25.4.10

Sunnuntaita.

Voi, kun onkin ollut ihanan leppoisa sunnuntai!
Kävimme parin tunnin vaunulenkillä ja Ceelle kaivettiin pyörä esiin- voih, vauhdin hurmaa!:D
Apurattaita ei oteta vielä lähiaikoina pois ja harjanvarsi ohjaimenakin saa tököttää vielä tovin. Polkeminen onnistuu, mutta hetkessä saattaakin polkeminen eteenpäin vaihtua tiukaan jarrutukseen. Polkiessa täytyy *tietysti* tuijottaa jalkoja, jolloin ohjaaminen on täysin toisarvoinen juttu! Mutta siitä se lähtee ja riemu on sanoinkuvaamaton! :)
Miten tuo Dee näyttää noissa kuvissa melkein aina niin pöllämystyneeltä?! Suloisia hymyjä jaellaan muuten ja kun kameran kaivaa esiin niin ilme on :O
Lestabussiongelma on ratkennut. Vikaa ei saatu selville. Se oli sen verran "uutta" vuosimallia, että sähköhärpäkkeitä siinä oli, mutta toisaalta niin vanhaa vuosimallia, että millään korjaamolla ei ollut sitä lukupäätä, jolla semmoisen vikakoodit saa purettua. Vian etsimiseen olisi todennäköisesti jouduttu uhraamaan 1. rahaa 2. hermoja 3. rahaa 4. parisuhde 5. rahaa 6. työtunteja 7. rahaa (ja loppujen lopuksi vikaa ei välttämättä olisi sittenkään saatu selville), joten Mintun sanoja lainatakseni paska-aholle koko romu;D
Nyt on "uusi" auto. Punainen ja söpö. Vaikka ei todellakaan kotioloissa tarvita autoa edes joka viikko, niin ihan hirvittävä ahdistus iski (minuun), kun ei vaan voi hypätä niin halutessaan autoon ja ajella vaikka äitiä moikkaamaan tms. Huh! Yksi ongelma oiennut!:)
Ja niin tuli mieleen, että...
Miksi ei voi olla semmoista sääntöä, että jotain auton vikatilan purkuadapteria (v***u mikä sanakin) ei voisi olla kuin yhdenlaisia? Tai puhelimen latureita? Tai mp3 soittimen ja tietokoneen välipiuhaa? Tai kameran ja tietokoneen välipiuhaa? Tai eikö voisi sopia, että kaikiin kaukosäätimiin kävisi samankokoinen paristo? Tai autonrenkaissa ei olisi 4/5/6 pultin systeemejä- että vanhan auton uudet talvirenkaat kävisi uuden auton alle vanteineen päivineen? Nih. Paristo-ongelmakin on todellinen, jos soittaa kaupasta kotiin ja toinen sanoo, että osta pikkusormen vahvuinen paristo ja toinen ostaa oman pikkusormensa vahvuisen pariston, niin saletisti puhujien pikkusormet on justiinsa erikokoiset (ei sillä, että olisin koskaan ostanut vääränkokoisia paristoja, kunhan nyt vaan juolahti mieleen).
Kyllä tässä maailmassa on vielä paaaaljon korjattavaa! ;D
S.A.
Muoks! Joo ja vielä yksi juttu! Miksei tämä voi antaa jaksottaa tätä tekstiä, kun laittaa kuvan tuolta picasan kautta? Häh? Anteeksi! Vika ei ole minun, kun koko juttu on yhtä pötköä. Lihavoin sitten noita kappaleita, jotta olisi edes vähän helpompi lukea:/
Posted by Picasa

5 kommenttia:

Kimmeli kirjoitti...

Ja ne imurin pussit...miks joka hiivatin imuriin menee erilainen pussi???

Minttu kirjoitti...

Sanoppa älä muuta. Ai vähänkö ottaa aivoon ne kännynpiuhat, joilla sais kuvat siirrettyä puhelimesta koneelle. Ikkän piuha ei käy minun puhelimeen, joten joko ne kuvat pitää lähettää Ikkälle tai hommata piuha. Pirun hintavaks tullee molemmat.
Ja pölypussit.... Meillä on parin edellisen imurin pussukoita jääny käyttämättä. Shit.

Mutta onneksi autoasia selvisi. Meillä ei oo toistaseks autoo ollenkaan, kun sen verta poltti käämejä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon listaan voisi vielä lisätä, että pesukoneen liittimen etsiminen on yhtä h*lvettiä. Kuukausi meni, ennenkuin sain koneen vesiletkun yhdistettyä rinkulalla siihen seinässä olevaan hanaan. Jos olet joskus nähnyt Speden nainen rautakaupassa-juttuja, niin tuon etsiminen oli samaa sarjaa. "Siis onko se 3/4 vai 5/8?" Jaa-a. Sano se, miksei ne ole standardeja!

Hanna

Sanelma kirjoitti...

ps.
Sulla vaikuttais että ois jääny keskitys-päälle, todennäköisesti tuon kuvan mukanaan tuoma "ominaisuus".

En oo kovin perehtynyt blogspotin muotoiluominaisuuksiin, mutta arvelisin että jostain tämänkaltaisesta toiminnasta olisi kysymys. Eikö antanut kappalejakoja vaikka kuinka entteriä paukutit? :) Lätki sinne väliin < p> tai < br> toimiskohan? ;) (no HÖH, nyt tää antanu mun lähettää tätä viestiä nuitten koodien kans. :(

Niinu kirjoitti...

Muistu niin elävästi mieleen tuosta pyöräilystä...meitin poika oppi ajaan ilman apareita vasta eskarina,siis ihan nippanappa ennen kouluun menoa:)
Nyt se kyllä sujuu jo:)
PS.Yksi kehitysidea vielä:miksei neljään polkupyörään voi ostaa neljää lukkoa samoilla avaimilla?!