28.4.10

Huihai!

Kiitos ed. postauksen kommenteille:) Aa innostui R-collectionin turkoosista anorakista, joten se sitten tilattiin, meidän tuurilla se vaan oli loppunut varastosta ja "yritämme toimittaa 2-4 viikon sisään". :)

Ehdotin, josko ompelisin ja vastaus oli epäröivä: "...Kai se käyyyyy..." Eli esiteinikielellä: "No ei tod. käy, mutta en haluais pahottaa sun mieltä!"

Surffatessa tosin löysin- voi veljet- mahtavia kangaskauppoja! Nyt olen pää pinkeänä laskeskellut menekkejä, josko Deelle jotain kivaa ompelisin. (Raasu ei osaa hannata vastaan, joten tyytyminen on siihen mitä äiti päälle pukee.)

Ulkomaisista nettikaupoista en ole vielä ikinä ostanut mitään. En ole ollenkaan varma osaisinko kääntää toimitusehdot yms. yksityiskohdat ja toisekseen *härreguud* sitä rahanmenoa, jos ihan viimeisen päälle opettelisin shoppailemaan yli rajojen:O Enkä edes tiedä mikä on paypal?

Viikkailin tuossa yhtenä päivänä pyykkejä makuuhuoneessa ja laitoin samalla huulirasvaa, kun se sattui siinä yöpöydällä olemaan. Ihmettelin vähän, kun miesväki loi piiiitkiä katseita, mutta kukaan ei puhunut mitään. Kävelin sitten peilin ohi, niin voihan helkkaroidi sentään:D. Olin vedellyt huulipunaa silleen rasvamaisen reilulla otteella ja näytin siltä: "Teuve, teuve, täävvä Juntta, oven täävvä Savossa, Huihaiheimon pavissa!" :D No olipa taas tyhmää selitettynä, mutta vieläkin naurattaa itsellä:D Jos jaksaisi tähän voisi tietysti liittää Youtubesta ko. videon, mutta en nyt muista missä ohjelmassa se oli? Veli Puolikuu? Muistaako kukaan?

Vaan nyt kipinkapin ulkoilemaan, mikä ihana auringonpaiste meitä taas hemmottelee! Oih!

S.A.

8 kommenttia:

eveliina kirjoitti...

Ohhoh.. Mie kyllä mielikuvituksessani nauroin vedet silmissä tolle "huulirasva" episodille.. viimeaikoina olen kyllä nauranut todella paljon:D:D

ja voih, että pitikin surffailla internetin ihmeellisessä maailmassa.. meän neitille olis NIIN paljon kivoja/erilaisia vaatteita.. hinta vaan kauhistutti:/
Tietysti jos joku innostuis ompeleen tytöitten vaatteita:) *viheltelee* :D:D

Elisa kirjoitti...

Hyvä maku A:lla. Oliko se soitinmenot jossa kyseinen neito esiintyi ;)

Pelagia kirjoitti...

Oliskos tuolla jotain soveltuvaa?

http://www.stadium.fi/muoti/juniorivaatteet

Omille junioreille on tullut tuolta hankittua jonkin verran päällysvaatetta, ja hinta/laatu -suhde on mielestäni erittäin hyvin kohdallaan!

TaiNa kirjoitti...

Payson on minusta ikävä ja liian monimutkainen systeemi, en tykkää. Itse maksan yleensä Visa/master card kortilla jos tilaan muualta kuin Suomesta. Just klikkasin Ruotsin maalta ihania kankaita tulemaan! ;D käypä kurkkaa mjukatyger.se . Tai jos et halua sortua tilaamaan niin parempi ku ET kurkkaa. =)

ja niin, jos innostutki tilaamaan jostain Ruotsi/Norja nettikaupasta niin voin tarjota sulle käännösapua ja tilauksen kans muutenki, mulla ku on ruotsalainen henk.tunnus. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Soitinmenot oli se :)) Auuh :D

Aurinkoa Susikairaan!
-kukkuluu

Susikairan akka kirjoitti...

Joo, kuten Tytsäkin aiemmassa postauksessa vinkkasi tuota Stadiumia, niin tosi kivannäköisiä (ja suurperhebudjetillisiä;D) vaatteita näytti olevan!

Ja soitinmenot! Niin olikin! Ihan parhautta:) Kiitti hyvämuistisille!

TaiNa!!!!! Suorastaan *sikamaista* vinkata mulle tuommoisesta kaupasta;D Ihan kuin pystyisin olemaan menemättä sinne:) Laitan sulle s-postia lähiaikoina!

ihanathaasteet kirjoitti...

Ihana kun on sulla niin tyynet miehet siellä kotona :DD ja äiti saa olla just sellainen kun sattuu tykkäämään, eikä kukaan sanoo mitään :DD Meillä ainaskin poikani olisi tokaissut, että et ainakaan ulkona tulee tänään mulle jutteleen :D

Polga kirjoitti...

PayPalilla on helppoa ja turvallista maksaa. Oon käyttänyt sekä UK:n että Saksan eBayssa sekä suoraan nettimyynnissä eikä mitään ongelmia ole. eBayssa vielä se hyvä puoli, että kun kerran on sinne kirjannut itsensä PP:llä maksavaksi, ei tarvitse jatkossa muistella mitään ,D

Reippaasti vaan ulkomaille, esim. UK:sta löytyy mahtavia kankaita ja tilkkuja sekä valmisvaatetta esim. teinareille tosi halvalla. Punnan kurssi on 1 punta -> 1.1 euroa, joten helppo laskeakin ja postimaksut on edukkaammat kuin koto-Suomessa =O