1.4.10

Sählääjät Ry.

Ketkä lähtee? Minne lähtee? Millä lähtee?

Täällä on nyt "tilanne päällä". Kaksi päivää ollaan odoteltu kuumeisesti ystävävauvaa syntyväksi. Täytyy myöntää, että olen ollut ihan hepakassa ja olen toki vieläkin:) Baby näyttää ilkikurisesti pitävän meitä kaikkia jännässä. Aamulla Ukko herätti minut, että herää lukemaan kumpi niille tuli, kun viideltä tuli viesti! Minä singahdin pystyyn ja Ai Saatana, kun veti hermon piukeaksi viestin sisältö: "Hyvä veikkausasiakkaamme..." Niin, että Arvoisa Veikkaus: Älä lähetä lottoviestiä viideltä aamulla, äläkä ainakaan semmoiselle henkilölle, joka odottelee vauvauutisia! En lottoa enkä kenoa enää ikinä tuosta hyvästä! Nih!

No sitten toinen juttu. Kun nyt ollaan tämän hetken tiedon mukaan huomenna lähdössä (minä, Aa, Cee, Dee ja Remu ja mummo) mökille. Ukko ja Bee jäävät kotimiehiksi. Pakkaaminen on siinä vaiheessa, että olen kirjoittanut lapulle mitä mukaan tarvitaan. Eihän tässä kahdessa päivässä ollakaan taas ehditty veivata lähtöä sataan kertaan ja muutella lähtökokoonpanoa 95 kertaa. Miten tämä meidän elämä onkin tämmöistä? Ukko siis on kuumeessa ja iskä tiputuksessa sairaalassa. Mitä tästä voi päätellä? Miehet on rintamakarkureita!

Todennäköisesti huomenna minulla on repullinen hiillosmakkaroita ja kumpparillinen pilkkimatoja matkassa. Ja yritän muistaa ottaa tulitikut ja jotain kakaroitakin mukaan. Tällä menolla tosin yhdessä yössä saadaan veivattua kuviot taas uusiksi;D

Vaan nytpä toivottelen hyvää yötä ja mukavaa Pääsiäistä kaikille! Älkää syökö lammasta, se maistuu vanttuulle! Hipheippa!

S.A.

5 kommenttia:

Dee kirjoitti...

Hauskaa mökkiretkeä! Kerrothan, saiko niillä madoilla kaloja. Niin, ja Hyvää Pääsiäistä teille kaikille!

Perheenäiti kirjoitti...

Oikein iloista pääsiäistä koko poppoolle!

Meillä syödään lammasta, toivottavasti ilman lapsen makua.

TaiNa kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä ja mahtavaa mökkireissua, niin ja kalaonnea tietenkin. ;D

Lammasta ei syödä, se maistuu hikisille vanttuille... :D Myö grillataan kunnon pihvit! :)

liskonainen kirjoitti...

oletko muuten tänä talvena ehtinyt kertaakaan pilkille?

stansta kirjoitti...

Meillä lammas maistui valkoviinille naistenpäivän jälkimainingeissa. Ohje siihen löytyy blogistani...