talviurheilulajien edustajatkin on kuuroja- ainakin tämän päivän jälkeen. Rekka-auton piippikin on hiiren vikinää varrattuna noihin, jotka ehkä joudun yön pimeinä tunteina sabotoimaan sinitarralla.

Eikö noita torvia voisi vuokrata siellä kisapaikalla? Jotenkin kuitenkin niin, että niitä ei missään tapauksessa saisi viedä kisa-alueelta mukanaan kotiin?! Jotenkin voin kuvitella, että opettajat ovat hykerrelleet partoihinsa siinä vaiheessa, kun ovat päästäneet paluumatkan jälkeen 300 torvisoittokuntalaista ilahduttamaan kotiväkeään. Töttöröö ja rauhallista lauantaiehtoota vaan!

Siinäpä ne kiihkeimmät sitten tällä erää. Ai niin! Ristiäisottelu 1-0, Akka voitti! ;D Nyt päästään keskustelemaan nimestä.

S.A.

4 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Kihihii, tööt! Helkkaroidi sentään, sinitarraa peliin!

Patonki kirjoitti...

Niin ja koiraahan voi myös aina syyttää....

No se nimiasia on varmaan paljon helpompi päätös :D

Arjaanneli kirjoitti...

Eikö se torvi vois vahingossa vaikka kastua?
Vaikka siirapista??
Sanot vaan, että hupsista, ku menikin piparisiirapit tötteröön!!!

Maahiska kirjoitti...

Joku lapsia/aikuisia inhoava ilkeä insinööri on nekin keksinyt. Ehkä hänellä oli onneton lapsuus? Meillä katosi kerran vahingossa huutava jedimiekka - *hups*! Se tosin löytyi viime viikolla hyllyn päältä ja pihkurat että minä muistinkin miksi se katosi silloin......