23.4.10

Homer Simpsonin serkku Somer Himpson.

Synttärimakupaloja:)
Kakusta tuli... kakku. Maku oli mainio (omenaa, kermavaahtoa, marsipaanin alla voikreemiä), rajaukset ei oikein onnistunut, ei ollut mustaa minkäänlaista ja piti sulatetulla suklaalla tuhrata. Sankari oli kuitenkin erittäin onnellinen (eikä minun tarvinnut ottaa käyttöön hätävaletta serkkupoika Somer Himpsonista) ja vieraat ihasteli. Minitikkareista omenaan tökitty siili, pöytäkoristeena Simpson-pehmoleluperhe, voitaikina+tuorejuusto+kinkkukolmioita, sipsut, supsut, popparit ja tietysti ne donitsit;D After party kuva alhaalla oikeassa nurkassa (kun vieraat lähti, sankari riipaisi vaatteet päältään ja nappasi pikkuäijän kainaloon;D)
Leikkeinä tällä kertaa pantomiimiä, sormus renkaassa ja yllättäin saatiin myös biljarditurnaus järjestettyä:) Yksi ennestään tuntematon poika pääsi vihdoin juhlimaan ja voi kuinka suloinen poika olikin! Pöydästä noustessaan poika kumarsi syvään, katsoi silmiin ja sanoi: "Paljon kiitoksia tarjoilusta!"
S.A.
Posted by Picasa
Ps. Onhan leipuri kuitenkin edistynyt
"hampurilaista muistuttava sählypallokakku"-ajoista?! ;D

11 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi että tuo alaoikeakuva on niin ihana! :)

TaiNa kirjoitti...

Mahtava kakku! :)

liskonainen kirjoitti...

taitava tyttö!

stansta kirjoitti...

Ihan mielettömän HIENO kakku ja aivan ihana se kuva alhaalla oikealla. Herkkä! ♥

Hanni kirjoitti...

Kauhean upea kakku!! Ja tuo pötköttelykuva = <3

Ruska kirjoitti...

Aivan sairaan komea kakku! Muutenkin täydelliset tarjoilut, hyvä Akka!
On ne niin suloisia - nuo sinun poikasi =) Ihan tässä wanhalla sydän sulaa...

Patonki kirjoitti...

Hyvä rouva kakuntekijä. Minkälainen on kakun oltava jotta se kestää tunnin kesälämmössä ulkona varjossa (I hope) ? Kun kermakakkuhan olis suomalainen...

nimim. yksivuotiset lähenee

ps. liskonainen (ja muutkin) saa myös auttaa!

Patonki kirjoitti...

(niin ja minä EN pidä marsipaanista)

Susikairan akka kirjoitti...

Patonki: Oon joskus tehnyt vaahtokarkeista semmoisen marsipaanimaisen taikinan: googleta, vaikka "vaahtokarkkifondantti" tai sitten semmoinen mitä en ole kokeillut "kaulittava sokerikuorrute", nuo voisi pysyä helteelläkin kunnossa. Tai sitten jäädytät pakastimessa (onko siellä pakastimia!?) laakean kiven, niin se pitää kylmää ainakin jonkun aikaa- siis siinä kakun alla.

Kermakakku saattaa kyllä lässähtää nopsaan:/

Anu kirjoitti...

Ooooohhhh..... Tuo alaoikealla oleva kuva sulatti sydämeni. Minä - lapseton ihminen harvoin sulan lapsikuvien edessä näin ja nyt lähestulkoon kyynelehdin. =)

Patonki kirjoitti...

Kiitti, kiitti!! kokeilen

Ja joo, kyllä täällä on pakastimia ;D